in

Binance Futures Trading: wat het is en hoe het werkt

We leerden over de termen met betrekking tot futures trading en hoe een Futures trading account aan te maken. Hoe dan ook, als u nieuw bent op het Binance-platform, weet u misschien niet hoe u toegang moet krijgen tot de futuresmarkt en kunt beginnen met handelen.

Het volgende artikel zal u stap voor stap gedetailleerd begeleiden om met succes een transactie op Binance Futures uit te voeren.

Wat is Futures commission trading op Binance?

Bij het handelen op een markt is een essentiële factor de transactiekosten. Zee handelskosten kunnen de winst beïnvloeden en zelfs verliezen veroorzaken als ze niet worden overwogen voordat een handelsstrategie wordt ontwikkeld. Het is cruciaal als de handelaar die het systeem gebruikt daghandel is, omdat de kosten behoorlijk aanzienlijk kunnen zijn bij het continu handelen.

Binance is vrij transparant in zijn tarieven.

Sorbiance Futures handelskosten worden gedeeld door accountniveau en kosten zijn van toepassing op Makers en Takers. Daarnaast krijgen gebruikers die BNB gebruiken om transactiekosten te betalen kortingen. Het laagste niveau (VIP 0) heeft een Maker commissie van 0,02% en een Taker fee van 0,04%. Als het gebruik van BNB als transactiekosten is ingeschakeld, verlaagt Binance deze vergoeding tot slechts 0,018% en 0,036%.

Om betere prijsprikkels te krijgen, moeten gebruikers een bepaalde hoeveelheid BUSD in het account houden om het VIP-prestatieniveau naar een hoger niveau te verhogen. Als resultaat geldt dat hoe hoger het VIP-niveau, hoe lager de transactiekosten.
De transactiekosten van de Futures-markt zijn meestal lager dan die van de Spotmarkt. Het aantal aanvragen is echter vijf keer groter dan Spot met de futuresmarkt om het VIP-niveau te verhogen.

Waarom futures op Binance?

 • Biance Futures Handelsgebruikers kunnen kiezen uit meer dan 500 verschillende tokens, van Defi-tokens tot opkomende cryptocurrencies. De handelsparen worden voortdurend bijgewerkt om aan alle behoeften van beleggers te voldoen.
 • Binance is de belangrijkste beurs ter wereld, dus het is de meest liquide op de markt. Gebruikers kunnen snel transacties voltooien en minder last hebben van slippage.
 • Binance Futures rekent relatief lage kosten in vergelijking met vergelijkbare beurzen. De handelskosten zijn ook slechts 0,000% / 0,017% met VIP-niveau 9. Dit is een groot voordeel voor handelaren met een hoog volume om hun winst te behouden. Daarnaast biedt Binance ook een verlaging van de kosten voor transacties die kosten betalen in BNB of BUSD, zodat gebruikers nog meer kunnen besparen.
 • Binance Futures biedt tot 125x hefboomwerking waardoor het voor handelaren gemakkelijk is om handelsplannen te implementeren, zelfs zonder al te veel investeringen.
 • Binance Futures biedt zowel KOOP- als VERKOOPorders, waardoor gebruikers kunnen profiteren van elke handelsmogelijkheid, of de markt nu omhoog of omlaag is.
 • Binance heeft momenteel bijna 30 miljoen regelmatige gebruikers, waardoor het een gerenommeerd merk is in de gemeenschap van cryptocurrency-handelaren.
 • Binance heeft een biljoen dollar handelsvolume in 2021 en binance’s piek dagelijkse handelsvolume is tot $ 76 miljard. Dit zorgt voor een uitstekende liquiditeit en reputatie voor gebruikers.
 • de beveiligingsfuncties van Binance zijn zeer strikt gebouwd, waaronder KYC, 2FA, … om gebruikersaccounts te beschermen.
 • In het bijzonder heeft Binance een verzekeringsfonds van bijna $ 300 miljoen om zijn gebruikers te beschermen om ervoor te zorgen dat de winsten van handelaren volledig worden betaald en dat hun activa worden beschermd.
 • Daarnaast ondersteunt Binance wereldwijd 17 verschillende talen met een vrij eenvoudig te gebruiken interface om ervoor te zorgen dat iedereen soepel kan handelen.

Hoe te handelen in futures op Binance?

Log in op uw Binance-account om futures te verhandelen. Als je nog geen account hebt, registreer je dan via onderstaande link:

Op de werkbalk selecteert u Derivatives en selecteert u het contracttype: USDT-M Futures, COIN-M Futures. Het volgende artikel beschrijft het USDT-M contract.

Selecteer het handelspaar in de bovenhoek van het scherm.

Munten overzetten/kopen naar een Futures account:

 • Als je geen munten op je Binance-account hebt, klik je op Crypto kopen.
 • Als je munten in Binance hebt, maar in Spot wallets, klik je op Transfer.
 • Als je al een munt hebt, maar die munt niet in de lijst met muntparen in het Futures Contract staat, klik je op Converteren.

Dit artikel behandelt het overboeken van geld van uw Spot wallet naar uw Futures wallet. De overige vormen doen hetzelfde.

 • Select Transfer
 • Kies de munt die momenteel in uw Spot wallet zit
 • Lever in hoeveelheid
 • Klik op Bevestigen

Selecteer de margemodus (kruis of geïsoleerd) en de hefboommodus en selecteer vervolgens Bevestigen.

 • Kruis margemodus: gebruik het volledige saldo in de margerekening om de liquidatie van open posities te voorkomen.
 • Insulated margin mode: gebruik het margebedrag alleen in het geval dat de positie verlies lijdt en het noodzakelijk is om de open positie te liquideren.
 • Als marge wordt gebruikt, moeten gebruikers alleen een geïsoleerde modus kiezen om het kapitaal voor elke order afzonderlijk te beheren.

Kies het type order dat u wilt verhandelen:

 • Invoer de hoeveelheid in,
 • Boote verlies, neem winstopties
 • En kies een Buy/Long of Sell/Short positie.

Na het plaatsen van een bestelling wordt de transactie-informatie weergegeven in de onderste hoek van het scherm, onder de grafiek.

 • Als u een positie onmiddellijk wilt sluiten, hoeft u alleen maar op de positie te klikken die u wilt sluiten, de order wordt onmiddellijk gesloten.
 • Als u alle posities wilt sluiten, klikt u op “Alle posities sluiten”

We hebben geleerd hoe we Futures orders kunnen plaatsen op Binance. Hoe dan ook, om succesvol te handelen, moet u meer kennis weten over grafiekanalyse, technische analyse om goede handelsmogelijkheden te identificeren. Binance Futures is een risicovolle markt, vooral als ze worden gebruikt. Gebruikers moeten het gebruik van hoge hefboomwerking beperken om risico’s voor investeringskapitaal te vermijden wanneer de markt de verwachtingen niet volgt.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
invest 60

Cryptocurrencies verkopen op Binance: hoe het snel te doen

investimenti 86

Binance DEX Vs Binance: voor- en nadelen