in

Aandelenbeleggingen: Top 5 e-boeken voor beginners

We gaan ervan uit dat u een nieuwe belegger in de markt bent of dat u lang hebt geïnvesteerd en toch verliest. In dat geval is het vergaren van kennis en het bouwen van een solide basis voordat je de strijd aangaat een vereiste.

Een van de meest waardevolle en authentieke bronnen van kennis waar elke belegger naar kan verwijzen, zijn aandelenbeleggingsboeken. Dit artikel laat u kennismaken met de top 5 meest waardevolle en opwindende eBooks voor beginners in aandelenbeleggen. Deze vijf e-boeken besparen je veel tijd in zelfstudie, sleutelen en ervaring opdoen in de markt. Hierdoor kunt u de juiste beleggingsmethode vinden, uw winstvoet verbeteren en het risico van uw beleggingsrekening beperken.

1. Hoe verdiende ik $2.000.000 op de beurs? Nicolas Darvas

In het boek Hoe verdiende ik $2.000.000 op de beurs? Zuid Darvas’ geschriften zijn mooi omdat de ervaringen van de auteur kort worden gepresenteerd, met overtuigend bewijs in gemakkelijk te begrijpen taal, maar nog steeds academische inhoud bevatten in de analyse van beleggingen in effecten. Wie zijn nieuw op de markt of professionele beleggers, die geen basiskennis hebben of die onderzoekers en docenten zijn van beleggingen in effecten, lezers voelen nuttige dingen door hun ervaring en de beleggingsvaardigheden van Nicolas Darvas.

Door het boek heen zullen lezers ook de theoretische kwesties van fundamentele analyse, technische analyse, handelsvaardigheden en beleggingsstrategieën in effecten begrijpen die flexibel worden toegepast in de praktijk van beleggen in effecten, zoals: hoe. Daarnaast hebben lezers ook de mogelijkheid om meer te weten te komen over de Box Theory van Nicolas Darvas en de belangrijke toepassingen ervan bij aandelenbeleggen.

Door mislukkingen trok Nicolas Darvas zijn lessen als volgt:

 • Luister niet naar adviesbureaus, ook niet als ze op Wall Street zitten.
 • Investers moeten de geruchten negeren.
 • Handel niet op de OTC-markt.
 • Focus niet te veel op de kans. Minimaliseer allereerst het risico.
 • Verkoop een stijgend aandeel om welke reden dan ook niet.

2. De weg verslaan – Peter Lynch

Met uitgebreide beleggingservaring vatte Lynch zijn 21 principes samen en schreef het boek Beating the Street. In het boek was het:

 • Match het rendement tussen beleggen in obligaties en aandelen.
 • Een stapsgewijze handleiding voor het aandelenselectieproces. Ontdek meer dan 11 manieren om goede aandelen te kiezen om in te beleggen.
 • Laat zien hoe individuele beleggers hun beleggingsprestaties kunnen verbeteren, op gelijke voet met toonaangevende experts.

Dit is een boek dat de moeite waard is om te lezen van “America’s #1 money manager”, lees en ontwikkel je mindset en vind vervolgens de meest effectieve beleggingsstrategie.

3. Hoe geld te verdienen in aandelen – William J O’Neil

Het boek begint met een uitleg van William J O’Neil over zijn CANSLIM methode. Het is de methode die het resultaat is van de belangrijkste winsten in de geschiedenis van de Amerikaanse aandelenmarkt. CANSLIM is een acroniem en elke letter vertegenwoordigt elk kenmerk van de uitstaande aandelen. Sommige van zijn praktische tips in dit boek, Hoe geld te verdienen in aandelen:

 • Verkoop uw aandelen onmiddellijk met verlies en koop meer van uw groeiende aandelen.
 • De stop-loss techniek 8-10%
 • Alle aandelen zijn speculatief.
 • Koop nooit het gemiddelde naar beneden, alleen het gemiddelde omhoog.
 • Controleer op tekenen van omkering voordat u verkoopt.
 • Het belang van prijs- en volumegrafieken.

