in

5 Amerikaanse miljardairs onthullen hun aandelenbeleggingsgeheimen

De Amerikaanse aandelenmarkt is een vruchtbaar land van rijke miljardairs. Hier hebben veel miljardairs zichzelf verrijkt door beleggingsfondsen te beleggen en te beheren die veel beleggers bewonderen. Het volgende artikel leert over vijf rijke Amerikaanse beursmiljardairs en hun beleggingsgeheimen.

Wat is de Amerikaanse aandelenmiljardair?

De miljardairs van de Amerikaanse aandelenmarkt zijn miljardairs met miljarden dollars aan activa, die floreren dankzij investeringen in de Amerikaanse aandelenmarkt. Deze miljardairs kunnen succesvolle hedgefondsmanagers zijn, mensen met aanzienlijke persoonlijke aandelenbezittingen of individuele financiële managers met miljarden dollars aan activa.

LIJST van Amerikaanse aandelenmiljardairs bijgewerkt in 2022

1. Warren Buffett (Berkshire Hathaway)

Bovenaan de lijst van Amerikaanse beursmiljardairs staat Warren Buffett. Hij heeft de bijnaam “het Orakel van Omaha”, beroemd als de belangrijkste aandelenbelegger.

Currently, Warren Buffett bezit een fortuin van maximaal 112,8 miljard US dollar (per juni 2022) en is de voorzitter en grootste aandeelhouder van de investeringsmaatschappij Berkshire Hathaway (BRK stock code. A).

De waardebeleggingsstrategie heeft warren Buffett tot een legendarische belegger gemaakt dankzij zijn zorgvuldige selectie van beleggingseffecten. Buffett richt zich op het opbouwen van een portefeuille van veilige aandelen met opwaarts potentieel op lange termijn.

Volgens de strategie van Warren Buffett voor individuele beleggers, een van de gemakkelijkste manieren om te beleggen in Berkshire Hathaway-aandelen.

Daarnaast kunnen individuele beleggers ook meer te weten komen over de beleggingsportefeuille van Warren Buffett, ook bekend als “Warren Buffett-aandelen”, die al vele jaren in handen zijn van Berkshire Hathaway om in te beleggen.

Open nu een Warren Buffett aandelenbeleggingsrekening:

2. Stephen Schwarzman (Blackstone)

Stephen Schwarzman is een Amerikaanse miljardair zakenman. Het heeft een fortuin van maximaal $ 35,5 miljard (vanaf juni 2022). Momenteel staat Stephen Schwarzman op de 36e plaats van wereldwijde miljardairs.

Schwarzman is de nummer één investeerder onder de Amerikaanse miljardairs die geld verdienen via Private Equity. Schwarzman richtte in 1985 de Blackstone Group op en handelt sindsdien in private equity. Na meer dan 35 jaar is Blackstone uitgegroeid tot een van de grootste alternatieve vermogensbeheerders ter wereld, met $ 684 miljard aan activa.

3. Ray Dalio

Ray Dalio is met ruim 154 miljard dollar de grootste hedgefondsmanager ter wereld. Momenteel is het vermogen van Ray Dalio $ 22 miljard (vanaf juni 2022) en staat het op de 70e plaats op de lijst van wereldwijde miljardairs.

Ray Dalio staat bekend om het diversifiëren van zijn beleggingsportefeuille om risicodragende rendementen te minimaliseren. Ray Dalio’s principe is om activa te kiezen die weinig of geen correlatie met elkaar hebben, worden beïnvloed door totaal verschillende factoren (aandelen, obligaties, enz.) en waarvan de prijsbewegingen volledig onafhankelijk van elkaar zijn.

4. Steve Cohen

Steve Cohen (ook bekend als Steven A. Cohen) is een Amerikaanse hedgefondsmanager en aandelenmiljardair met een nettowaarde van $ 17,4 miljard en staat op de 96e plaats op de lijst van wereldwijde miljardairs (bijgewerkt). juni 2022). Cohen werd in 2006 door de Wall Street Journal uitgeroepen tot “koning van hedgefondsen”. E in 2014 stond Cohen bekend als de hedgefondsmanager met het hoogste inkomen, gepubliceerd door Forbes.

Steve Cohen is de oprichter van hedgefonds Point72 Asset Management ($16 miljard) en sac Capital Advisors. SAC Capital is een van de meest succesvolle hedgefondsen ooit. Surfly werd Cohen echter gedwongen SAC Capital te sluiten toen het bedrijf werd beschuldigd van handel met voorkennis en een boete van $ 1,8 miljard moest betalen.

5. David Tepper

David Tepper is de oprichter van hedgefondsbedrijf Appaloosa Management, dat bijna $ 13 miljard beheert (met een piek van $ 20 miljard). Hij wordt beschouwd als de belangrijkste hedgefondsmanager van zijn generatie. Momenteel bezit hij een vermogen van $ 16,7 miljard en staat hij op de 102e plaats van de rijkste miljardairs ter wereld (juni 2022).

David Tepper was verantwoordelijk voor junk bonds bij Goldman Sachs, gericht op faillissementen en bijzondere situaties. Hij speelde een belangrijke rol bij het helpen van Goldman Sachs om de markt van 1987 naar beneden te halen door onderliggende obligaties te kopen in financiële instellingen die “kreupel waren door de crash” en vervolgens omhoog te schieten toen de markt zijn rendement herstelde.

David Tepper richtte Appaloosa Management op in 1993 en staat bekend om het beleggen in “hongerige obligaties” en “hardere bedrijven”. Hij heeft ook beleggingsaanbevelingen gedaan voor verschillende beleggingen die als risicovol worden beschouwd, waaronder AIG-schulden, het kapitaal van Bank of America en Europese banken.

In 2020 richtte het grootste deel van de portefeuille van David Tepper zich op Alibaba (13%) en Amazon (11%).

Conclusion

Amerikaanse aandelenbeleggers hebben altijd veel verschillende beleggingsideeën. Wanneer u meer te weten komt over de miljardairs op de Amerikaanse aandelenmarkt, de meest succesvolle hedgefondsmanagers, vindt u waarschijnlijk geweldige beleggingsideeën voor uw portefeuille.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
invest crypto 3

Aandelenbeleggingen: Top 5 e-boeken voor beginners

invest 00020

Binance Trading Bots: alle geheimen van geautomatiseerde handel