in

Bee Network prijsvoorspelling 2022, 2023, 2025, 2030, 2050

Bee Network is een blockchain-innovatie die tot doel heeft gamification in de echte wereld te brengen door mensen te belonen voor hun bijdrage. Bee Network werkt actief met een eigen mobiele app als hoofdproduct. De projectgemeenschap overschrijdt 200k op sociale media en spreekt van totale mijlpaal 18 miljoen is al lid geworden van het netwerk.

Bee network is van mening dat er om het netwerk te laten draaien geen supercomputers nodig zijn waarmee ze mensen simpelweg belonen voor het draaien van hun app op elke mobiel. gebruiker moet de applicatie elke 24 uur openen om te beginnen met minen of om beloningen te krijgen. Dit proces zal interactie met bots vermijden en ook bevestigen dat de echte mens cryptocurrency aan het minen is.

De gebruiker heeft verschillende rollen in het netwerk gegeven, waaronder Pioneer, Ambassador en Verifier.

Initieel wordt de rol van Pioneer toegewezen aan alle nieuwe leden die onmiddellijk het basistarief krijgen om bijentokens te verdienen. Als de gebruiker vrienden doorverwijst, wordt het basistarief verlaagd, maar krijgt de gebruiker een token dat evenredig is met het aantal referentienummers. De ambassadeur zal een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling van het project, waarbij ze communiceren met het team en de oprichters. De rol van de verificateur komt na het begin van fase 2 op het toneel, waarin het noodzakelijk is om de identiteit van de mijnwerker met het KYU-proces te verifiëren.

Bee Network Price Forecast

Op het moment van schrijven is er geen officieel nieuws over hoeveel aanbod er in de beginfase beschikbaar zal zijn en hoeveel tokens er binnen de gemeenschap worden gedistribueerd. Daarom kunnen we momenteel de prijs van Bee Token voorspellen, maar met de community en de groeiende interesse in het spel om games te verdienen, kan de waarde van het bijentoken oplopen tot $ 0,001 USD.

Introductie Vigorus

Projectnaam Bee Network
Ticker Symbol BEE
Official site Bee.com
Totaal aanbod Na
Lanceringsjaar 2021
Netwerk Na
Vervanging Na
Sheet Bee Sheet

Bee Network Token Prijsanalyse

Bee Network’s listing prijs is moeilijk te voorspellen, omdat het project onlangs KYC-verificatie voor de gebruiker heeft uitgevoerd. Om het grotere aantal mensen Bijennetwerk KYC openen in ronde formaat, omdat een gebruiker het paspoort moet tonen zoals vermeld door de ambtenaar. Bee Network moet wachten tot de bullrun van de markt, anders slaagt het grootste deel van het project er momenteel niet in om de prijs boven de openbare verkoop te houden. Zoals de meeste mensen zullen proberen te profiteren zodra de lijst met BEE-tokens op de beurs en het aantal houders ook een enorme daling zien. Het team kan gaan met de tokenvergrendeling of acquisitie, waarbij een bepaald aantal tokens wordt ontgrendeld voor TGE en andere tokens maandelijks worden verleend.

Conclusion

Het PI-netwerk en het Bee-netwerk zijn de afgelopen jaren het meest besproken project geworden vanwege het aantal tokens dat aan de gebruiker wordt beloond voor het eenvoudig installeren van apps op mobiele apparaten. Het Bee-netwerk scoorde enorm op Android en Apple Store, omdat het aantal nieuwe gebruikers blijft groeien met het verwijzingsprogramma. Het Bee Network-team heeft echter aanzienlijk gewerkt aan de upgrade van het product en de community, maar nu zal liquiditeit de factor zijn die een rol zal spelen wanneer de notering op een beurs plaatsvindt. Hoe dan ook, ze hebben de omics van tokens al gepland, maar er is meer duidelijkheid nodig. We raden u aan uw onderzoek te doen en niet in de zwendel te vallen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

pexels ivan babydov 7788009

Rebel Bots (RBLS) prijsverwachting 2022, 2023, 2025, 2030, 2050

pexels cottonbro 3944405

Hoe Solana (SOL) over te zetten van Slope naar Phantom Wallet