in

Beste Crypto Screeners 2022

Ook de meeste cryptocurrency-investeerders zijn bekend met grote projecten zoals Bitcoin en Ethereum, nieuwe investeerders zijn zich er misschien niet van bewust dat er duizenden cryptocurrencies 24 uur per dag en 7 dagen per week worden verhandeld.

Hoewel handmatig sorteren van al deze investeringsmogelijkheden bijna onmogelijk is, kan een complete crypto screener het gemakkelijker maken om uw volgende toevoeging aan de portefeuille te vinden.

Onze gids voor de beste crypto-screeners helpt u bij het kiezen van de beste tool voor uw vaardigheidsniveau en investeringsbehoeften.

1. Beste voor nieuwe gebruikers: CoinMarketCap

Het maakt niet uit of u een nieuwe cryptocurrency-belegger of een ervaren professional bent, u hebt waarschijnlijk CoinMarketCap gebruikt om de prijzen van verschillende cryptocurrencies minstens één keer te controleren. Veel gebruikers zijn zich er echter niet van bewust dat ze ook een gratis portemonnee kunnen maken om toegang te krijgen tot meer geavanceerde screeningtools via CoinMarketCap.

Order met één klik op branche, platform, prijs, algoritme en meer.

Naast het doorzoeken van de markt voor nieuwe investeringsmogelijkheden, geeft CoinMarketCap ook een uitgebreide uitleg van de technologie achter alle populaire munten en tokens op zijn scanner.

Klik gewoon op een bron voor meer informatie en voeg deze toe aan uw volglijst. Deze functie kan zowel handig als uitzonderlijk nuttig zijn voor beleggers die nog steeds bekend zijn met crypto-technologie.

2. Beste voor cryptografische analyse: altFINS

Een cryptohandels- en analyseplatform kunt u altFINS gebruiken om uw cryptoportfolio te beheren, 60 analytische tools te bekijken en uw portefeuille te beoordelen terwijl deze verandert. Het platform biedt ook aanpasbare instellingen en een crypto-handelscursus die u nog meer informatie geeft over uw huidige en toekomstige investeringen.

De Coins Screener is een uitstekende functie waarmee beleggers zoals u de prestaties van munten kunnen meten en wanneer u moet kopen of verkopen.

De screener helpt u bij het kiezen van de prijs die u wilt bereiken, wanneer u wilt kopen of verkopen en waarschuwt u met behulp van vele andere filters die u helpen bij te houden wat een zware portemonnee zou kunnen zijn. Daarnaast bevatten filters zaken als een overzicht van bepaalde grafiektechnieken die een koop- of verkoopbeslissing kunnen veroorzaken.

3. Beste voor Heatmaps: Yahoo! Finance

Een heatmap is een tool die je kunt gebruiken om direct te analyseren hoe een hele sector van de markt als geheel het doet. Hoewel heatmaps veelgebruikte hulpmiddelen zijn voor aandelenscreeners en andere soorten investeringen, is Yahoo Finance een van de weinige crypto-screeners die we zijn tegengekomen die een holistisch beeld van de cryptocurrency-markt biedt met behulp van zijn tegel heatmap.

Naast heatmapweergaven biedt Yahoo Finance gebruikers ook een eenvoudige en ongecompliceerde screener die ideaal is voor nieuwe investeerders. Volg op prijs, marktkapitalisatie, volume en meer met een enkele klik.

Hoewel Yahoo Finance geen van de geavanceerde grafiekopties biedt zoals andere platforms, biedt het een gratis en eenvoudig te gebruiken keuze die iedereen kan gebruiken.

4. Het beste voor asset selectie: TradingView

Als u op zoek bent naar de meest uitgebreide cryptocurrency screening tool, zoek dan niet verder dan TradingView. De all-inclusive cryptoscreener van het platform omvat meer dan 7.700 individuele activaparen, variërend van crypto / crypto-paren (bijv. LINK / BTC) tot crypto / fiat-paren.

Naast een van de meest uitgebreide screeners die we zijn tegengekomen, biedt TradingView ook real-time data en browsergebaseerde grafiekopties. Deze functies kunnen meer geavanceerde gebruikers toegang geven tot de grafische tools die ze nodig hebben zonder gespecialiseerde software te downloaden.

5. Beste voor professionals in Cryptolume

Als u een professionele of zeer ervaren cryptocurrency-belegger bent en op zoek bent naar een alles-in-1 platform om uw handel te verbeteren, is Cryptolume misschien de juiste keuze voor u.

Met afschermings- en scanfuncties worden elke 5 minuten meer dan 1.000 algoritmische waarschuwingen geproduceerd. U kunt ook aangepaste waarschuwingen instellen, die naar het bureaublad worden verzonden wanneer een bepaalde verandering in volume of beweging wordt geactiveerd.

