in

Binance-accountverificatie voltooien: de snelle methode

Biance account identiteitsverificatie is optioneel bij gebruik van Binance. Het voltooien van accountidentiteitsverificatie geeft Binance-gebruikers echter volledige toegang tot de functies. Dit artikel begeleidt u om de identiteitsverificatie van uw Binance-account zo snel mogelijk te voltooien.

Waarom moet je je Binance-account verifiëren?

Volgend na het registreren van een Binance-account, wordt uw account verhandeld op het basisniveau (niveau 1). Hoe dan ook, op dit moment bent u nog niet gecrediteerd als geverifieerd. Uw reputatieniveau zal het laagst zijn. Op niveau 1 bent u beperkt tot fiat-stortingen voor slechts $ 300 en kunt u slechts 2BTC per dag opnemen. Als u maar een beetje handelt, is het Basic-account voldoende om aan uw behoeften te voldoen.

De meeste mensen verifiëren hun Binance-account op het niveau “Intermediate” (Niveau 2). Klasse 2 geverifieerde accounts zullen een hogere reputatie hebben bij het handelen in P2P. Daarnaast kunt u storten en opnemen op Binance tot $15.000/dag en $150.000/maand. Met crypto kun je ook tot 100BTC/dag opnemen. Daarnaast kunt u ook de geavanceerde functies van Binance gebruiken, zoals LPD, OTC, Binance Card.

Op het niveau “Advanced Pro” wordt uw Binance-account geüpgraded naar $ 20.000 / dag en $ 200.000 / maand.

Hier zal Investiki.com u begeleiden bij het verifiëren van uw Binance-account.

Hoe binance account IDENTITEITSVERIFICATIE in de kortst mogelijke tijd te voltooien?

Hoe binance Basic account identiteitsverificatie uit te voeren (Niveau 1)?

Dit is het meest elementaire niveau, dus het enige dat u hoeft te doen, is uw persoonlijke gegevens invoeren om te worden geaccepteerd. De stappen zijn als volgt:

Fase 1: Meld u aan bij uw Binance-account, klik vervolgens op het menusymbool in de rechterbovenhoek en klik vervolgens op “Identificatie”.

Fase 2: Selecteer het land waar u woont en klik op “Volgende”

Stap 3: Klik in het venster Persoonlijke verificatie, de kolom “Basis” op de knop “Nu controleren”

Stap 4: In het venster Basisverificatie voert u de vereiste informatie in en klikt u op “Doorgaan”.

Algemeens:

 • ID-kaartnummer of paspoortnummer. In deze stap moet u de informatie invullen op basis van het type identificatie dat zal worden gebruikt om het account in de volgende stap te verifiëren. Note, kunt u deze informatie niet meer wijzigen na bevestiging.
 • Uw volledige naam is hetzelfde als de naam die op uw identiteitsbewijs staat.
 • Geboortedatum in jaar-maand-dag-formaat

Resdressing van de woning:

 • woonadres van uw Binance: het moet overeenkomen met uw bankafschrift of het adres dat is afgedrukt op de energierekening die u later zult gebruiken om uw adres te verifiëren.
 • Postcode: Voer uw postcode in op basis van het adres dat u hierboven hebt opgegeven.
 • City: Voer de stad in waar u woont (hetzelfde adres dat u hierboven hebt opgegeven).

Als je klaar bent, zie je een scherm met de melding dat je de basisverificatie hebt voltooid. Om de geloofwaardigheid van uw account te vergroten en meer handelsfuncties ontgrendeld te krijgen door Binance, moet u doorgaan met verdere verificatie in de volgende stappen. Klik op “Ga naar geavanceerde verificatie”. Als u niet meteen wilt verifiëren, kunt u het verificatievenster in deze stap sluiten.

Hoe binance account id verificatie (niveau 2) te voltooien?

Tussentijdse verificatie op Binance-accounts wordt ook wel identiteitsverificatie, identiteitsverificatie (KYC) genoemd. Om deze verificatiestap te voltooien, moet u een van de volgende drie documenten voorbereiden: paspoort, ID-kaart of rijbewijs.

U moet 3 soorten foto’s maken met uw identificatie als volgt:

 • Foto van de voorkant van het document
 • Foto van de achterkant van het document
 • Fotoportret van u met een kyc-document in uw hand, waarbij uw gezicht duidelijk zichtbaar is.

Fase 1: Klik op het type identificatie dat u hebt en klik op “Doorgaan”.

Stap 2: Upload foto’s van uw documenten en klik op “Doorgaan”.

De foto van uw identiteitsbewijs moet worden genomen met een verticale hoek, 4 volledige en duidelijke hoeken.

Stap 3: Blijf je portret uploaden en klik op “Doorgaan”.

De foto die je maakt moet duidelijk zijn, gebruik geen bewerkingsapplicaties, draag geen hoeden, brillen en gebruik geen screenshots.

Daarom moet u de gezichtsverificatie uitvoeren.

 1. Klik op “Start Verification”
 2. Klik vervolgens op “Mobiele telefoon gebruiken” om de QR-code te ontvangen.
 3. Gebruik je telefoon, open de camera om deze QR-code te scannen en neem de camera mee om je gezicht te scannen.

Opmerking:

 • Je draagt geen hoed, draagt geen bril, gebruikt geen filters (schoonheidssoftware, fotobewerking) bij het scannen van de camera.
 • Tijdens de scan van het gezicht moet dit op een goed verlichte plaats gebeuren.
 • Het is ook nodig om de lippen te bewegen bij het uitvoeren van een gezichtsscan, zodat het systeem het gezichtsbeeld correct registreert.

Na het scannen van je gezicht moet je wachten tot Binance de informatie heeft bekeken en ontvang je een succesvolle e-mailmelding. Tijdens het verificatieproces moet u de bewerkingen gedurende 5 minuten uitvoeren en de browser niet opnieuw laden wanneer u deze uitvoert.

Als de verificatie mislukt, kunt u het niet vaker dan 10 keer per dag opnieuw proberen. Als de verificatie blijft mislukken, moet u 24 uur wachten voordat u deze bewerkingen kunt hervatten.

Conclusion

We hebben net geleerd hoe we niveau 1 en 2 van Binance-accounts kunnen controleren. Na succesvolle verificatie zal Investiki.com u blijven begeleiden bij het toevoegen van een bankrekening en het kopen, verkopen/ ruilen van munten via de Binance-uitwisseling.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

investimenti 70

Face ID-verificatie mislukt op Binance: de fout oplossen

invest 00028

2FA Google Authenticatior inschakelen op Binance