in

Binance Handelskosten

Sobance trading fees zijn van toepassing op elk accountniveau, variërend van 0,1% tot 0,012%. Extractie van transactiekosten stelt u in staat om de efficiëntie van investeringen te verhogen. Zo wat zijn de transactiekosten? Wat te doen om de handelskosten op de Binance-beurs te optimaliseren.

We zullen deze inhoud in het volgende artikel delen.

Wat zijn de handelskosten op Binance?

De transactiekosten zijn de kosten die u betaalt op de beurs na een succesvolle transactie. Klanten handelen via hun platform en diensten, en klanten moeten een kleine prijs betalen bij transacties.

Met name transactiekosten op Binance worden in rekening gebracht in munten (BNB of een bepaalde munt). Binance fees omvatten Spot Trading, Futures Trading, P2P Trading, rente en liquiditeitsswapkosten…

De Binance-uitwisseling brengt afzonderlijke kosten in rekening voor elk type account (vip 0 tot VIP 9) en elk type transactie (Spot, of futures en P2P).

Bance Spot Trading Commissions

Na het openen van een account en het voltooien van de verificatie, bevindt uw account zich op VIP-niveau 0. Op dat moment bedragen de transactiekosten bij het kopen of verkopen 0,1%.

Het niveau van de commissies neemt geleidelijk af wanneer u overschakelt van VIP 1 naar VIP 9.

Met VIP-niveau 9 bedragen de transactiekosten 0,0150% en 0,03% (van toepassing op Maker of nemer)

Biance Futures Trading Committees

De kosten voor de meeste VIP 0-gebruikers zijn: 0,02% (voor de fabrikant) en 0,04% (voor de koper). Het VIP9-niveau heeft het beste tarief, gratis voor de Maker en slechts 0,0170% voor de koper.

Daarnaast is P2P-handel slechts een commissie bij Maker (0,15%) en gratis bij Taker.

Selecteer het tabblad Spot, Marge, Future of P2P (afhankelijk van de handelsmethode). Om vervolgens naar de kolom Maker/Taker te kijken en de rij te vinden die overeenkomt met uw accountniveau.

In het algemeen zijn de handelskosten op Binance laag in vergelijking met de markt. Om te weten hoe u transactiekosten kunt optimaliseren, volgt u het artikel in de volgende sectie.

De meest effectieve manier om de handelskosten te optimaliseren

Hoe hoger het VIP-niveau, hoe lager de transactiekosten. Om de transactiekosten te optimaliseren, upgradet u uw account naar hogere niveaus. Het Binance-systeem zal uw VIP-niveau automatisch bijwerken wanneer het voldoet aan het handelsvolume en de BNB-holdingvereisten van de afgelopen 30 dagen. U kunt het vereiste volume van elk VIP-niveau bijhouden in de 2e kolom, “Handelsvolume in 30 dagen”, in de transactiekostentabel.

De tweede manier om transactiekosten met 20% te verlagen, kiest BNB om transactiekosten te betalen. Om BNB als uw transactiekosten te kiezen, doet u het volgende:

Stap 1: Klik op het menu op de werkbalk (menselijk symbool) en selecteer uw accountnaam:

Stap 2: Klik in de rechterbenedenhoek van het scherm op de schakelknop in de rij “BNB gebruiken om kosten te betalen”. De blauwe knop in de afbeelding is geslaagd.

Na het bovenstaande te hebben gedaan, gebruikt u al uw transacties op basis van BNB-kosten en 25% korting op de kosten van andere munten. Om een gereduceerde transactiekost te ontvangen, moet u er echter voor zorgen dat u voldoende saldo BNB op uw account heeft. In u wordt het standaardtarief in rekening gebracht bij een onvoldoende BNB-saldo.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

invest crypto 4

Welke kosten brengt eToro in rekening

invest crypto 24

eToro-accounts verwijderen: zo doe je het stap voor stap