in

Beste aandelenhandelsplatforms in 2022

Hoe dan ook, de meeste particuliere beleggers die Amerikaanse aandelen willen verhandelen, moeten een effectenrekening openen via een makelaar. De keuze van een effectenmakelaar heeft grote invloed op de commerciële efficiëntie van beleggers. Een betrouwbare broker helpt om transacties sneller en efficiënter te maken.

Then, wat is de US Stock Exchange? Hoe is het anders dan een Amerikaanse effectenmakelaar? Het volgende artikel helpt lezers onderscheid te maken tussen een beurs en een makelaar. Daarnaast introduceert het rapport ook een lijst met de beste aandelenhandelsplatforms die vandaag beschikbaar zijn om gebruikers in staat te stellen snel Amerikaanse aandelen te storten, op te nemen en te verhandelen.

Wat is de Amerikaanse effectenbeurs?

US Aandelen Exchanges zijn plaatsen waar koop-, verkoop- en handelsactiviteiten plaatsvinden op de Amerikaanse aandelenmarkt.

In het verleden ontmoetten handelaren en makelaars elkaar face-to-face op de beurs om aandelen te kopen en verkopen. Momenteel worden effectenhandelsactiviteiten uitgevoerd met behulp van geautomatiseerde elektronische hulpmiddelen.

Bedrijven die initiële aandelen (IPO’s) willen uitgeven, moeten dit doen via de beurzen. Na een beursnotering hebben IPO-aandelen de mogelijkheid om hun zichtbaarheid in de markt te vergroten en transacties aan te trekken om deel te nemen aan de aan- en verkoop van dergelijke aandelen, waardoor het bedrijf kapitaal kan aantrekken voor bedrijfs- en bedrijfsontwikkeling.

Momenteel zijn er twee grote Amerikaanse beurzen, de New York Stock Exchange (NYSE) en de Nasdaq.

Differatie tussen een effectenmakelaar en een Amerikaanse effectenbeurs

Veel particuliere individuele aandelenhandelaren maken vaak geen onderscheid tussen een effectenmakelaar en een Amerikaanse effectenbeurs.

US-beurzen zijn de plaats waar handelaren orders kunnen matchen, dus er moeten ten minste twee handelaren bereid zijn om dezelfde transactie uit te voeren, een koper en een verkoper, tegen een gelijke prijs.

Bovendien moeten beide partijen hun activa op het moment van de transactie op de beurs hebben.

In de tussentijd treedt de Amerikaanse effectenmakelaar op als tussenpersoon tussen de belegger (de koper en de verkoper) en stuurt orders naar de beurs om de transactie uit te voeren.

De beurzen accepteren alleen orders van particulieren of bedrijven die lid zijn van een dergelijke beurs. In de tussentijd staan Amerikaanse beurzen alleen burgers of bedrijven met een wettelijke status in de Verenigde Staten toe om zich te registreren voor leden.

Daarom moeten buitenlandse handelaren / beleggers (geen Amerikaanse burgers) handelsrekeningen openen via makelaars om Amerikaanse aandelen te verhandelen. Daarom beschouwen buitenlandse beleggers een Amerikaanse effectenmakelaar vaak als een effectenbeurs – een plaats om Amerikaanse effecten te kopen / verkopen.

Lijst van de beste aandelenhandelsplatforms in 2022

De drie beste en meest gerenommeerde aandelenhandelsplatforms staan momenteel de handel in Amerikaanse aandelen toe.

#1. Capital.com

 • Certification: Capital.com is een broker die wordt gereguleerd door vele gerenommeerde bureaus, waaronder CySEC, NBRB en FCA. In het bijzonder zijn er voornamelijk certificaten van CySEC en FCA, die prestigieuze licenties in de wereld zijn voor effectenbedrijven.
 • Share trading form: CFD’s.
 • Maximum hoogte voor aandelen: 1:20
 • Minimum storting: Capital.com vereist een minimale storting van $ 20 wanneer gebruikers online betaling gebruiken of betalen met creditcard, bankpas of e-wallet. Met bankoverschrijvingen moeten gebruikers minstens $ 250 / tijd storten.
 • Dividing: Ja
 • Commissie: geen commissie voor klanten bij het niet gebruiken van hefboomwerking
 • Aantal aandelen: Meer dan 3600 aandelen CFD’s
 • Site/Withdrawal: Capital.com biedt snel en eenvoudig veel populaire betalingsgateways in elk land, zoals e-wallets, creditcards en bankoverschrijvingen.
 • Sharing platform: Capital.com heeft een eigen handelsplatform dat is ontworpen om gebruiksvriendelijk te zijn, gemakkelijk te gebruiken voor beleggers die nieuw zijn in de Amerikaanse aandelenhandel en maakt handel op het MT4-platform mogelijk. Het is een uitzonderlijk voordeel dat Capital.com helpt om aan alle behoeften en verschillende soorten klanten te voldoen.

