in

35 Crypto Twitter-accounts om te volgen

Op de hoogte blijven van de cryptocurrency-industrie is een dagelijkse klus. Met nieuwe ontwikkelingen, middelen, protocollen en platforms die voortdurend rollen, kan het moeilijk zijn om bij te blijven. Dat is waar Twitter om de hoek komt kijken. Het is een geweldige plek om nieuwe crypto-informatie te vinden en is voor het grootste deel de meest up-to-date plek om nieuws te vinden over alles wat met cryptocurrencies te maken heeft.

Weten wie je moet volgen, kan echter net zo moeilijk zijn om te doen dan het nieuws bij te houden. Daarom hebben we een lijst samengesteld met meer dan 35 Twitter-crypto-accounts die u zou moeten overwegen te volgen. Hoewel het op geen enkele manier een uitputtende lijst is, zal het u helpen accounts te vinden die verband houden met de accounts die u leuk vindt. Zie het als een spoedcursus voor Crypto Twitter.

Beste Crypto Twitter-accounts per categorie

Hieronder hebben we enkele van de beste crypto Twitter-accounts opgemerkt om te volgen voor 4 verschillende categorieën: opmerkelijke namen en gezichten uit de industrie, oprichters van cryptocurrency, crypto-generaal en humor, en analyses en media.

Sommige van deze accounts kunnen in meer dan één categorie vallen, maar elk wordt slechts één keer vermeld. Voor elk account geven we een korte samenvatting van wat het account doorgaans aan zijn volgers biedt.

Belangrijke cijfers in de sector

De ontluikende cryptocurrency-industrie heeft een aanzienlijke groep zware industriekloppers die alles omvat, van oude Bitcoin-investeerders tot exchange-oprichters (en er is veel overlap).

Hier zijn enkele van de beste accounts in de branche:

Brian Armstrong

Coinbase mede-oprichter en CEO Brian plaatst updates over de uitwisseling, de portemonnee van Coinbase en algemene crypto-inhoud. Hij heeft 1 miljoen volgers.

Changpeng Zhao

Changpeng Zhao, of CZ zoals hij vaker wordt genoemd, is de oprichter en CEO van Binance.

Plaats updates over alles wat te maken heeft met Binance en de nieuwe crypto-technologie. Hij heeft 6,8 miljoen volgers.

Kris Marzalek

Crypto.com CEO, Kris Marszalek, heeft een bescheidener aanhang dan de eerder genoemde CEO’s met slechts 179.000 volgers. Plaats updates over alles wat met Crypto.com te maken heeft.

Sam Bankman

De CEO van FTX en FTX. In de Verenigde Staten heeft Sam Bankman-Fried (of SBF zoals het in crypto bekend staat) meer dan 700k volgers. Het publiceert updates over alles wat FTX is, samen met updates en inzichten over regelgevingskwesties en andere crypto-onderwerpen.

Tyler Winklevoss
en Cameron Winklevoss

Gemini mede-oprichters, de Winklevoss-tweeling hebben afzonderlijke Twitter-accounts met 1,7 miljoen volgers gecombineerd. Ze publiceren berichten over Gemini en hun durfkapitaalbedrijf.

Michael Saylor

MicroStrategy oprichter en CEO Saylor heeft 2,6 miljoen volgers. Het publiceert bijna uitsluitend over Bitcoin en regelgeving.

Barry Silbert

De oprichter en CEO van Digital Currency Group, Silbert heeft 700k volgers en heeft alles in handen gehad, van grijswaarden tot CoinDesk. Het publiceert allerlei soorten nieuws en variabele cryptografische informatie.

Andreas Antonopolous

Antonopolous, een blockchain-opvoeder met 700k Twitter-volgers en 300k abonnees op zijn YouTube, publiceert voornamelijk educatieve blockchain-inhoud.

Ben Armstrong (BitBoy Crypto)

Met 800k volgers op Twitter en meer dan 1 miljoen abonnees op YouTube is BitBoy Crypto een grote gemeenschap van cryptocurrency-experts. Ben publiceert over alles wat met cryptocurrencies te maken heeft, van informatie tot memes.

