in

Binance-account: verwijder en schakel het uit

Om uw Binance-account te verwijderen en tijdelijk uit te schakelen, is een essentiële bewerking die u moet weten wanneer u Binance gebruikt. Wanneer moet je je Binance-account verwijderen en wanneer deactiveer je je account? Hoe dit te doen? Dit artikel leidt u door stapsgewijze instructies.

Verschil tussen het verwijderen van een Binance-account en het uitschakelen van een Binance-account

Delete Binance Account

Het verwijderen van uw Binance-account is de volledige en permanente verwijdering van uw Binance-account. Als u uw account verwijdert, zult u uw account niet meer herstellen of vinden. Waarom moet je je Binance account verwijderen? Er zijn veel redenen waarom je je Binance account wilt verwijderen, zoals:

  • U wilt overstappen naar het verhandelen van munten op een ander platform
  • U hoeft niet langer cryptocurrencies te kopen, verkopen of verhandelen
  • Of u een nieuw Binance-account wilt openen via de Investiki.com link hier voor ondersteuning wanneer dat nodig is, dus u moet de oude versie verwijderen.
  • O om een of andere persoonlijke reden.

Hoe dan ook, er zijn enkele waarschuwingen voordat u een Binance-account als volgt verwijdert:

  • Binance zal alle munten in uw oude account permanent verwijderen, samen met dit account. Daarom moet u alle munten verkopen of overboeken naar een andere account /portemonnee die de munten opslaat voordat u ze verwijdert.
  • Leted Binance-accounts zijn permanent onomkeerbaar.

Binance Account deactiveren

Het activeren van uw Binance-account betekent dat u uw account tijdelijk sluit.

Het activeren van een rapport voorkomt alleen transacties op de rekening tijdens de deactiveringsperiode. De goederen op de factuur zijn nog steeds gereserveerd. Nadat u uw Binance-account gedurende ten minste 2 uur hebt uitgeschakeld, kunt u het desgewenst herstellen.

Wanneer moet je je Binance-account deactiveren?

  • Je wilt tijdelijk stoppen met het verhandelen van cryptocurrencies.
  • U hebt ongebruikelijke toegang tot uw Binance-account ontdekt, dus u moet de factuur uitschakelen om ongewenste transacties te voorkomen (munten in het account stelen).

Over zijn er enkele verschillen tussen het verwijderen van een account en het deactiveren van een Binance-account.

Als u nog steeds een van deze twee taken wilt uitvoeren, volgt u de onderstaande instructies:

Hoe Binance-account uit te schakelen

Stap 1: Log in op uw account en klik op het humanoïde pictogram op de Binance werkbalk

Passage 2: Klik op “Beveiliging”

Passage 3: Klik op “Account uitschakelen” in de rechterbenedenhoek van de pagina

Passage 3: Klik op “Account uitschakelen” in de rechterbenedenhoek van de pagina

Het venster zal uw beslissing opnieuw bevestigen. Als u nog steeds wilt doorgaan, klikt u op “Uitschakelen”.

U ontvangt een e-mail met de melding dat u “Uw account deactiveren” hebt gedaan. Klik op “Uw account uitschakelen” en u bent klaar.

Wanneer u uw account opnieuw wilt openen, gaat u als volgt te werk:

  • Aanmeld u aan bij het Binance-account dat u eerder hebt geblokkeerd.
  • venster verschijnt. Klik op de knop “Ontgrendelen”.

Dat moet u een van de volgende verificatieverzoeken indienen:

  • Verifiëren met beveiligingsvragen: Beantwoord beveiligingsvragen bij het registreren van uw account
  • Controle per e-mail: het systeem stuurt een bevestigingsmail. U moet het e-mailadres van uw account verifiëren.
  • Verifiëren op ID: u moet een foto van uw identiteitsbewijs (of burgeridentificatie) maken en deze uploaden.

Hoe verwijder je een Binance account

Hoe een Binance-account op een computer te verwijderen

We gaan ervan uit dat je niet wilt stoppen met het deactiveren van je account, maar je Binance account permanent wilt verwijderen. Volg de eerste drie stappen zoals hierboven en klik op “Dit account verwijderen”.

Opmerking: Het verwijderen van een account is een permanente bewerking die u nooit kunt wijzigen, dus u moet er rekening mee houden voordat u een beslissing neemt.

Dat voer je het e-mailadres of telefoonnummer in dat is geregistreerd bij je Binance-account

Klik op Bevestigen om te verwijderen.

Om door Binance te worden geaccepteerd om uw account te verwijderen, moet u minder dan 0,001 BTC hebben.

Hoe een Binance-account op een telefoon te verwijderen

Als u uw Binance-account op uw computer verwijdert, wordt de optie “Dit account verwijderen” niet weergegeven zoals aangegeven. Volg deze stappen op je telefoon:

Login/Security/Account Management/Delete Account

Conclusion

Zoals hierboven vermeld, moet u twee keer nadenken voordat u besluit uw Binance-account te verwijderen. Als u van mening bent dat uw account niet veilig is of als u Binance niet langer hoeft te gebruiken, kunt u kiezen voor “Account deactiveren”. Activeer je Binance-account kan je helpen om het later opnieuw te activeren. In de tussentijd is de verwijdering van uw account permanent en verandert deze nooit meer.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
gioco online e criptovalute

Investmate: De app downloaden

invest 00019

Technische indicatoren toevoegen en instellen voor Capital.com