in

Aion Voorspelling 2023 – 2025 – 2030

In deze gids zullen we onze visie en die van de markt op de toekomst van AION delen terwijl we de prijsprognoses van Aion voor 2023 en daarna bespreken.

Houd er rekening mee dat u deze en elke andere voorspelling met een korrel zout moet nemen, omdat het voorspellen van iets een ondankbare taak is, laat staan het voorspellen van de toekomst van een nieuw zeer volatiel financieel actief zoals Aion.

Laten we er nu op ingaan. Voordat we ingaan op de prijsvoorspelling van Aion en vragen beantwoorden over of AION een goede investering is of niet, waarom AION zal slagen of falen, of waarom de prijs van Aion zal stijgen of dalen, laten we snel eens kijken naar wat AION is en zijn geschiedenis tot nu toe.

AION Prijsverwachting voor de komende 90 dagen

De hele cryptocurrency-wereld staat op de rand van volledige ineenstorting.

Bitcoin daalde 75% van zijn hoogste punt ooit te midden van bredere marktdalingen veroorzaakt door woedende inflatie en de renteverhogingen van de Amerikaanse Fed.

Wanneer je de meest recente ineenstortingen van grote industriële spelers (FTX, Celsius, Moon etc.) in de vergelijking optelt, is de horizon troebel en zal er meer bloed in de straten van de crypto-stad zijn.

Beleggers verkopen risicovolle activa en gaan naar stabielere markten. Crypto wordt nog steeds gezien als een zeer riskant spel en daarom uitverkocht.

Onze algo ziet in 2023 nog wat groen, vooral in de tweede helft van het jaar. Dit is terug te zien in onze prognose voor 2023.

Op dit moment moet Bitcoin een bodem vinden voordat we in de tegenovergestelde richting kunnen bewegen en de trend kunnen keren.

Zodra Bitcoin zich in de nieuwe prijsklasse nestelt, zullen altcoins hetzelfde gaan doen – we hebben dit scenario tientallen keren gezien in de verre en recentere geschiedenis.

Ons prijsvoorspellingsmodel is bearish voor de komende 90 dagen met een hint van een bullmarkt die zich uitstrekt over kwartalen van Q1 tot Q2. We verwachten dat walvissen en andere grotere spelers op de markt rond die tijd klaar zullen zijn met het vullen van hun zakken, wat een typische en plotselinge crypto-piek zal veroorzaken.

Aion Prijsvoorspelling 2023

Hoge inflatie en de extreem gevaarlijke macro-economische situatie zijn sterk weerspiegeld in de prijs van Bitcoin in 2022. Als we de interne crypto-problemen nemen met grote spelers zoals FTX, Celsius, Voyager, Luna die naar beneden gaan, ziet 2023 er niet al te goed uit voor stieren. We zullen waarschijnlijk veel saaie zijwaartse prijsactie zien met de neiging om naar beneden te glijden met elke kleine markttrilling.

AION Prijsvoorspelling 2025

Ons voorspellingsmodel ziet AION in 2025 $ 0,0706 bereiken.

Hoeveel is AION over 5 jaar waard?

De prijs van AION in 5 jaar kan ongeveer $ 0 zijn

Aion Prijsvoorspelling 2030 – 2040

Hoeveel is Aion waard in 2030?

Ons voorspellingsmodel ziet Aion $ 0 bereiken in 2030.

Hoeveel is Aion waard in 2040?

Ons voorspellingsmodel ziet Aion $ 0 bereiken in 2040.

Zal Aion Bitcoin vervangen/overtreffen/overtreffen?

Nee, Aion zal BTC niet vervangen of overtreffen.

Kan Aion $ 1 bereiken?

Ja, Aion zou tegen het einde van 2025 $ 1 kunnen bereiken.

Kan Aion $ 10 bereiken?

Nee, ons voorspellingsmodel ziet geen kans voor Aion om op korte of middellange termijn $10 te bereiken.

Kan Aion $ 100 bereiken?

Nee, ons voorspellingsmodel ziet geen kans voor Aion om op korte of middellange termijn $100 te bereiken.

Hoe hoog gaat Aion?

Ons voorspellingsmodel ziet de prijs van Aion kelderen en in de verre toekomst dalen tot bijna 0.

Is Aion het kopen waard?

We zien geen mooie toekomst voor Aion. Het is de moeite waard om alleen te kopen als een kortetermijnspeculatie met een goede exitstrategie. Aion is geen goede langetermijnholding.

Is Aion een goede investering?

Aion is wat ons betreft geen goede investering. Omdat? Welnu, het wordt geconfronteerd met felle concurrentie van andere vergelijkbare crypto-projecten, het valt niet op door zijn technologie en innovatie, het heeft geen echte gemeenschap (speculanten en de hype-achtervolgende menigte niet meegerekend) en het team achter het project is niet bewezen.

Kan Aion je miljonair maken?

Nee, Aion kan je geen miljonair maken, want we zien hem in de toekomst geen 10x prijsverhoging maken.

Hoeveel is Aion waard?

Voor de korte termijn toekomst zou het kunnen oplopen tot $0,0201. Op de lange termijn (8-10 jaar) zal het hoogstwaarschijnlijk dalen tot 0 of zo.

Waarom zal Aion slagen en in prijs stijgen?

Aion heeft weinig kans van slagen. Hij heeft geen eerste voordeel, hij brengt geen unieke waardepropositie, hij heeft een zwak team en een kleine gemeenschap achter zich. Dit alles samengevat voorkomt dat Aion op de lange termijn slaagt en de prijs verhoogt.

Wat is de korte termijn prognose voor Aion?

Aion zal de komende 90 dagen $ 0,0201 bereiken, wat een verandering van 42,4% is ten opzichte van de huidige prijs die rond $ 0,0350 zweeft.

Aion prijsvoorspelling vandaag – Wat zal de aionprijs morgen zijn?

Aion schommelt morgen rond de $0,0378.

Wanneer Aion verkopen en verlaten?

Het hangt af van uw handelsprofiel. Als je in Aion gelooft en denkt dat het een mooie toekomst heeft, is het een goed idee om de munt minstens een paar jaar vast te houden. Winst nemen op goede investeringen is een nog beter idee. Dus als u op inkomsten van 100-200% of zelfs meer op uw Aion zit, is het verzilveren van een deel van het geld geen slechte zet.

Kan Aion crashen en naar nul gaan?

Aion zou heel goed een dood project kunnen zijn over een jaar of 5. Zodra beurzen het verwijderen en mensen het niet kunnen verhandelen, kun je het een dag noemen – Aion zal op een kerkhof van cryptomunten zijn.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
pexels anna nekrashevich 6802048

Frontier Voorspelling 2023 – 2025 – 2030

pexels anna nekrashevich 6802045 1

Alpha Quark Token Voorspelling 2023 – 2025 – 2030