Raoul De Pal

Oprichter en CEO van RealVision en GlobalMacroInvestor, Pal heeft iets minder dan 1 miljoen volgers. Plaats algemeen advies over beleggen en cryptocurrencies, samen met grafieken.

Oprichters van Crypto

Een van de
beste dingen over cryptocurrencies is dat veel van de oprichters gemakkelijk toegankelijk zijn op Twitter (de belangrijkste uitzondering is de beroemdste van allemaal: Satoshi Nakamoto). Hier is een blik op enkele van de meest populaire Twitter-handles voor oprichters van cryptocurrency:

Vitalik Buterin |

Buterin, een van de mede-oprichters van Ethereum, heeft 4,2 miljoen volgers. Post over Covid-hulpinspanningen, Ethereum-updates en algemene reflecties over computergebruik.

Anatoli Jakovenko

Solana Labs mede-oprichter Anatoly heeft iets minder dan 200k volgers. Het publiceert en retweets veel dingen die te maken hebben met het Solana-ecosysteem, zoals NFT-lanceringen. Merk op dat niets wat hij retweets of leuk vindt ondersteuning of advies vormt.

Emin Gün Sirer

Oprichter en CEO van AvaLabs, het team achter Avalanche, Sirer heeft 284.000 volgers. Sirer, een voormalige professor aan Cornell, publiceert berichten over AVAX, blockchain-use cases en meer.

Charles Hoskinson

Mede-oprichter van Ethereum die hij verliet om Cardano op te richten, Hoskinson heeft iets minder dan 1 miljoen volgers. Hij plaatst updates over Cardano, blockchain en technologie, reageert vaak op andere gebruikers en plaatst dingen die hij leuk vindt.

Adam Terug

Adam Back is een cryptograaf die de hashcash-component van Bitcoin-mining heeft uitgevonden. Hij is de CEO van Blockstream en heeft bijna 500k volgers. Post over Bitcoin ontwikkelingen en retweet crypto memes.

Charlie Lee

Charlie Lee is de maker van Litecoin en heeft 1 miljoen volgers. Het publiceert bijna uitsluitend over Litecoin en ontwikkelingen binnen het LTC-ecosysteem, en vergelijkt het ook met Bitcoin.

Justin De Zon

Oprichter en CEO van Tron en de Tron Foundation, Justin heeft 3,3 miljoen volgers. Het publiceert over allerlei cryptografische onderwerpen, zelfs die welke geen verband houden met Tron of zijn ecosysteem, terwijl het ook zijn uiterlijk promoot.

Erik Voorhees

De oprichter van ShapeShift, Voorhees, heeft 600k volgers. Hij publiceert over het algemeen gedachten over de crypto-industrie, algemene filosofieën en regelgeving.

Gavin Hout

Een andere mede-oprichter van Ethereum die vertrok om Polkadot op te richten, en bedenker van de term “Web3”, Wood heeft 363k volgers. Post over het Polkadot-ecosysteem, regelgeving, blockchain-technologie en algemeen denken.

Dominic Williams

Oprichter en CEO van DFINITY, het team achter de internetcomputer, Williams heeft iets minder dan 200.000 volgers. Het publiceert updates over DFINITY-projecten, samen met IT en decentralisatie.

Crypto-analisten en leden van de media

Zolang encryptie bestaat, zijn er mensen die erover hebben geschreven. Het begon op forums en migreerde snel naar branchespecifieke blogs en publicaties zoals Bitcoin Magazine en Coin Desk. Hier is een blik op enkele van de beste media-analisten en Twitter-accounts:

Laura Shinen

Laura Shin, een cryptojournalist met meer dan 200.000 volgers, is ook de host van de podcast Unchained. Het publiceert interviews, cryptografische informatie en cryptografisch nieuws.

Ryan Selkis

Ryan Selkis is de oprichter van Messari, een crypto market intelligence site. Hij heeft 275.000 volgers op Twitter als “TwoBitIdiot” en publiceert voornamelijk over regelgeving, economie en Web3.

