in

Beste cryptocurrency-uitwisselingen

Op zoek naar de beste cryptocurrency exchange? Laten we eens kijken naar crypto-uitwisselingen om u te helpen beslissen welke zinvol is voor uw cryptocurrency-behoeften.

Het kopen van cryptocurrencies begint met het vinden van de beste cryptocurrency-uitwisseling voor u en uw specifieke behoeften.

Er is genoeg om uit te kiezen, met verschillende stortings– en opnamekosten, vereisten voor identiteitsverificatie en gebruikerservaringen. Hieronder hebben we de beste crypto-uitwisselingen vermeld die we aanbevelen en u kunt in onze diepgaande beoordelingen van crypto-uitwisselingen duiken. Of u nu een ervaren handelaar bent of voor het eerst cryptocurrency wilt kopen, we zijn er zeker van dat u een cryptocurrency-uitwisseling zult vinden die al uw digitale activabehoeften ondersteunt.

De beste Bitcoin- en Cryptocurrency-uitwisselingen

eToro

 • Geweldig voor beginners in cryptocurrency
 • Solide crypto / algemeen handelsplatform
 • Betrouwbaar bedrijf met een solide vertrouwen in de gemeenschap
 • Ondersteunt creditcards volledig voor stortingen en opnames

FINANCIERINGSMETHODEN e-Transfer & Bankoverschrijving
CRYPTOCURRENCIES 15+
LANDEN 70+

Coinbase

 • Intuïtieve en robuuste beveiliging
 • Geweldige klantenservice
 • Verdien $ 5 aan gratis Bitcoins na het voltooien van het registratieproces en het maken van de eerste transactie
 • Gediversifieerde en voortdurend bijgewerkte muntselectie

BETAALMETHODEN Debit & Credit Bank, PayPal, ACH, Bankoverschrijving
CRYPTOCURRENCIES 40+
LANDEN 100+

Crypto.com uitwisseling

 • One-stop-shop voor cryptocurrencies met geïntegreerde uitwisseling, app, uitleenplatform, bankpas en meer
 • Native CRO-token biedt gebruikers een enorme verscheidenheid aan voordelen en kan worden ingezet voor meer dan 10% APY
 • Potentieel om een hoge mate van interesse te krijgen bij het opslaan van digitale activa op Crypto.com
 • Een langetermijndoel om de acceptatie van cryptocurrency als geheel op te bouwen

BETAALMETHODEN Crypto, bankoverschrijving, creditcard, bankpas
CRYPTOCURRENCIES 200+
LANDEN 80+

Binance

 • Eenvoudig registratieproces
 • De laagste transactiekosten van alle grote beurzen
 • 175+ verschillende digitale bronnen beschikbaar
 • Gratis stortingen

BETAALMETHODEN Bankpas en creditcard, Bankoverschrijving, ACH
CRYPTOCURRENCIES 175+
LANDEN 100+

Kraken

 • Betrouwbare uitwisseling
 • Ondersteunt veel verschillende financieringsmogelijkheden
 • Accepteert gebruikers van over de hele wereld
 • Hoog handelsvolume

FINANCIERINGSMETHODEN Bankoverschrijving, ACH
CRYPTOCURRENCIES 20+
LANDEN 150+

Wat is een uitwisseling?

Cryptocurrency-uitwisselingen zijn vergelijkbaar met die beschikbaar zijn voor traditionele fiat-valuta’s zoals USD, EUR of CAD.

Voeg gewoon geld toe aan uw wisselrekening en vervolgens kunt u die valuta inwisselen voor een andere. Veel mensen doen hun eerste stortingen op cryptocurrency-uitwisselingen met fiat-valuta en wisselen deze vervolgens in voor cryptocurrency zoals Bitcoin of Ethereum.

Zodra u de cryptocurrency hebt verkregen, kunt u deze ook inwisselen voor een andere cryptocurrency. Dan kun je je Bitcoin inwisselen voor Ethereum of je Ethereum voor Litecoin of Polkadot. Er zijn letterlijk duizenden verschillende handelsparen beschikbaar op verschillende cryptocurrency-uitwisselingen over de hele wereld.

Uw cryptocurrency-account kan worden gefinancierd via uw bank met behulp van ACH in de Verenigde Staten of SEPA in Europa. De meeste van de beste cryptocurrency-uitwisselingen bieden u ook de mogelijkheid om de beste cryptocurrencies rechtstreeks met uw creditcard of betaalpas te kopen.