Dit boek, How to Make Money in Stocks, geeft u een geweldige basis voor het bouwen van een beleggingsplan. Ik vind dit een uitstekend boek voor beginnende beleggers. Ook als u de CANSLIM-methode niet volledig volgt, zal dit later min of meer van invloed zijn op uw beleggingsstijl.

4. Gewone aandelen en winsten en andere geschriften – Philip A. Fisher

Philip Fisher is een van de meest invloedrijke beleggers aller tijden. De beleggingsfilosofie wordt niet alleen bestudeerd en toegepast door veel moderne experts, maar ook door veel beleggers beschouwd als een gids voor zichzelf. Deze filosofieën zijn verzameld in zijn beroemde boek Common Stocks and Uncommon Profits, een van de klassieke beleggingsboeken voor moderne beleggers.

Het boek geeft u een uitgebreide blik op bepaalde kwesties zoals de kracht van stemmen, wat te kopen, wanneer, wat beleggers moeten vermijden en hoe u een groot deel van de potentiële aandelen kunt vinden … een hoogrenderende beleggingsfilosofie vormen.

Fisher heeft aangetoond dat er twee manieren zijn om het belangrijkste rendement op de investering te behalen: ten eerste, koop aandelen wanneer de markt daalt en wacht tot de markt zich herstelt; of de tweede manier toepassen met minder risico en een groter potentieel rendement, namelijk investeren in verschillende bedrijven die continu groeien en elk jaar winst maken. Het schetst ook 15 aandelenkeuzes en kritieke ingrediënten voor een succesvolle investering om precies dergelijke bedrijven te vinden.

We kunnen zeggen dat gewone aandelen en ongewone winsten de manier waarop je naar de financiële markten kijkt zullen veranderen, een boek dat een plaats verdient in de bibliotheek van beleggers en iedereen die geïnteresseerd is in dit gebied.

Het boek staat in de Top 10 van de beste titelboeken aller tijden.

5. Een beginnersgids voor de aandelenmarkt – Matthew Kratter

Fin uit de titel, vertelt de inhoud van het boek. Het is een essentieel aandelenbeleggingsboek om u te helpen leren hoe u geld kunt verdienen met de aandelenmarkt, zelfs als u een beginner bent zonder ervaring. De auteur van het boek, Matthew R. Kratter, heeft bij grote hedgefondsen gewerkt en heeft meer dan 20 jaar beleggingservaring. Met dit boek zal het handelaren helpen aandelen te begrijpen en hoe ze erin kunnen beleggen.

De drie tips die het u geeft, moet u een effectenmakelaarsaccount bezitten en vervolgens uw onderzoek doen naar de aandelen die u wilt kopen door de website van het bedrijf, financiële overzichten, enz. Te bezoeken. Zo, maak een lijst van aandelen waarin u in de toekomst zult beleggen. Wanneer je geld hebt, koop het en bezit het zo lang mogelijk.

De auteur gebruikt eenvoudige spreuken, praktische strategieën voor beginners en valkuilen waar je geneigd bent in te vallen.

Conclusion

Leer dat er vijf e-boeken zijn waarnaar u kunt verwijzen als u de markt onderzoekt en een effectieve beleggingsstrategie wilt bouwen. Alle kennis in deze boeken wordt op een aantrekkelijke, intuïtieve, gemakkelijk te begrijpen manier overgedragen en kan worden toegepast op de Amerikaanse aandelenmarkt in het bijzonder en op de aandelenmarkt in het algemeen.

Met de bovenstaande vijf e-boeken voor beginners kunt u verder lezen om u een totale hoeveelheid kennis te geven voordat u zich vastlegt op een aantrekkelijke investering. De ervaringen en het revolutionaire denken van toonaangevende beleggingsexperts via de bovenstaande aandelen-ebooks zullen u helpen meer ontwikkeld en potentieel te worden.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
invest crypto 27

Cryptocurrency Expert: Top 5 cursussen om te volgen

invest crypto 4

5 Amerikaanse miljardairs onthullen hun aandelenbeleggingsgeheimen