in

Big Time NFT Game: releasedatum, functies en recensie

Big Time Studios lanceert zeer binnenkort zijn eerste NFT-game.

Big Time Studios is klaar om zijn gloednieuwe RPG-game NFT te lanceren, maar wanneer kunnen we verwachten dat het de releasedatum van de Big Time NFT-game?

Hoewel veel van de beste NFT-games die er zijn uit het verzamelkaartgenre komen, biedt Big Time spelers in plaats daarvan de kans om NFT te verzamelen voor gebruik in RPG-gameplay.

Door deze NFT’s zijn gebruikers/spelers vrij om hun spel te levelen, hun uiterlijk te verbeteren en interne in-game items te kopen via de Big Time NFT-marktplaats. Laten we eens kijken wat deze spelers te wachten staat.

Big Time NFT Game releasedatum

De Big Time NFT-game heeft een releasedatum voor pc in 2022, met een bètaversie ook in de maak, volgens een recent interview.

Een Early Access versie van Big Time staat gepland voor begin 2022.

Spelers die een van de 12.000 VIP-passen kopen, uitgegeven op 14 december, hebben toegang tot deze versie.

De meest recente release van Big Time arriveert op 21 december in zijn 60.000 NFT SPACE. SPACE is een virtuele terrestrische NFT, ontworpen om extra spelfuncties en hulpprogramma’s in het spel te ontgrendelen.

Wat is Big Time NFT Game?

Big Time NFT is een actie-RPG-spel waarmee gebruikers zich bij teams kunnen aansluiten, op monsters kunnen jagen en buit kunnen verzamelen.

De game biedt unieke in-game items zoals wapens en aangepaste persoonlijke kleding. Players kunnen ook hun tijdmachine aanpassen en NFT verzamelen wanneer een team een in-game prestatie levert.

De plot biedt een meeslepend verhaal waarin spelers met hun team op een missie gaan om beroemde historische personages te bestrijden en een mysterieuze dreiging te ontdekken die de wereld van interne games bedreigt.

Centaal heeft Big Time Studios met succes $ 21 miljoen aan financiering verworven om NFT op te nemen in de economie van de game.

Met deze prestatie is het bedrijf klaar om de golf van de NFT-industrie samen te voegen met de populaire gamingdominantie om de gebruikersactiviteit te vergroten en crypto-integratie in games te helpen mainstreamen.

Volgens Big Time NFT studio CEO Ari Meillich:

De manier waarop het spel is ontworpen, zullen mensen met nul blockchain-ervaring beginnen met het verzamelen van NFT’s die echte waarde hebben zonder enige voorkennis te hebben over wat blockchain-technologie is. Uiteindelijk proberen we de onderliggende technologie onzichtbaar te maken en de waardepropositie voor gebruikers te behouden.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
investimenti 86

Shiboshi en de ruilkaarten in het spel Shiba Inu: alles wat je moet weten

investimenti 84

Is BabyLuna een oplichterij?