in

Biconomy prijsverwachting 2025 en 2030

Biconomy heeft onlangs golven gemaakt in de cryptocurrency-markt, maar het lijkt erop dat veel beleggers nog steeds niet zeker weten wat dit project precies doet en of het een goede investeringsmogelijkheid biedt. In de volgende Biconomy-prijsverwachting voor 2025 en 2030 zullen we het token nader bekijken en of het een goed moment is om het aan uw portemonnee toe te voegen.

Laat het eerlijk zijn, sommige cryptocurrency-projecten krijgen meer aandacht dan andere. Projecten in de NFT, games en Spazio DeFi lijken de meeste belangstelling te trekken, zowel van investeerders als van het grote publiek. Veel van deze projecten zijn echter steeds afhankelijker van meer utilitaire projecten. Projecten zoals Biconomy.

In een notendop is Biconomy een next-generation multi-chain relayer protocol. Het wil een cross-chain schaalbaarheidsoplossing zijn voor web 3.0 en hoewel het misschien niet bijzonder fascinerend lijkt, kan dit project een probleem oplossen dat moet worden aangepakt als u de gedecentraliseerde visie van webcommunicatie en e-commerce wilt realiseren.

Hoe waardevol is Biconomy daarom voor de bredere blockchain-wereld en moeten beleggers in dit stadium zijn native token, BICO, aan hun portemonnee toevoegen? Het doel van dit artikel is om het project onder de loep te nemen en te luisteren naar toonaangevende analisten over hoe zij de prijs de komende jaren zien bewegen.

De uitdagingen van Web 3.0

Je bent je misschien niet helemaal bewust van wat Web 3.0 precies betekent.

Het wordt geadverteerd als de volgende evolutie van het internet en de term omvat een vrij breed spectrum van technologieën die een revolutie teweeg moeten brengen in de manier waarop we zaken doen, winkelen, communiceren en zelfs videogames spelen.

Web 3.0 verwijst naar een gedecentraliseerde toekomst, waarbij blockchain-technologie het middelpunt is van bijna alle digitale interacties. Het probleem is dat dit een extreem complexe infrastructuur vereist en op dit moment is de blockchain-wereld gebroken, met verschillende projecten die over de hele linie verschillende diensten leveren.

Wat maakt de interactie tussen dApps tot een zeer complexe aangelegenheid.

Er zijn verschillende uitdagingen die moeten worden overwonnen voordat de wijdverspreide adoptie van blockchain-technologie een realiteit kan worden. Eerst is er de schaalbaarheid, de bete noir van de cryptocurrency-industrie. Om Web 3.0 echt mainstream te laten zijn, moeten blockchain-netwerken snellere transacties ondersteunen in een veel hoger volume dan de huidige standaard.

Internaties in de blockchain-wereld vereisen momenteel ook een behoorlijke mate van kennis van gebruikers, wat een barrière is voor het grote publiek. Het is ook waar dat webbrowsers, computers en commerciële telefoons momenteel geen brede ondersteuning bieden voor dApps, waardoor de technologie nog minder toegankelijk is.

Tot slot is er de kwestie van de kosten. Especial met platforms zoals Ethereum. Greas premium tarieven kunnen een uitdagende omgeving creëren voor opkomende technologieën.

De hierboven beschreven problemen zijn tot op zekere hoogte wat Biconomy van plan is aan te pakken.

Dan, wat is biconomie precies?

Biconomy is een Web 3.0 blockchain-project dat in 2018 in India begon. De organisatie achter het project is opgericht door voormalig Binance-medewerker Aniket Jinda, samen met voormalig Polygon-man Ahmed Al-Balaghi en Sachin Tomar, een voormalige Software Engineer van Samsung.

Het team was vrij duidelijk met zijn missie. Biconomy heeft tot doel “de toekomst van transacties te vereenvoudigen en ervoor te zorgen dat decentralisatie echt voor iedereen toegankelijk is”. Een nobel doel natuurlijk, maar opmerkelijk vergelijkbaar met vele anderen Web 3.0 oplossingen. Dat wat biconomie speciaal maakt?

De belangrijkste kenmerken van Biconomy

In essentie is wat Biconomy een layer 2-schaaloplossing is die momenteel wordt gehost op de Ethereum-blockchain, hoewel deze in theorie op elke andere kan worden toegepast. Het systeem heeft tot doel transacties gemakkelijker te maken in de Web 3.0-wereld en heeft in wezen twee hoofdproducten: Gasless en Hyphen.

