in

Beste games voor Crypto-fans

Hoewel cryptocurrency zich voornamelijk richt op de decentralisatie van financiën, zijn er veel op entertainment gebaseerde uitlopers die zich in plaats daarvan richten op vrije tijd. Toen CryptoKitties in 2017 werd gelanceerd, wilden blockchain-ontwikkelaars bij Dapper Labs bijvoorbeeld een recreatief platform bouwen.

CryptoKitties, gebaseerd op het fokken en verhandelen van virtuele katten, markeerde het begin van het NFT- en blockchain-gebaseerde spel.

Het idee is sindsdien ongelooflijk populair gebleken. Hoewel NFT’s virtuele collecties hebben vereenvoudigd, van de Top Shot Marketplace van de NBA tot indie-kunstprojecten, is er een groeiende nadruk op NFT-gebaseerde games. Sommig, zoals Silks Horseracing (hieronder behandeld), combineren elementen van weddenschappen met verzamelen. Anderen, zoals online slots die zich richten op encryptie, zijn meer casual en ontworpen voor spelers die geld inzetten.

Als je op zoek bent naar een game die je interesse in cryptocurrencies zal raken, lees dan verder voor vijf tips die beschikbaar zijn in 2022.

Online slots (browser of mobiele apparaten)

Het is een van de meest populaire genres in casinospellen en de beste platforms bieden online slots voor spelers van alle strepen. In overeenstemming met verschillende manieren om te winnen, zijn spelers op zoek naar thema’s en personages die hen interesseren.

Fantasy, sciencefiction, actie-avontuur en mythologie zijn enkele van de beste keuzes.

Hoe dan ook, liefhebbers van cryptocurrency en financiën kunnen ook aandelen vinden die hun interesses raken. Empire Reels behandelt bijvoorbeeld New Yorkse thema’s die de Wall Street-boom sinds de jaren 1920 omvatten. In de tussentijd neemt Sweep the Nation spelers mee terug naar de founding fathers, waaronder Alexander Hamilton.

Silks Horseracing (Mobiel)

Gehost op de Ethereum blockchain op OpenSea, silks horseracing is hard op weg een van de heetste games in de wereld van cryptocurrencies te worden.

Het spel is simpel: het combineert de opwinding en intriges van paardenraces met NFT-handel. Players fokken en trainen crypto-paarden, vergelijkbaar met de begindagen van CryptoKitties.

Hoe dan ook, van daaruit kunnen ze crypto-beloningen verdienen met silks ‘ in-game valuta, $STT. Met andere woorden, als hun virtuele paard races wint, verdienen spelers eigenlijk $STT. Daarnaast werkten de ontwikkelaars samen met Kentucky’s Circle 8 Ranch, een trainingsfaciliteit voor volbloedpaarden. Op het DNA van in-game volbloeden biedt Silks Horseracing een echt uniek en realistisch paardenraceweddenschappen- en handelsspel.

Financieel voetbal (browser of mobiel)

In 2018 ontwikkelde de NFL zijn financiële voetbalspel op de Unreal Engine. Hoewel het niet werkt op de blockchain of spelers helpt echte cryptocurrencies te verdienen, is het een fantastische cross-over tussen sportsimulatie en financieel beheer, een die cryptocurrency-gebruikers graag aangepast zien voor blockchain.

Simile to Football Manager, Financial Football helpt jongvolwassenen de basisprincipes van financiële planning te leren, allemaal via het kader van het beheren van NFL-teams en -spelers. Hoewel het spel zich richt op onderwijs, lijkt het niet met schoenhoorns of pedant. Toer niet, de meeste blockchain-games hebben zich gericht op gaming tokens en verzamelobjecten, maar een cross-over voor sportmanagement kan binnenkort in de maak zijn van Hive of Solana.

Axie Infinity (Mobiel)

Vanuit commercieel en financieel oogpunt zou Axie Infinity niet als een succes worden beschouwd. De game draait op AXS, dat booming is sinds het bedrijf in november vorig jaar explodeerde. Inmiddels hebben ook publicaties als Bloomberg zich hard opgesteld tegen het Axie Infinity-model. Hoe dan ook, er is één ding dat alle fans van cryptogames moeten weten: het is nog steeds populair voor gamers.

Het spel stelt gebruikers in staat om kleine wezens te verzamelen, te liegen en te vechten die zijn gemodelleerd naar de axolotl. Het stelt spelers in staat om AXS te verdienen terwijl ze hun azen verzorgen, wat veel spelers heeft teruggebracht, zelfs na de AXS-crash. Het op Ethereum gebaseerde strategiespel heeft nog steeds ongeveer 500.000 actieve maandelijkse gebruikers, volgens ActivePlayer.

Light Nite X (Mobiel)

Inspired door succesvolle videogames zoals Fortnite, bootst deze game nauw de multiplayer battle royale na die populair is in esports. Lite Nite X neemt dit echter in een geheel nieuwe richting. Voor elke kill die een speler opneemt, verdient hij een Bitcoin-beloning, maar elke keer dat hij wordt gedood, verliest hij diezelfde beloningen. Daarom geldt: hoe beter de speler, hoe meer hij verdient.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
invest crypto 23

Stop Loss instellen &take profit op eToro

pexels vazhnik 7871504

Top 5 Metaverse Game Tokens Onder $5