Hoewel Cryptolume op dit moment alleen betaalde accountopties biedt, kan de schat aan tools en gegevens die per minuut worden bijgewerkt, de prijs waard zijn voor geavanceerde beleggers.

6. Het beste voor een uniforme ervaring: Quadency

Quadency stelt u in staat om op alle transacties op hoog niveau te handelen vanuit één snelle en intuïtieve interface met verschillende soorten orders voor elke handelaar. U kunt kiezen uit vooraf gedefinieerde populaire strategieën, aanpassen en binnen enkele minuten live gaan.

Het stelt u in staat om al uw activa te controleren vanaf beurzen en zelfs offline portefeuilles om uw prestaties in de loop van de tijd te volgen. E Quadency biedt geavanceerde grafieken, zodat u verder kunt gaan dan de marktkapitalisatieranglijsten met ingebouwde screeners en marktgrafieken in combinatie met streaminggegevens van hoge kwaliteit.

Smart het lawaai van sociale media en met advertenties bedekte nieuwssites met marktinzichten van gerespecteerde insiders uit de industrie met Quadency. Met een gratis service die u helpt uw financiën te centraliseren, kunt u vandaag nog de overstap maken en uw portefeuille laten groeien.

7. Beste voor extra functies: Crypto.com

Als u honderden cryptocurrencies wilt bijhouden en waarschuwingen wilt instellen via de mobiele app, biedt Crypto.com deze service gratis aan. Daarnaast stelt het platform gebruikers in staat om cryptocurrency tegen reële kosten te kopen en verkopen, waardoor beleggers geld besparen op de spread. Wilt u niet op zoek naar verschillende apps om uw codering te beheren? Crypto.com stelt u in staat om uw digitale activa te verhandelen, te volgen, rente te verdienen en zelfs uw digitale activa uit te geven via zijn platform.

De Crypto.com visa-kaart stelt u in staat om cryptocurrency-beloningen te verdienen bij elke aankoop die met uw bankpas wordt gedaan. Sindsinds de Crypto.com kaart een VISA-kaart is, zullen veel bedrijven uw Crypto.com bankpas kunnen accepteren. Bovendien kunt u, terwijl uw geld in Crypto.com is, rente verdienen op uw digitale activa. Maak vandaag nog een account aan Crypto.com en begin met het verdienen van tot 14% jaarlijkse rente op uw cryptocurrency-tokens.

Wat is een Crypto Screener?

Een cryptocurrency screener is een gespecialiseerde tool die u kan helpen bij het selecteren van investeringsmogelijkheden in de cryptosfeer. Wanneer u een crypto-screener gebruikt, stelt u specifieke parameters in die u zult gebruiken om investeringen te beperken en te sorteren.

Sommige voorbeelden van categorieën waarnaar u misschien wilt zoeken, zijn:

  • Prijs
  • Volatility
  • Totale marktkapitalisatie
  • Gemiddeld dagelijks handelsvolume
  • Procentuele prijswijziging in de afgelopen 24 uur
  • Specifieke grafische modellen en formaties

Na het instellen van de zoekcriteria filtert uw crypto-screener duizenden cryptocurrency-projecten en toont u alleen de projecten die overeenkomen met wat u zoekt. Dit kan u helpen tijd en moeite te besparen bij het zoeken naar nieuwe kansen.

Voordelen van Crypto Screeners

Werken met de juiste crypto screener kan uw handel verbeteren en u helpen de investeringsmogelijkheden voor cryptocurrency te beperken. Laten we eens kijken naar enkele van de voordelen die u krijgt bij het gebruik van een crypto-screener voordat u een transactie uitvoert.

Crypto Screeners helpen u nieuwe Crypto-projecten te identificeren

Er zijn duizenden cryptocurrency-, munt- en tokenprojecten beschikbaar voor aankoop en verkoop op grote beurzen. Nieuwe nieuwe projecten worden ook dagelijks op de markt gebracht. Het is onmogelijk om elke munt en token die beschikbaar zijn om zelf te handelen handmatig te bestellen, vooral als u een kortetermijnbelegger bent die dagelijks terugkerende due diligence moet doen.

Wanneer u een cryptoscreener gebruikt, kunt u uw investeringen beperken op basis van specifieke factoren en toegangspunten. Als u bijvoorbeeld een frequente handelaar bent, kunt u kijken naar welke projecten die dag ongebruikelijke volatiliteit vertonen om te plannen waar en hoe u incrementele rendementen op uw investering wilt behalen.