Gasvrij

Gasless is waarschijnlijk het vlaggenschip van het Biconomy-project en geeft ontwikkelaars effectief de mogelijkheid om commission bypass in hun dApps te implementeren. Dit betekent het overdragen van de GAS-belasting aan een andere partij. Dit betekent bijvoorbeeld dat een abonnementsdienst de GAS-tarieven van gebruikers kan betalen, waardoor ze een gestandaardiseerde vergoedingsstructuur krijgen.

Trattino

Het andere revolutionaire kenmerk van Biconomy is The Hyphen. Dit is een protocol dat gebruikers meer opties geeft voor het betalen van netwerkkosten. Gebruik slimme contracten om gebruikers effectief in staat te stellen te betalen met elk ERC-20-token. Het idee is dat gebruikers hun tokens niet van het ene project naar het andere hoeven om te zetten. Elk project dat op de virtuele Ethereum-machine werkt, kan worden opgenomen in het Hyphen-protocol.

Deze technologieën tonen de missie van Biconomy om cryptografische transacties gemakkelijker te maken voor de dagelijkse gebruiker. Gasless betekent dat projecten diensten kunnen aanbieden tegen een vast tarief, terwijl Hyphen gebruikers meer opties geeft bij het betalen van commissies.

The BICO token

Het hele Ecosysteem van Biconomy wordt aangedreven door zijn native token, BICO. Als token van een projecthulpprogramma voert BICO verschillende functies uit. Allereerst wordt het gebruikt om de transacties die plaatsvinden binnen het Biconomie systeem te reguleren en te verifiëren. Coloro die nodes op het netwerk willen beheren, kunnen hun BICO inzetten voor een deel van de kosten. Het is ook mogelijk om tokens te delegeren voor een aandeel in rendement.

BICO is ook biconomy’s governance token. Dit betekent dat gebruikers kunnen stemmen over voorgestelde wijzigingen in de infrastructuur of algemene richting van het project. BICO heeft een totale leveringslimiet van 1 miljard.

De prijsgeschiedenis van Biconomy bekijken

De meeste grote cryptocurrency-uitwisselingen hebben Biconomy-prijsgegevens tot december 2021, toen het token op grote schaal beschikbaar werd voor het publiek voor aankoop. Whoever je kijkt naar de grafieken voor BICO zul je vrij snel merken dat dit token niet het gebruikelijke traject heeft gezien dat men zou verwachten van een nieuw verhandeld token en op tal van plaatsen is afgeweken van de bredere markt.

Wanneer BICO voor het eerst op de markt kwam, werd het verhandeld tegen $ 14,15, wat een vrij hoge prijs is voor een nieuw token. De dag nadat het voor het eerst op grote schaal werd genoteerd, ging de altcoin de komende drie weken echter sterk in verval en daalde uiteindelijk tot $ 3,20. Het zag toen een onverwachte stijging voor het einde van december, waarbij de prijzen plotseling stegen tot $ 5,77.

Het is gemakkelijk om te zeggen dat Biconomy een nogal bewogen eerste maand op de markten had, maar in wezen een neerwaartse trend had voor een groot deel van de rest van 2021. Wanneer het nieuwe jaar kwam, werd BICO verhandeld op $ 3,92 en bevond het zich nog steeds in een periode van daling. Eind januari stond het op $1,95 en de zaken vertoonden geen tekenen van verbetering. A maart 2022 was BICO zo laag als $ 1,16 gezonken.

Ongelukkig voor BICO begon het beurzen te raken rond dezelfde tijd dat de bredere cryptocurrency-markt begon in te storten, en hoewel de prijs veel stabieler was dan veel andere tokens, heeft het nog geen groot herstel gezien. april 2022 werd het token verhandeld op minder dan $ 1,50 en een andere marktcrash in mei bracht het op $ 0,38.

Op het moment van schrijven wordt BICO verhandeld op $ 0,52. Hoewel veel beleggers op hun hoede zullen zijn voor een token dat geen groot succes heeft gezien in termen van significante bulls, realiseren sommigen zich dat dit een geweldige kans zou kunnen zijn. Er zijn maar weinig grote projecten die op een bepaald moment na de lancering geen significante groei hebben gezien, dus het is mogelijk dat BICO nog steeds te wijten is aan zijn tijd in de zon.

