in

Axie Infinity (AXS) Prijsvoorspelling 2024-2030: is het een goede investering?

Axie Infinity is een blockchain-protocol dat tot doel heeft de basis te vormen voor gedecentraliseerde applicaties van de volgende generatie (dApps), met name toepassingen met betrekking tot non-fungible tokens (NFT), games en de Metaverse. Axie Infinity biedt een aantal voordelen ten opzichte van andere blockchains, waaronder
:

 • Schaalbaarheid dankzij een consensusalgoritme genaamd Proof of Stake and Commitment (PoSC), waarmee duizenden transacties per seconde kunnen worden verwerkt met lage kosten en tijd.
 • Bruikbaarheid dankzij een geïntegreerde ontwikkelomgeving genaamd VoxEdit, waarmee u eenvoudig 3D- en NFT-assets kunt maken en wijzigen.
 • Interoperabiliteit dankzij een communicatieprotocol genaamd Interledger, dat de overdracht van activa en gegevens tussen The Sandbox en andere blockchains, zoals Ethereum en Polygon, mogelijk maakt.
 • Bestuur, dankzij een stem- en delegatiesysteem waarmee houders van de native token (SAND) van The Sandbox kunnen deelnemen aan beslissingen over het protocol.
 • Axie Infinity werd in 2018 gelanceerd door Animoca Brands, een bedrijf dat zich bezighoudt met op blockchain gebaseerde games en entertainment.

  Axie Infinity heeft samengewerkt met verschillende prestigieuze partners, waaronder Atari, Square Enix, Care Bears, The Smurfs en The Walking Dead, om dApps en te creëren en te distribueren op basis van de blockchain.

  Wanneer zal het 1 dollar bereiken

  Axie Infinity heeft in 2020, kort na de marktintroductie, de waarde van 1 dollar al bereikt en overschreden. De prijs van Axie Infinity begon aanzienlijk te stijgen in november 2020, wat samenviel met de hausse in en op blockchain gebaseerde games.

  Axie Infinity bereikte zijn hoogste punt ooit van ongeveer 8 dollar in november 2021, voordat het samen met de rest van de cryptocurrency-markt een correctie onderging
  .

  Wanneer zal het 10 dollar bedragen

  Axie Infinity heeft de waarde van 10 dollar nog niet bereikt, maar veel analisten en investeerders denken dat dit in de toekomst kan gebeuren. De prijs van Axie Infinity is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder
  :

  • De algemene trend van de cryptocurrency-markt, die van invloed is op de vraag en het aanbod van The Sandbox en andere digitale activa.
  • De innovatie en ontwikkeling van het Sandbox-protocol, dat bepalend is voor het concurrentievermogen en de aantrekkelijkheid ervan voor gebruikers en partners.
 • De regulering en beveiliging van de NFT- en gaming-industrie, wat een positieve of negatieve invloed kan hebben op het vertrouwen en de acceptatie van The Sandbox en andere blockchains voor de Metaverse.
 • Op basis van historische gegevens en huidige trends hebben sommige websites en analisten voorspellingen gedaan over mogelijke toekomstscenario’s voor de prijs van The Sandbox. Deze voorspellingen zijn louter indicatief en vormen geen beleggingsaanbeveling. Volgens de voorspelling van WalletInvestor zou The Sandbox in 2025 een waarde van 10 dollar kunnen bereiken, met een waarschijnlijkheid
  van 95%.

  Wanneer zal het 100 dollar bedragen

  De Sandbox heeft nog geen waarde van 100 dollar bereikt, maar veel analisten en investeerders denken dat dit in de toekomst kan gebeuren. De prijs van The Sandbox is afhankelijk van dezelfde factoren die in de vorige paragrafen zijn genoemd. Om dit doel te bereiken, zou The Sandbox echter een marktkapitalisatie moeten hebben van ongeveer 110 miljard dollar, wat zeer onwaarschijnlijk is, tenzij er een revolutie plaatsvindt in de cryptocurrency-sector en de
  Metaverse.

  Als het als een goede investering wordt beschouwd

  De Sandbox wordt door velen beschouwd als een goede investering, omdat deze een aantal voordelen biedt ten opzichte van andere cryptocurrencies en andere blockchain-protocollen, waaronder:

  • Een hoog jaarlijks rendement (APY) voor kredietverstrekkers en spaarders, die rente op hun vermogen kunnen verdienen en tokens kunnen ontvangen die in de loop van de tijd in waarde stijgen.
  • Lage kapitaalkosten (JKP) voor kredietnemers die toegang hebben tot contanten tegen concurrerende en flexibele rentetarieven en die kunnen profiteren van arbitrage- en handelsmogelijkheden.
  • Een sterk potentieel voor groei en waardering, aangezien The Sandbox een van de meest innovatieve en schaalbare blockchain-protocollen in de sector is en een solide stappenplan voor ontwikkeling en innovatie heeft.
 • Een hoge mate van veiligheid en transparantie, gegarandeerd door gecontroleerde en geverifieerde slimme contracten, stimulerings- en strafmechanismen en gedecentraliseerd en participatief bestuur.
 • Zoals bij elke investering houdt The Sandbox echter ook risico’s in, waaronder:

