in

Binance DEX: wat het is en hoe het te gebruiken

Binance · DEX staat bekend als een gedecentraliseerde cryptocurrency exchange. Dit betekent dat het volledig veilig is en dat alleen accounthouders toegang hebben tot bronnen op Binance DEX. Het is echter ook een kwetsbaarheid dat gebruikers de hier opgeslagen resources permanent kunnen verliezen als ze niet oppassen.

Hoe binance DEX gebruiken? Het volgende artikel geeft meer informatie over het storten/opnemen naar Binance DEX.

Hoe binance DEX te gebruiken?

De Binance DEX-interface kan, hoewel anders dan die van Binance, ontmoedigend zijn voor nieuwkomers . De interface van de Binance DEX-uitwisseling is echter ook vrij eenvoudig.

Op de Binance DEX werkbalk zijn er verschillende functies, waaronder:

 • Explorer is de juiste plek om toegang te krijgen tot het blockchain-grootboek van binance Chain.

  Here gebruikers kunnen elke transactie en het aantal binanceblokken in realtime controleren.

 • De markt omvat Bep2 Token en Bep8 Minitoken. Momenteel gebruiken gebruikers voornamelijk Token Bep 2. MiniToken is een uniek token op Binance Chain, dat niet veel is gebruikt.
 • Order is de plek om de transacties, lopende orders en transactiegeschiedenis van de gebruiker te controleren, inclusief openstaande orders, ordergeschiedenis, handelsgeschiedenis en commissiegeschiedenis.
 • De transactie is een plaats om de stortings- en opnamegeschiedenis en de bijbehorende Txid- en Txfee-tokens van elke transactie op de Binance Chain te controleren.
 • Talments zijn waar gebruikers het saldo van munten controleren op Binance’s DEX-geheim.
 • Daarnaast is naast het tabblad Balances de plaats om uw Binance DEX-account te beheren. Here gebruikers kunnen het wallet-adres kopiëren, een andere Binance DEX wallet koppelen of de huidige wallet loskoppelen.

Hoe BNB-munten op Binance DEX te storten?

Currently, Binance DEX biedt tientallen muntparen. Om op Binance DEX te handelen, moeten gebruikers munten storten op hun Binance DEX-account.

BNB is de munt met de meeste handelsparen. Het volgende artikel begeleidt u om BNB in uw portemonnee te storten op Binance DEX.

Klik op het tabblad Binance DEX wallet address (rechts van het tabblad Verkoop), klik op het kopieersymbool.

 • Select Wallet/Overview. Zo klikt u op Crypto Withdrawal/Withdrawal
 • Coin box: select BNB.
 • Inform Box: plak het Binance DEX wallet-adres dat u in de vorige stap hebt gekopieerd in dit vak.
 • Network box: selecteer EXACT BEP2 en druk op Bevestigen
 • Insor Box: Voer het bedrag in BNB in dat u in de Binance DEX-portemonnee wilt storten.
 • De regel Receive Amount toont het aantal munten dat zal worden ontvangen na aftrek van de transactiekosten die aan het blockchain-netwerk zijn betaald.
 • Klik op Retire om te voltooien.

De gebruiker ontvangt dan een e-mail van Binance met het verzoek om de intrekking te bevestigen. Klik op Opname bevestigen om de bewerking opnieuw te beveiligen. Na ongeveer 2-5 minuten is het proces van het storten van munten in Binance DEX voltooid. Vink de ontvangen munt op het tabblad Transacties, waaruit blijkt dat de blauwe IN de succesvolle muntstorting is. De gebruiker die op het tabblad Balansen controleert, geeft ook de hoeveelheid BNB weer die hier zojuist is geüpload.

Hoe munten uit Binance DEX op te nemen

Na de handel op Binance DEX willen gebruikers winst of kapitaal opnemen dat is gestort in de Binance DEX-portefeuille. Om munten uit Binance DEX op te nemen, moet u munten overboeken naar BNB en vervolgens munten van Binance DEX opnemen naar de Binance exchange wallet. Gebruikers kunnen die munten vervolgens voor fiat verkopen met behulp van binance’s P2P-functie.

Om munten uit Binance DEX op te nemen, loggen gebruikers in op hun Binance.com account, klik op Wallet / Portfolio Overzicht. Zo klikt u op Deposit/Deposit Crypto.

 • Selecteer in het vak Coin de optie BNB.
 • Selecteer bep2 in het vak Netwerk en klik op OK.
 • Het adres van de wallet die BNB en MEMO ontvangt, wordt op het scherm weergegeven. Copy the address and MEMO and plak ze in the corresponding window on Binance DEX.

Opmerking: Binance gebruikt 1 BNB-portemonneeadres voor alle gebruikers, dus elk gebruikersaccount onderscheidt zich door een memo. Daarom moet de gebruiker bij het verzenden van munten naar het Binance-account speciale aandacht besteden aan de juiste compilatie van de MEMO-informatie. Als gebruikers munten in Binance storten, voeren gebruikers de verkeerde MEMO in, kunnen gebruikers activa verliezen.

 • Meld in op uw Binance DEX-account, klik op het tabblad Verkoop. Typ BNB in het zoekvak en selecteer Submit.
 • Voer het wachtwoord van uw Binance DEX-portemonnee in en klik op Bevestigen.
 • In het vak Resource selecteren selecteert u BNB.
 • Naar het adresvak: Plak het BNB wallet-adres op de exchange Binance.com verkregen in de vorige stap.
 • Increase Box: Voer de hoeveelheid BNB in die u wilt opnemen uit Binance DEX.
 • MEMO box: Voer de exacte MEMO in die in de vorige stap in het Binance.com venster wordt weergegeven.
 • Op het scherm met de transactiekosten die moeten worden betaald voor het blockchain-netwerk, klik op Volgende om door te gaan.
 • Check alle opname-informatie en klik op Transactie verzenden.

Daarom is het proces van het kiezen van Binance DEX naar Binance voltooid. Na ongeveer 2-5 minuten wordt het aantal munten weergegeven op de wallet Binance.com. Gebruikers die inchecken op het tabblad Binance DEX Transaction zien de rode OUT-weergave als een succesvolle pick-up.

Conclusion

Showing/drawing money on Binance DEX is relatief snel en eenvoudig. Gebruikers moeten echter heel voorzichtig zijn bij het kopiëren en plakken van het adres van de portemonnee die de munt ontvangt en de MEMO die aan elke transactie is gekoppeld. Wanneer een storting /opname op Binance DEX moet een gebruiker altijd een vergoeding betalen, die publiekelijk zichtbaar is bij elke bewerking, om te betalen voor het blockchain-netwerk. De kosten zijn echter minimaal, dus gebruikers hoeven zich geen zorgen te maken wanneer ze deze kosten zien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

invest crypto 14

Hoe Ethereum (ETH) over te zetten van Coinbase Wallet naar MetaMask

investimenti 32

Handelen in munten op Binance DEX: stapsgewijze handleiding