Camila Russo

Russo, een voormalige Bloomberg-medewerker en nu manager van Defiant News, heeft een aanhang van 88k. Hij schreef een boek over Ethereum genaamd The Infinite Machine. Post over Ethereum, DeFi en crypto-regulering.

Michael van de Poppe

Technisch analist met 165 duizend abonnees op zijn YouTube-kanaal en ruim 650 duizend volgers op Twitter. Van de Poppe publiceert technische analyses over uiteenlopende activiteiten en publiceert ook over algemene economische factoren.

het hoofd van Crypto

Crypto-analist met meer dan 500k volgers, publiceert hij zijn technische analyse, takes en verschillende memes. Let op om altijd je onderzoek te doen en zijn berichten zijn geen financieel advies.

Plan B

De maker van het stock-to-flow-model dat door velen wordt gebruikt voor technische analyse (hoewel momenteel zwaar bekritiseerd), PlanB heeft 1,8 miljoen volgers. Hij publiceert zijn technische analyse en reflecties over macromarktomstandigheden.

Willy Woo

Bitcoin-analist met een miljoen volgers, Willy Woo publiceert zijn analyse over Bitcoin, terwijl hij ook post over macromarktomstandigheden en waarom Bitcoin nog in de kinderschoenen staat.

Muntkantoor

Terwijl hun Twitter slechts 700k volgers heeft, heeft het YouTube-kanaal van Coin Bureau meer dan 2 miljoen abonnees. Ze publiceren gedetailleerde informatie over verschillende activa en aspecten binnen de crypto-industrie.

Benjamin Cowens

Ben is een crypto-kwantitatieve analist met iets minder dan 700k volgers en 767k-abonnees op YouTube, publiceert over schaken, crypto-activa en biedt premium technische analyse-abonnementen.

Clemente Wills

Een andere crypto-analist, Will, publiceert berichten over Bitcoin, crypto-regulering en een verscheidenheid aan andere onderwerpen in de cryptocurrency-industrie.

Algemene crypto en humor

Soms heb je gewoon een lach of wat algemene gedachten over cryptocurrencies nodig. De volgende verslagen zijn meestal vermakelijk en af en toe informatief. Je zou waarschijnlijk wat NSFW-materiaal moeten verwachten. Hier is een blik op enkele van de grappigste accounts op crypto Twitter:

Cobie

Cobie plaatst “gedachten over crypto, geld, markten, leven en wat al niet meer” en heeft 738.000 volgers op Twitter. Hij onderzoekt en publiceert vaak over enigszins onethische dingen die gebeuren in de crypto-industrie, terwijl hij ook humor plaatst. Oorspronkelijk bekend als Crypto Cobain (denk aan zijn gelijkenis met Kurt Cobain) host het nu een UpOnly-podcast met Ledger Status.

Gainzy

Zelf omschreven als een “semi-gepensioneerde derivatenhandelaar”, heeft Gainzy 150k volgers. Post terloopse analyse, humor en gewoon algemene gedachten over het leven.

praal

Anthony Pompliano, vaker aangeduid als Pomp, is een Bitcoin-investeerder en podcaster met 1,6 miljoen volgers. Het publiceert alles van humor tot regelgeving en alles daartussenin.

De Crypto Dog

Investeerder en marktcommentator, TheCryptoDog heeft bijna 750k volgers. Het publiceert zijn analyse en gedachten voornamelijk over Bitcoin en Ethereum, samen met gedecentraliseerde apps.

AltcoinPsycho

AltcoinPsycho is een “ponzi-handelaar sinds 2013” en heeft meer dan 450k volgers. Hij schrijft berichten over algemene marktomstandigheden, met name macro-economische omstandigheden in gebieden zoals Europa.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
pexels karolina grabowska 5980888

Bitcoin kopen zonder kosten: is er een manier?

pexels alesia kozik 6781008

Coinbase: alternatieven om te overwegen