Hoewel Capital.com klanten in staat stelt om aandelen alleen als CFD’s te verhandelen. Voor klanten die geen hefboom gebruiken en geen aandelenaankopen doen, betaalt Capital.com echter nog steeds dividenden aan gebruikers en brengt hij geen overnight-kosten in rekening. Daarom kunnen beleggers die aandelen kopen op Capital.com aandelen op de lange termijn volledig kopen en houden zonder veel verschil met het bezit van daadwerkelijke aandelen op de beurs. Het enige verschil is dat beleggers geen aandeelhoudersrechten hebben, deelnemen aan stemmingen en deelnemen aan aandeelhoudersvergaderingen.

#2. eToro

 • Certification: eToro wordt erkend en gecontroleerd door prestigieuze en rigoureuze organisaties zoals CIF-nummer HE20058, CySEC-nummer 109/10, FCA-referentienummer 583263, die werken en voldoen aan de Financial Markets Directive (MiFID)…
 • Deelhandelsvorm: aandelen in bewaring of CFD’s.
 • Maximum hoogte voor aandelen: 1:20
 • Minimum storting: eToro vereist 200 USD voor de eerste transactie en 50 USD of meer voor volgende transacties.
 • Dividing: Ja
 • Commissie: Nee
 • Het aantal aandelen: +2400 codes.
 • Copying functie: Etoro biedt u twee beleggingsopties: traditionele handel of het kopiëren van de resultaten van succesvolle beleggers (CopyTrading).
 • Site/opname: eToro heeft ook veel betalingsgateways, waaronder creditcards (VISA, MasterCard, Diners); Elektronische platen (PayPal, Skrill, Neteller, …); bankoverschrijving

Inds de vorm van het kopen van aandelen in bewaring en het verhandelen van CFD’s wordt toegepast, biedt eToro nog steeds een hefboomwerking voor beleggers. Als er geen macht is geselecteerd, wordt het verhandelen van die aandelen als bewaarneming beschouwd. Maar wanneer hefboomwerking wordt geactiveerd of short is, wordt de transactie een CFD-derivaat.

Bovendien, als u de module zonder hefboom kiest, profiteert u veel in 2 punten die geen commissies en geen swapkosten zijn. Deze twee commissies op andere beurzen worden berekend als een percentage van de handelende beleggers, dus het is een aanzienlijke commissie, vooral bij het aanhouden van orders voor vele dagen.

68% van de retailbeleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. Je moet overwegen of je het je kunt veroorloven om het hoge risico te nemen om je geld te verliezen.

#3. XM ·

 • Certification: Een vertrouwde broker met FSC- en CySec-registratie, ASIC gereguleerd.
 • Handelsformulier delen: CFD’s
 • Het aantal verstrekte aandelen: 100. Het is de hoeveelheid die alleen wordt berekend voor Amerikaanse voorraadproducten. Daarnaast biedt XM ook veel aandelen van andere beurzen aan.
 • Trade platform: MT5
 • De leverage ratio voor het aandelenproduct: geen leverage
 • Minimum storting: 10.000 USD Dit is het minimumbedrag voor aandelenrekeningen, een vrij grote storting, niet voor de meeste beleggers vandaag.
 • Dividing: Ja
 • Commissie: $0,04 per aandeel, met een minimum handelsbedrag van $1 per order. Opgemerkt moet worden dat deze vergoeding alleen van toepassing is op Amerikaanse aandelen; shares die tot andere beurzen behoren, hebben een andere berekeningsmethode.
 • Site/withdrawal: Ondersteunt veel verschillende betaalkanalen.

Conclusion

Sopra is een lijst van de beste aandelenhandelsplatforms van vandaag. Deze aandelenhandelsplatforms ontvangen allemaal lovende recensies van beleggers over de hele wereld vanwege de geloofwaardigheid, transparantie en uitstekende functies die ze bieden. Lijst het beste aandelenhandelsplatform dat zijn voor- en nadelen zal hebben. We hopen dat u een geschikt aandelenhandelsplatform vindt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

invest crypto 34

NYSE Stock Exchange: wat het is en hoe een account te openen

invest crypto 12

handelen op Capital.com: stap voor stap handleiding