in

accountverificatiefout Capital.com: hoe u dit kunt oplossen

Capital.com accountverificatie is een operatie die gebruikers helpt toegang te krijgen tot de volledige functionaliteit van het platform en de handelstools en zorgt voor de veiligheid van het handelsaccount en de naleving van internationale financiële regelgeving. Het volgende artikel legt de oorzaken uit en hoe u veelvoorkomende accountverificatiefouten Capital.com kunt oplossen.

Waarom moet u uw account verifiëren op Capital.com?

Capital.com is een broker die wereldwijd wordt gereguleerd door gerenommeerde regelgevende instanties zoals ASIC, CySEC, NBRB en FCA. Volgens de internationale wetgeving inzake financieel beheer moet elke handelaar zijn account verifiëren om financiële zekerheid te garanderen en het witwassen van geld en illegale activiteiten te voorkomen. Daarom moeten alle Capital.com gebruikers ook aan deze algemene eisen voldoen.

Daarnaast helpt het voltooien van verificatie gebruikersaccounts veiliger te beschermen, waardoor hacken, fraude en toe-eigening van de handelsaccounts van gebruikers worden voorkomen.

Daarnaast helpt accountverificatie gebruikers ook om alle functies te gebruiken en toegang te krijgen tot de vele Capital.com financiële middelen en tools van Capital.com.

Problemen met accountverificatiefout Capital.com mislukt

Wanneer u uw Capital.com account verifieert, voert u het verkeerde adres, telefoonnummer of persoonlijke gegevens in.

Om een Capital.com account te verifiëren, moeten gebruikers persoonlijke informatie invoeren over hun adres, telefoonnummer, volledige naam, geboortedatum. De persoonlijke gegevens die u invoert, moeten overeenkomen met de informatie die is afgedrukt op de documenten die worden gebruikt om uw Capital.com account te verifiëren.

Als u het zich niet goed herinnert of als een toetsenbordfout ervoor zorgt dat deze informatie onjuist wordt ingevoerd, is het mogelijk dat uw account niet correct wordt geverifieerd.

U moet uw volledige postcode, huisnummer en andere relevante informatie opgeven in het adresverificatiedocument. Als de informatie die u invoert onvolledig is of dezelfde is als het document dat naar Capital.com is geüpload, wordt uw verificatieaanvraag afgewezen. Met name het telefoonnummer voor verificatie moet de juiste landcode kiezen.

Error het document dat wordt gebruikt om te controleren of de kapitaalrekening niet geschikt is.

U moet een 2-zijdige foto van een van de volgende documenten gebruiken:

 • Passport
 • Idente identiteitskaart
 • Patente
 • Gebruiksvergunning

De adresverificatiedocumenten op Capital.com die door Capital.com worden geaccepteerd, bevatten een foto van een van de volgende:

 • Bank account extract
 • Een certificaat met het logo van de bank
 • Screenshot van online bankieren met het logo van de bank
 • Creditcardafschrift
 • Licht, water, gas, tv of vaste rekening
 • Belastingrapport of factuur van de lokale overheid
 • Certificaat van verblijf

Deze documenten moeten worden gescand zonder verlies van hoek en de informatie moet overeenkomen met de gegevens die tijdens het accountverificatieproces zijn ingevoerd. Bovendien moeten de documenten die worden gebruikt om het adres te verifiëren binnen zes maanden worden afgegeven, met de volledige naam en het volledige adres van de rekeninghouder.

Fout bij het laden van het verificatiedocument is mislukt.

Capital.com gebruikers in 15-30 minuten snelle verificatiestappen moeten doorlopen. Als de stappen voor het voltooien van accountverificatie te lang duren, kan een fout of verificatiepagina verlopen.

Gebruikers moeten alle momentopnamen van hun verificatiedocumenten bij de hand hebben voordat ze het verificatieproces starten. Wanneer een Capital.com account optreedt, moeten gebruikers dit ook doen op een plaats met een stabiele internetverbinding om ervoor te zorgen dat er geen fouten in het proces zijn.

wordt geconfronteerd met een verificatiefout tijdens het verifiëren van Capital.com account.