Zodra u cryptocurrency op de beurs koopt, kunt u deze overbrengen naar een veilige portemonnee die u beheert. Als u besluit om uw digitale valuta op het handelsplatform achter te laten, bent u vrij om deel te nemen aan cryptocurrency-handel. De beste cryptocurrency-uitwisselingen bieden concurrerende handelskosten, hebben hoge handelsvolumes, gebruiksvriendelijke handelsplatforms en hoogwaardige klantenondersteuning.

De meeste mensen gebruiken cryptocurrency-uitwisselingen om drie verschillende redenen:

 1. Om cryptocurrency zoals Bitcoin of Ethereum te kopen
 2. Om cryptocurrency te verkopen voor fiat-valuta zoals USD of EUR
 3. De ene cryptocurrency inwisselen voor een andere

Waarom heb ik een omruiling nodig?

Er zijn andere manieren om cryptocurrencies te kopen,
waaronder peer-to-peer trading en geldautomaten, maar uitwisselingen zijn de gemakkelijkste manier om fiat-valuta’s in te wisselen voor cryptocurrencies of gewoon om cryptocurrency te kopen vanuit het comfort van uw huis. Met een uitwisseling hoeft u niet persoonlijk iemand te ontmoeten om cryptocurrency te kopen, en de kosten zijn meestal veel lager dan bij Bitcoin-geldautomaten.

De beste cryptocurrency-uitwisseling voor u hangt af van uw behoeften. Als u Bitcoin inwisselt voor USD of CAD, hebt u mogelijk een cryptocurrency-uitwisseling nodig die concurrerende tarieven biedt voor het overboeken van fiat-valuta’s naar uw bankrekening. Als u van plan bent om in cryptocurrency te handelen of gewoon geïnteresseerd bent in het diversifiëren van uw portefeuille met een paar verschillende digitale activa, raden we u aan onze crypto-uitwisselingsbeoordelingen voor de beste cryptocurrency-uitwisseling te bekijken in termen van handelskosten, volumes en transactiekosten.

Accepteren alle beurzen creditcard of bankoverschrijving?

Niet alle cryptocurrency-uitwisselingen accepteren stortingen met creditcards en bankoverschrijvingen, en sommige ondersteunen deze methoden alleen via specifieke financiële instellingen zoals SEPA. Sommige cryptocurrency-uitwisselingen bestaan alleen voor cryptocurrency-handel en accepteren daarom alleen stortingen en opnames in cryptocurrency.

Het is een goed idee om een van de beste crypto-uitwisselingen uit onze crypto-uitwisselingsrecensies te kiezen waarmee u cryptocurrency kunt kopen en verkopen met fiat-valuta’s zoals USD, EUR, GBP of CAD. Elke cryptocurrency-uitwisseling biedt verschillende kosten voor de verschillende stortings- en opnamemethoden die ze accepteren, dus u wilt erachter komen hoe u uw account wilt financieren en of u uw digitale valuta gaat verhandelen of vasthouden. Zodra u dit hebt vastgesteld, kunt u onze crypto-uitwisselingsrecensies bekijken voor de uitwisseling die uw geld verder zal laten gaan.

Ik kocht cryptocurrencies op een beurs. Wat nu?

De cryptocurrency die u hebt gekocht, staat nu op de cryptocurrency-uitwisseling en wordt opgeslagen in uw exchange wallet. Dit wordt beschouwd als een onbewaakte portemonnee, wat betekent dat u geen volledige controle hebt over uw crypto-activa die in uw portemonnee zijn opgeslagen, de uitwisseling doet dat wel. Omdat beurzen enorme hoeveelheden geld verwerken en grote hoeveelheden activa opslaan in veel wallet-adressen, zijn ze uiterst verleidelijke doelwitten voor hackers. De beste crypto-uitwisselingen recyclen activa in koude opslag om hun blootstelling te verminderen in het zeldzame geval van een hack. Hier is een blik op de top 5 veiligste crypto-uitwisselingen.