Crypto Screeners identificeert onmiddellijk grafiekpatronen

Naast de standaard soorten prijs- en volatiliteitsscreeners, kunt u crypto-screeners ook gebruiken om onmiddellijk munten en tokens te identificeren die grafiekpatronen vormen die een instappositie kunnen betekenen.

Misschien wilt u bijvoorbeeld op zoek gaan naar investeringsmogelijkheden die een MACD-crossover laten zien of die een SMA hebben die naar boven begint te neigen. Als u nog steeds leert volgen en op zoek bent naar AI-aangedreven hulp, kan een uitgebreide crypto-screener met ondersteuning voor grafiekidentificatie een tijdsefficiënte manier zijn om patronen te vinden die aansluiten bij uw handelsstrategie.

Uw Crypto Screener kan u een holistisch beeld van de markt geven

Select crypto screeners (zoals yahoo finance’s crypto screener) biedt u een heatmap die u in één oogopslag laat zien hoe de algehele markt het doet. Sommige crypto-screeners kunnen u zelfs in staat stellen om uw tegels aan te passen om u te laten zien hoe uw grotere holdings de afgelopen 24 uur presteren.

Dit kan een groot pluspunt zijn voor frequente beleggers in cryptocurrency, omdat direct markttoezicht u kan helpen beslissen welke munten en tokens ondergewaardeerd zijn en wanneer het ideale moment is om de markt te betreden.

Hoe werken Crypto Screeners?

Als je in het verleden ooit een stock screener hebt gebruikt, ben je waarschijnlijk al bekend met hoe cryptocurrency screeners werken. Cryptografie-screeners gebruiken AI-aangedreven technologie om u een eenvoudigere manier te bieden om handelsmogelijkheden voor cryptocurrency te identificeren.

Na het specificeren van welke soorten munten en tokens u interesseren, zal uw crypto-screener de markt doorzoeken en u alleen cryptoparen laten zien die overeenkomen met wat u zoekt. Dat betekent dat u niet langer eindeloos door pagina’s met duizenden unieke munten en tokens hoeft te scrollen om uw volgende handels- of investeringsmogelijkheid te spotten.

Hoe u uw crypto-screener gebruikt, varieert afhankelijk van uw unieke handelsstrategie en de parameters die worden aangeboden door het bedrijf dat uw screener uitgeeft. Als u bijvoorbeeld een langetermijnhandelaar bent, kunt u uw cryptocurrency-screener gebruiken om investeringen te beperken op basis van het volume of de totale marktkapitalisatiegroei over een periode van maanden of jaren. Als u een kortetermijnbelegger, scalper of swingtrader bent, wilt u misschien op zoek naar cryptocurrencies die beschikbaar zijn op beurzen met de laagste kosten en die een ongewoon volume of prijsactiviteit vertonen.

Wees niet bang om wat tijd te besteden aan het cultiveren van uw handelsstrategie voordat u de ideale screener voor uw behoeften selecteert. De beste cryptocurrency-screener zal ook niet alle scancriteria bevatten die kunnen worden gebruikt om handelsmogelijkheden te detecteren. Leer wat u zoekt voordat u aan uw onderzoek begint en het gebruik van demo-accounts kan ervoor zorgen dat u uiteindelijk niet betaalt voor een screener die niet past bij uw handelsbehoeften.

Een Crypto Screener gebruiken om uw handel te verbeteren

Als u bekend bent met het gebruik van stock screeners, weet u waarschijnlijk al dat u zoekparameters moet instellen voordat u uw crypto-screener volledig kunt gaan gebruiken.

Je wilt misschien wat tijd besteden aan het monitoren van de huidige markt en het gebruik van een crypto-grafiekplatform voordat je investeert in een screeningtool. Meer bekendheid met marktvolatiliteit en hoe de munten en tokens die u wilt verhandelen vaak bewegen, kan cruciaal zijn als het gaat om het selecteren van de juiste screener voor uw handelsstijl en voorkeuren.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik cryptografische mogelijkheden detecteren met een crypto screener?

Voordat u een cryptocurrency-screener kunt gebruiken om handelsmogelijkheden te detecteren, moet u weten naar welke functies u op zoek bent bij het vergelijken van handelsmogelijkheden. Na het definiëren van de technische indicatoren die u zoekt, gebruikt u uw screener om ze toe te passen en handelsmogelijkheden in minder tijd te filteren.

Uw screener toont u alleen cryptocurrencies die overeenkomen met uw vooraf gespecificeerde voorwaarden en u kunt meerdere filters toepassen om uw zoekopdracht tot een nog specifieker niveau te beperken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

investimenti 83

Wrapped Luna Prijsvoorspelling 2022 en hoger

invest 00029

WAT IS XDAI OP GNOSIS CHAIN?