Platforms die gezichtsverificatie vereisen, vereisen altijd dat gebruikers geen hoeden, brillen en bewerkingssoftware dragen bij het uitvoeren van gezichtsscans. Gebruikers moeten ook gezichtsverificatie uitvoeren op een plaats met voldoende licht zodat de camera het gezicht kan herkennen. Bovendien moet u, wanneer het gezicht optreedt, verschillende hoeken veranderen, zodat de scanner het te bevestigen gezicht kan scannen.

Capital.com heeft een systeemfout of is in onderhoud.

Sea brokers kunnen systeemfouten of systeemonderhoudsprogramma’s hebben. Als u alle gegevens correct hebt ingevoerd, maar uw account nog niet hebt geverifieerd. U kunt het onderhoudsschema per e-mail of via de officiële sociale netwerksites van Capital.com zoals Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, LinkedIn controleren.

Hoewel deze situatie niet vaak voorkomt, is het een standaardfout. U kunt het opnieuw proberen nadat u Capital.com met systeemonderhoud hebt voltooid.

Hoe Capital.com accountverificatiefout op te lossen?

Controleer uw Capital.com-account opnieuw in 30 minuten

Nadat de accountverificatie Capital.com mislukt, moet de gebruiker de informatie die tijdens het verificatieproces is ingevoerd, dubbel controleren. In het bijzonder moet u controleren op fouten veroorzaakt door toetsenbordfouten, caps lock of activering van spellingcontroletoepassingen. Als alle informatie correct is, moet u het verificatieproces na 30 minuten opnieuw uitvoeren.

Gebruik een andere webbrowser of apparaat, een ander internetnetwerk.

Er zijn veel gevallen waarin verificatie van kapitaalrekeningen niet is goedgekeurd, wat kan worden veroorzaakt door een fout van derden, zoals een defect apparaat, onstabiel internet of een defecte webbrowser. Wanneer accountverificatie mislukt, moet u proberen dit opnieuw te doen op een ander apparaat, met behulp van een andere internetverbinding en een andere browser om er zeker van te zijn dat het geen fout van derden is.

Devoeg adblockers of firewalls in gebruik.

Soms adblockers of webbrowseropslag slaan informatie op die conflicteert met het accountverificatieplatform van Capital.com. De gebruiker probeert de cache van de browser te wissen, de extensies die op de browser en computer zijn geïnstalleerd uit te schakelen en het verificatieproces te herhalen.

Contacteer Capital.com ondersteuning wanneer accountverificatie mislukt.

Method 1: Als je alles hebt geprobeerd, maar de verificatie van je account nog steeds Capital.com geweigerd, moet je per e-mail contact opnemen met de klantenservice: support@capital.com om de reden voor de afwijzing te achterhalen en de aangetroffen fouten te corrigeren.

Optie 2: U kunt een ondersteuningsverzoek indienen bij Capital.com klantenservice door een ticket te openen.

Method 3: Gebruikers kunnen rechtstreeks chatten via de link Capital.com klantenondersteuning door op het chatpictogram in de rechterbenedenhoek van het scherm te klikken.

Conclusion

Het is essentieel om uw identiteit, adres en gezicht onmiddellijk na het openen van een Capital.com account te verifiëren. Hoe dan ook, als u problemen ondervindt, moeten gebruikers de oplossingen rustig proberen. Gebruikers moeten een video opnemen of een foto maken van de fout die ze tegenkomen en duidelijk aangeven hoe ze deze hebben opgelost wanneer ze contact opnemen met Capital.com voor snellere en nauwkeurigere ondersteuning.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
invest 00026

Binance-telefoonnummer wijzigen: hier is hoe

invest 00017

Amerikaanse aandelenwetten: wat u moet weten voordat u handelt