in

Binance DEX: wat het is en hoe het werkt

De ontwikkeling van de cryptocurrency markt leidt tot een groeiende vraag naar crypto transacties en opslag.

Binance · DEX is een veilige, gebruiksvriendelijke en goedkope gedecentraliseerde cryptocurrency-uitwisseling. Het volgende artikel introduceert Binance DEX, de verschillende functies tussen Binance en Binance DEX en de snelste manier om een wallet te maken.

Wat is Binance DEX?

Binance DEX is een gedecentraliseerde cryptocurrency-uitwisseling die is ontwikkeld op het blockchain-platform van Binance Chain. Staat gebruikers toe om cryptocurrencies te verhandelen, rechtstreeks uit te geven en nieuwe tokens te vermelden. Ondersteunt hardware en soft wallets die verbinding maken met het Binance Chain-netwerk.

Staat gebruikers toe om hun portefeuilles en crypto-activa te beheren als een gedecentraliseerde uitwisseling. De gedecentraliseerde cryptocurrency-uitwisselingen zoals Binance controleren en slaan informatie op over de transacties en bronnen van gebruikers.

Binance DEX Kenmerken

 • Stuur en ontvang BNB en tokens op de DEX aan elke persoon.
 • Nieuwe tokens uitgeven.
 • Master token (indien u dat wenst)
 • Blok enkele tokens en laat ze vrij als dat nodig is.
 • Tip voor nieuwe cryptocurrency paren
 • Wissel cryptografische paren die door de community zijn gemaakt.
 • In het bijzonder maakt het de fondsen van gebruikers veiliger. Gebruikersbronnen slaan de persoonlijke sleutel alleen op het apparaat van de eigenaar op en hebben volledige controle over de bron en de persoonlijke sleutel.

Hoe maak je een wallet aan om toegang te krijgen tot Binance DEX?

Het is een gedecentraliseerde uitwisseling. Gebruikers beheren hun bronnen, dus om toegang te krijgen tot DEX hebben gebruikers geen account nodig, maar alleen een portemonneecode en wachtwoord. Als een privésleutel, ezelsbruggetje of Keystore-bestand verloren is gegaan, kan niemand, inclusief Binance, de portemonnee van de gebruiker herstellen.

Bij het aanmaken van een nieuwe wallet ontvangt de gebruiker de volgende geheime informatie.

Gebruikers moeten deze informatie vertrouwelijk houden en niet aan iemand anders bekendmaken.

 • De Keystore bevat de private key, public key en wallet address. Dit bestand is beveiligd met een wachtwoord en versleuteld. Gebruikers moeten deze methode gebruiken om toegang te krijgen tot wallets bij afwezigheid van ondersteunende hardwareapparaten.
 • De ezelsbruggetje is gemaakt op basis van de BIP39-lijst, waardoor gebruikers toegang hebben tot hun persoonlijke portemonnee en als back-upmedia. Gebruikers moeten echter het gebruik van deze manier beperken om toegang te krijgen tot de portemonnee.
 • De privésleutel geeft gebruikers toegang tot de portemonnee, maar wordt niet aanbevolen voor frequent gebruik. De persoonlijke sleutel mag alleen worden gebruikt als back-upmedium.

De stappen zijn als volgt:

Stap 1: Ga naar de startpagina. Voer het wachtwoord in het vak [Een nieuw wachtwoord instellen] in en bevestig [Wachtwoord opnieuw invoeren]. Wachtwoorden bevatten kleine letters, hoofdletters, cijfers en speciale tekens. Selecteer [Ik begrijp …], selecteer [Download Keystore File] om het Keystore-bestand naar uw computer te downloaden.

Passage 2: download en bewaar vertrouwelijke informatie

 • Na het downloaden van het bestand, sla het op en bewaar het zorgvuldig. Then selecteer [Doorgaan].
 • Registreer de herstelzoekwoorden in volgorde, sla ze zorgvuldig op en klik op [Doorgaan].
 • Klik op [Mijn persoonlijke sleutel weergeven] om de geheime sleutel weer te geven en klik vervolgens op [Doorgaan].
 • Binance DEX vraagt of de gebruiker de 24 herstelsleutels kan opslaan en selecteer [Ja].
 • Binance DEX vereist het herbevestigen van 3 van de 24 willekeurige trefwoorden, het invullen van de vereiste trefwoorden en het selecteren van [Doorgaan].

Klik op [Wallet ontgrendelen] om het maken van een portemonnee op Binance DEX te voltooien.

Conclude

Het is een gedecentraliseerde uitwisseling, dus gebruikers zijn volledig verantwoordelijk voor hun bronnen. Daarom moeten gebruikers bij het maken van een portemonnee zorgvuldig beveiligingsinformatie opslaan om de activa in de portemonnee veilig te houden. Er zijn enkele opmerkingen voor gebruikers om bronnen op Binance DEX als volgt te beschermen:

 • Log in op de juiste Binance DEX homepage (binance.org), vermijd het geval van onbedoelde toegang tot valse sites
 • Abso om geen vertrouwelijke informatie te verstrekken, waaronder: 24 trefwoorden, private key key, keystore bestand
 • U moet antivirussoftware installeren om te voorkomen dat hackers uw beveiligingsgegevens stelen.
0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
investimenti 52

Trailing Stop Loss: wat het is en hoe het werkt

investimenti 54

Kosten op Binance Exchange: wat ze zijn en hoe ze werken