Bionomie prijsverwachtingen voor 2025

We suggereerden dat Biconomy meer potentieel zou kunnen hebben dan de prijsgeschiedenis zou suggereren. Laten we hier echter duidelijk zijn – dat is allemaal speculatie. Wanneer het gaat om het doen van voorspellingen over de prijzen van Biconomy voor 2025, zijn het de vorige gegevens waarop analisten zijn gebaseerd. Since BICO minder dan een jaar is verhandeld, zijn deze gegevens uiteraard beperkt. Daarom moeten de volgende voorspellingen worden gezien als suggestief en niet als enige vorm van garantie voor toekomstige waarde.

Starting from DigitalCoinPrice lijken veel analisten optimistisch over de toekomst van BICO. Het platform gelooft dat Biconomy zich langzaam zal herstellen, maar tegen de komst van 2023 boven de $ 0,80 zal handelen. Fast forward to 2025 en DigitalCoinPrice verwacht dat BICO opnieuw meer waard zal zijn dan de dollar, mogelijk oplopend tot $ 1,26 tegen het einde van het jaar, wat een groei van meer dan 140% zou zijn ten opzichte van de huidige prijs.

Een ander platform dat geweldige dingen in de toekomst voorspelt voor BICO is MuntenKid. Volgens zijn technische analyse zal het token zich herstellen tot een potentieel hoogtepunt van $ 0,81 tegen het einde van 2022 en zal het in 2023 blijven stijgen, mogelijk de $ 1-barrière doorbreken met de komst van 2024. Het platform verwacht daarom dat BICO in 2025 een potentieel maximum van $ 2,06 zal bereiken.

Altrove TradingBeasts is verrassend optimistisch over BICO. De voorspellingen suggereren dat het token tegen het einde van 2022 $ 1,24 zou kunnen bereiken, meer dan een verdubbeling van de waarde in de tweede helft van het jaar. Prijsgroei zal daarom naar verwachting langzaam maar gestaag zijn in 2023 en 2024, waarbij Biconomy mogelijk een handelsprijs van $ 2,47 bereikt in 2025.

Zie later: biconomie prijsverwachtingen voor 2030

We hebben al gemerkt dat er beperkte prijsgegevens zijn om Biconomy-prijsvoorspellingen mee te bouwen. Als je ook rekening houdt met het tempo waarin de cryptocurrency-markt verandert en nieuwe technologieën het landschap hervormen, zijn langetermijnvoorspellingen op zijn best onbetrouwbaar. Volgens dit zijn ze nuttig om ons te vertellen wat analisten momenteel denken over de vooruitzichten van een project.

DigitalCoinPrice heeft zijn Biconomy-prijsprognose na 2025 voortgezet en is van mening dat het token goed zal blijven presteren en het komende decennium gestaag in waarde zal groeien. Volgens zijn gegevens zal BICO in de loop van 2027 ongeveer $ 1,42 bereiken. Het zal daarom in 2029 boven de drempel van $ 2 stijgen en tegen het einde van 2030 zal BICO naar verwachting tot $ 2,46 waard zijn.

Altrove Priceprediction.net heeft zich ook gewaagd aan een tweerichtingsprijsprognose voor 2030 – en is aanzienlijk optimistischer dan de voorspellingen die we tot nu toe zijn tegengekomen. Volgens zijn analyse zou BICO in 2028 een indrukwekkende $ 6,45 kunnen bereiken, mogelijk meer dan $ 10 een jaar later. Bij 2030 konden we Biconomy tot $ 16,13 zien.

Zoals we al zeiden, zijn deze prijsvoorspellingen niet gegarandeerd en verschillen ze duidelijk aanzienlijk van wat ze zien in de toekomst van BICO. Het is echter bemoedigend dat zoveel analisten groei voorspellen voor het Biconomy-project.

Conclusion: moet je investeren in Biconomia?

Nu we het Biconomy-project in meer detail hebben beoordeeld en naar enkele toonaangevende marktanalisten hebben geluisterd, is het tijd om te overwegen of het een goed idee is om in Biconomy te investeren. Het project heeft zeker een verdienste in het gemakkelijker maken van blockchain-transacties zou zeker de acceptatie van de technologie vergroten en dingen voor de gemiddelde gebruiker vereenvoudigen. Bitconomy is echter niet de enige schaalbaarheidsoplossing die er is.