De altijd aanwezige mogelijkheid van een hack is waarom we aanbevelen om het over te zetten naar een portemonnee die alleen jij beheert. Als u van plan bent om deel te nemen aan cryptocurrency-handel, raden we u eenvoudigweg aan om alleen het grootste deel van uw digitale activa op de beurs achter te laten die u bereid bent te verliezen. Hoewel hacks niet langer heel gebruikelijk zijn, kunnen ze gebeuren. Als u overweegt om uw activa in te zetten, kan dat ook via een uitwisseling worden gedaan, maar er zijn hardware wallets waarmee u rechtstreeks via hun interface kunt inzetten. U kunt bijvoorbeeld Tezos inzetten via een Ledger hardware wallet.

Het veiligste wat u met uw cryptocurrency kunt doen, is deze opslaan in een software- of hardwareportemonnee waar u uw privésleutels bewaart. Software wallets zijn vaak gratis en zijn zeker een stap hoger in beveiliging in vergelijking met het houden van ze op uw tas. Hardware wallets zoals de Ledger Nano X of Trezor Model T zijn enkele van de veiligste manieren om uw activa op te slaan in koude opslag, wat betekent dat uw crypto-activa offline zijn, zonder internetverbinding, waardoor het risico om te worden gehackt extreem laag is. Hier zijn enkele van de beste cryptocurrency-portefeuilles die momenteel op de markt zijn.

Wat zijn de voordelen van het op de beurs houden van mijn vermogen?

Integendeel, er zijn enkele interessante redenen waarom u ervoor kunt kiezen om activa op de beurs op te slaan in plaats van ze over te zetten naar een portemonnee:

Staken

Veel beurzen bieden zowel harde als zachte stakingsopties via hun uitwisseling. Hard inzetten betekent dat u geen toegang hebt tot die activa voor de stakingsperiode en rente verdient over dat bedrag, terwijl zachte staking betekent dat u de flexibiliteit hebt om activa te nemen wanneer u maar wilt en rente wordt vaak elke dag toegevoegd. De beste crypto-uitwisselingen zoals KuCoin, Coinbase en Binance bieden beide opties.

Gebeurtenissen

Sommige beurzen bieden handelswedstrijden met prijzen, waarbij de beste volumehandelaren voor een actief kans maken op crypto of zelfs fysieke prijzen zoals auto’s of elektronica. Sommige van de beste uitwisselingen zijn erg creatief geworden met hun evenementen.

Crypto.com Exchange heeft een evenement dat ze The Syndicate noemen. Door minimaal 10.000 van hun native token in te zetten, geeft CRO, gedurende 180 dagen, gebruikers toegang tot deze evenementen. Tijdens dit 24-uurs syndicaat hebben gebruikers de mogelijkheid om een cryptocurrency te kopen die bij dat syndicaat met korting wordt aangeboden. Deze korting kan variëren van 25% tot 50% korting op de marktprijs. Zodra het evenement voorbij is, ontvangen gebruikers hun afgeprijsde digitale assets. Het hebben van deze gebeurtenissen duwde CRO tot het uiterste van een top 10-asset.

gemak

Hoewel het opslaan van uw activa op de beurs het risico met zich meebrengt dat uw activa worden blootgesteld, is het erg handig om ze gemakkelijk toegankelijk te maken om te worden ingewisseld voor andere cryptocurrencies of ingewisseld voor fiat-valuta’s. Bovendien brengt elke transactie van en naar een uitwisseling een netwerkvergoeding met zich mee. Als u waarschijnlijk een actief verhandelt, is het logischer om het op de beurs te laten. Hiermee kunt u besparen op commissies en uw totale inkomsten verhogen.

Hoe verhouden grote cryptocurrency-uitwisselingen zich tot elkaar?

Dit is de vraag die al onze beoordelingen proberen te beantwoorden. We hebben informatieve handleidingen gemaakt voor enkele van de meest populaire cryptocurrency-uitwisselingen en hoe ze zich rechtstreeks tot elkaar verhouden op basis van kenmerken zoals beginnersvriendelijkheid, kosten, klantenservice en functies.

De beste cryptocurrency-uitwisseling voor u is misschien niet de ideale uitwisseling voor een meer ervaren handelaar, het hangt allemaal af van uw specifieke behoeften.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

pexels pixabay 210705

De beste Bitcoin- en Crypto-portefeuilles

pexels bram van oosterhout 6478886

Crypto Tax Software: wat het is en hoe het werkt