in

Axie Infinity Voorspelling voor eind 2022

De huidige marktprijs van de Axie Infinity is $ 7,19 (vanaf 14 november 2022) en is in slechts 24 uur met meer dan 7% gestegen. Hoewel de prijs in een week met ongeveer 26% is gedaald, is het nog steeds de moeite waard om de eendaagse stijging in deze bearish trend van andere gaming cryptocurrencies te vermelden.

Merk op dat andere gaming cryptocurrencies, waaronder Decentraland, Sandbox, Apecoin, Reef en Stepn, in één dag met respectievelijk 37%, 34%, 44%, 40% en 39% zijn gedaald. Daarom is het vermeldenswaard de opwaartse beweging van 7% van Axie; Dus probeerden we de reden voor hetzelfde te vinden.

Onlangs, op 13 november 2022 (een dag voor de prijsstijging van AXS), tweette een Binance-gebruiker CarlosOMFG dat zijn Binance-account was gehackt en dat een miljoen dollar aan AXS van zijn account was gekocht.

AXIE INFINITY-gebruiksscenario’s, onderscheidende factoren en concurrenten

Het Binance CS-team ontdekte dat de aankoop via de API was gedaan. De gebruiker heeft slechts één actieve API-sleutel en deze is gebruikt op een crypto-handelsbotplatform genaamd Skyrex. In een andere tweet bevestigde Binance CEO, CZ dat 3 andere vergelijkbare gevallen werden gemeld waarbij gebruikers hun API-sleutel deelden met een platform van derden en vervolgens onverwachte uitwisselingen zagen.

Vervolgens verduidelijkte de gebruiker dat hij alle AXS-tokens al had doorverkocht zodra hij achter deze aankoop kwam.

Een miljoen dollar is enorm veel geld en als de bewering van de Twitter-gebruiker waar is, dan kan deze aankoop echt een van de redenen zijn achter de plotselinge stijging van de prijs van AXS in slechts één dag.

Een andere factor die bijdraagt aan de groei van Axie kan de toename van het aantal actieve gebruikers op het Axie Origin-platform zijn.

Axie Origins had gemiddeld 1k downloads per dag, een enorm aantal. De reden achter zijn populariteit kan de verbeterde gameplay en graphics in Axie Origins zijn. Daarnaast biedt de game een aantal gratis startassen om mee te spelen.

Of het nu gaat om het neppompen of de daadwerkelijk groeiende populariteit van de Axie infinity, het was een heel grote dag voor Axie omdat de stijging niet werd verwacht in deze bearish trend.

~ Charu Taneja

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
pexels michael burrows 7129712

Is BitGet Exchange veilig?

pexels cottonbro 4056509 1

Shib Inu Prijsvoorspelling 2023, 2025 en 2030