in

Binance Chain en Binance Smart Chain: hoe ze te onderscheiden

Wanneer je meer te weten komt over Binance of Blockchain-technologie, ken je Binance Smart Chain waarschijnlijk al. Hoe dan ook, je begrijpt deze technologie nog steeds niet. Het volgende artikel leert over blockchain-technologie. Wat is Binance Smart Chain?

Wat is Binance Smart Chain?

Blockchain is een technologie die bekend staat als een fraudebestendig gedeeld digitaal grootboek dat transacties registreert in een gedecentraliseerd peer-to-peer-netwerk.

Binance Chain BNB (BEP-2 formaat) is een blockchain-technologie die binance in april 2019 lanceerde. Het belangrijkste doel is om snelle, gedecentraliseerde (of onbeheerde) transacties mogelijk te maken.

Binance Smart Chain (BSC -BNB (BEP-20 formaat) september 2020, is een slimmere blockchain-technologie die parallel loopt aan Binance Chain.

BSC biedt een snel alternatief. Met lage transactiekosten voor de gedecentraliseerde financiële markt (Defi) in plaats van Ethereum.In tegenstelling tot Binance Chain, BSC beschikt over een bloktijd van 5 seconden, die crypto-activa cross-chain kan overdragen. De smart contract functionaliteit en compatibiliteit met ethereum virtual machine (EVM) gebruiken het Proof of Staked Authority consensus protocol om schaalbaarheid te garanderen.

BEP-2 vertegenwoordigt de tokenstandaard op Binance Chain, terwijl BEP-20 de tokenstandaard op Smart Chain vertegenwoordigt.

Forsage gebruikt Binance Smart Chain BUSD BEP-20 en BNB formaat: BEP-20.

Onderscheid maken tussen Binance Chain en Binance Smart Chain wallet adressen

Om onderscheid te maken tussen BC- en BSC-walletadressen, kunnen we ze met het blote oog herkennen.

  • BUSD BEP-2 en BNB BEP-2 – adres op de Binance keten beginnend met BNB 136ns6lfw4zs5hg4n85vdthaad7hq5m4gtkgf23.
  • Daarnaast vereist het BEP-2-adres het gebruik van een onnodige MEMO om BEP-20-fondsen te storten en op te nemen.
  • BEP-20 BUSD en BNB BEP-20 adressen op de BSC beginnen met 0x a6f79B60359f141df90A0C745125B131cAAfFD12.
  • Op de Binance-uitwisseling moet u bij het opnemen van BNB het BEP-20-netwerk selecteren en het wallet-adres invoeren dat begint met 0x …

Waarom BSC gebruiken?

Smart Chain heeft een BEP20-tokenstandaard die op dezelfde manier werkt als het ERC20-token van Ethereum.
BEP20 is een vriendelijk token dat geliefd is bij ontwikkelaars. Wie kan digitale valuta of alternatieve tokens distribueren op BSC.

Digital assets op andere ketens kunnen als BEP20 tokens worden overgedragen naar de Smart Chain tegen de werkelijke prijs van de assets op de oude keten. Voorbeeld: Gebruik Binance Bridge om bitcoin (BTC) in te wisselen voor BTCB-tokens (BEP20) ondersteund door BTC. We kunnen dan het BTCB-token (BEP20) in defi-protocollen gebruiken om bitcoins te verdienen. Alike, ETH, XRP, DOGE … het zijn ook feiten.

  • BSC is een blockchain met veel bekende DApp- en Defi-applicaties die op de BSC-keten draaien.
  • Veel andere blockchains migreerden naar Smart Chain en er verschenen tientallen Smart Chain DApps. Dit heeft BSC geholpen om sinds de oprichting een snelle groei van gebruikers te hebben.
  • Do de gaming en casino DApps of NFT zijn ook geïmplementeerd op BSC. Dit biedt BSC-gebruikers een verscheidenheid aan ervaringen en toepassingen bij het gebruik van deze blockchain.

Hoe binance Smart Chain gebruiken?

Passage 1: download Wallet op uw apparaat:

  • Returnable wallets omvatten Binance Extension Wallet, Trust Wallet, MetaMask, Math Wallet en anderen.

Stap 2: Koop je cryptocurrency

  • Traceert de gekochte cryptocurrency op een van de wallets die BSC ondersteunen

Passage 3: explore BSC. Projects

Onvorig is er wat eerste informatie over de Binance smart chain. We hopen dat u met dit artikel de sterke punten van de BSC-portefeuille beter begrijpt en de BSC-portefeuille onderscheidt van andere portefeuilles. Smart Chain is een gedecentraliseerde blockchain die een netwerk biedt voor projecten. BSC kan echter geen projecten beheren die op BCS zijn uitgegeven. Daarom moet u bij het beleggen zelf de regelgeving en risico’s van het project begrijpen.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties

Kan Ethereum $ 10.000 bereiken?

invest crypto 8

Trade Coin op Binance: wat het is en hoe het werkt