De prijsverwachting voor Biconomy die we tegenkwamen was unaniem positief, wat zeker een goed teken is. Ook als, zoals we al zeiden, deze op geen enkele manier zijn gegarandeerd en de gegevens die deze voorspellingen informeren op zijn best beperkt zijn. Hoewel we hiernaar hebben verwezen, mogen ze daarom niet de basis vormen van een beleggingsstrategie.

De realiteit is dat Biconomie iets van een onbekende hoeveelheid is. Het werd op grote schaal genoteerd slechts een paar weken voordat de cryptocurrency-markt instortte – en is sindsdien niet meer hersteld. Dit betekent dat BICO zijn vleugels nog niet echt heeft uitgespreid en er is het potentieel dat dingen in de toekomst beide kanten op kunnen gaan voor het project.

Om te concluderen kan BICO een aanzienlijk probleem oplossen voor Etherum-gebaseerde dApps en heeft het een enorm potentieel. Het moet echter worden gezien als een investering met een hoger risico, omdat het nog moet aantonen dat het in staat is om bullmarkten te ondersteunen. Als u overweegt te investeren in BICO, moet u natuurlijk de ontwikkelingen op het gebied van web 3.0 in de gaten houden.

Waar te investeren in cryptocurrency

Als u besluit om in Biconomy te investeren, maar nieuw bent op de cryptocurrency-markt, moet u eerst een aantal dingen op zijn plaats hebben. Eerst moet u een wallet bestellen die ERC-20 tokens kan opslaan. Je hebt hier enkele opties en we behandelen ze in onze gids voor portefeuilles, die je hier kunt vinden.

Als je een geschikte wallet vindt, heb je een platform nodig waarmee je toegang krijgt tot de markt en daadwerkelijk cryptocurrency kunt kopen. Er zijn talloze makelaars en beurzen die er zijn, maar we raden eToro aan voor de meeste gebruikers, omdat het een van de meest vertrouwde namen in de ruimte is en gebruikers een bekroond handelsplatform biedt dat kan worden gebruikt via de webbrowser of met behulp van een mobiele app.

Naast de krachtige handelstools heeft eToro ook veel informatie beschikbaar over beleggen en de cryptocurrency-markt. Zoals zodanig is het een zeer geschikt platform voor degenen die nieuw zijn in crypto-investeringen.

Biconomy Prijsvoorspellingen 2025, 2030

Wat is Biconomy?

Biconomy is in wezen een layer 2 scaling-oplossing die momenteel op de Ethereum-blockchain leeft. In een notendop wil het project transacties voor dApps vereenvoudigen om ze toegankelijker te maken voor de dagelijkse gebruiker.

Biconomy is een Ethereum project?

Biconomy is gebouwd op de Ethereum-blockchain, maar het is een platformonafhankelijke oplossing die dApps kan verbinden via tal van andere ketens, waaronder Binance. Aangezien Ethereum de grootste host van web 3.0-projecten is, was het begrijpelijkerwijs het brandpunt voor het Biconomy-project.

Hoe veel zal Biconomy waard zijn in 2025?

Biconomy’s BICO-token kwam op de markt net voordat de cryptocurrency-markt zonk en is sindsdien onderdanig gebleven. De meeste prijsvoorspellingen van Biconomy lijken echter groei aan de horizon te zien voor BICO. Geen kan met zekerheid zeggen hoeveel de token in 2025 waard zal zijn, maar we hebben voorspellingen gezien die het tussen de $ 2,00 en $ 2,50 plaatsen.

Waar kan ik Biconomy kopen?

Je hebt een aantal opties als het gaat om Biconomy, omdat het token vrij algemeen wordt vermeld. Hoe dan ook, als u op zoek bent naar een betrouwbare en betrouwbare makelaar om mee te beleggen, raden we u aan eToro te proberen.

Wat wordt BICO voorgeschreven?

Het BICO-token is het utility-token van het Biconomy-project en is essentieel voor het validatieprotocol en de beveiliging van het project. Het is ook het governance-token van Biconomy, wat betekent dat eigenaren kunnen stemmen over mogelijke wijzigingen in het project en de infrastructuur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

invest crypto 28

“Niet genoeg geld” op MT4: hier is hoe u de fout kunt oplossen

invest crypto 14

Cryptocurrencies die voldoen aan nieuwe EU-regelgeving