  • Hoge volatiliteit en hoge onzekerheid, typerend voor de cryptocurrency-markt, wat kan leiden tot sterke prijsschommelingen en kapitaalverliezen.
  • Een hoge complexiteit en een hoge leercurve, vereist om het Sandbox-protocol en zijn functionaliteiten te begrijpen en te gebruiken, wat minder ervaren of minder geïnformeerde gebruikers kan ontmoedigen of verwarren.
 • Een hoge blootstelling en een hoge kwetsbaarheid, als gevolg van interactie met andere NFT-protocollen en -platforms en games, waarbij mogelijk compatibiliteits-, interoperabiliteits- of beveiligingsproblemen optreden.
 • Tabel met prijsvoorspellingen van 2024 tot 2030

  Op basis van historische gegevens en huidige trends hebben sommige websites en analisten voorspellingen gedaan over mogelijke toekomstscenario’s voor de prijs van The Sandbox. Deze voorspellingen zijn louter indicatief en vormen geen beleggingsaanbeveling. Hier is een tabel die enkele van deze voorspellingen samenvat:
  Tabla

  Anno Minimale voorspelling Gemiddelde voorspelling Maximale voorspelling
  2024 5 dollar 7,5 dollar 10 dollar
  2025 10 dollar 12,5 dollar 15 dollar
  2026 15 dollar 17,5 dollar 20 dollar
  2027 20 dollar 22,5 dollar 25 dollar
  2028 25 dollar 27,5 dollar 30 dollar
  2029 30 dollar 32,5 dollar 35 dollar
  2030 35 dollar 37,5 dollar 40 dollar

  Veelgestelde vragen

  Waar koop je Axie Infinity?

  Je kunt Axie Infinity kopen op verschillende cryptocurrency-platforms zoals AscendEx, BIB, Bibox, Bilaxy en Tapbit. Axie Infinity is genoteerd op 76 beurzen. Momenteel is AscendEx de populairste tas voor AXS
  .

  Wat is de beste tas om Axie Infinity te kopen?

  Op dit moment is Binance de beste beurs om AXS te kopen, dat in de afgelopen 24 uur een handelsvolume van $12,39 miljoen boekte voor Axie Infinity. Je kunt echter ook kiezen uit andere beurzen die AXS vermelden, zoals KuCoin, Kraken, Bybit, OKX
  en gate.io.

  Waar kan ik Axie Infinity kopen met Fiat-valuta?

  Je kunt Axie Infinity met fiatvaluta kopen op Kraken, een van de meest gevestigde beurzen in de cryptocurrency-industrie. Op dit moment vermeldt Kraken Axie Infinity in paren met de fiat-valuta’s van de Amerikaanse dollar en de euro. Je kunt cryptocurrency kopen op Kraken met een Visa- of Mastercard-kaart, of je kunt geld op je account storten via een bankoverschrijving of
  op een andere manier.

  Waar kan ik Axie Infinity met USDT kopen?

  Je kunt Axie Infinity met USDT kopen op het Binance cryptocurrency-platform. Binance is een van de populairste cryptocurrency-uitwisselingen ter wereld en heeft de afgelopen 24 uur een handelsvolume van $12,39 miljoen beheerd voor Axie Infinity. Binance somt ook een breed scala aan andere cryptocurrencies op, waardoor je naast Axie Infinity genoeg handelsopties
  hebt.

  Op welke beurs kan ik Axie Infinity kopen met een creditcard?

  Je kunt Axie Infinity kopen met een creditcard op Binance en andere beurzen zoals. Het gebruik van een creditcard is een snelle en handige betaalmethode om cryptocurrency te kopen, maar meestal zijn er hogere kosten aan verbonden dan bij andere manieren om met fiatvaluta te kopen.

  Wat is het handelsvolume van Axie Infinity in de laatste 24 uur?

  Het handelsvolume van de laatste 24 uur van Axie Infinity bedraagt $131,21 miljoen. Axie Infinity is genoteerd op 76 beurzen met 141 handelsparen
  .

  Welke beurs heeft het hoogste handelsvolume voor Axie Infinity?

  Momenteel is Binance de populairste beurs voor Axie Infinity, dat in de afgelopen 24 uur $12,39 miljoen aan AXS aan AXS heeft verwerkt.

  Wat is het populairste paar voor Axie Infinity?

  Het populairste handelspaar voor Axie Infinity is AXS/USDT. In de afgelopen 24 uur registreerde AXS/USDT een handelsvolume ter waarde van $77,67 miljoen op
  76 verschillende cryptocurrency-uitwisselingen.

  0 Opmerkingen
  Inline Feedbacks
  Bekijk alle reacties
  invest crypto 63

  Synthetix (SNX) Prijsvoorspelling 2024-2030: Is het een goede investering?

  invest crypto 29

  BitTorrent (New) (BTT) Prijsvoorspelling 2024-2030: is het een goede investering?