in

Binance-identiteitsverificatie: hier is hoe

Binance is momenteel de grootste cryptocurrency exchange door dagelijks handelsvolume wereldwijd. Het is een gecentraliseerde beurs, dus het moet voldoen aan de wereldwijde financiële regelgeving, waaronder KYC (identiteitsverificatie) en AML (anti-witwas) wetten. Daarom is identiteitsverificatie op Binance nu verplicht.

Het volgende artikel leert de tijd en ervaring van identiteitsverificatie om Binance-verificatie te voltooien om tijd te besparen.

Wat is binance Identity Verification?

Imperformance-verificatie op een Binance-account is waar gebruikers persoonlijke informatie moeten opgeven, waaronder volledige naam, geboortedatum, adres, ID-kaartnummer … en download de verificatiedocumenten die overeenkomen met de gegevens. Vraag uw Binance-account aan.

Binoance-verificatie is hoe de Binance-uitwisseling de AML- en KYC-voorschriften volgt.

Binoance verificatie is onderverdeeld in niveaus. Elk niveau vereist een gedetailleerder identiteitsbewijs en geeft u toegang tot meer functies op de beurs. Drie niveaus zijn de aangifte van informatie, de verificatie van persoonlijke informatie en de verificatie van het adres.

 • Op het eerste niveau hoeven gebruikers alleen de vereiste persoonlijke informatie in te vullen.
 • Voor 2e niveau verificatie moeten gebruikers identiteitsverificatiedocumenten (identiteitskaart, burgeridentificatie of paspoort …) uploaden en het gezicht verifiëren.
 • Direction verificatie is het hoogste niveau van verificatie met de verplichting om adresverificatiedocumenten te uploaden die overeenkomen met de informatie die op niveau 1 is aangegeven.

Binance identity verification completion time

Het verifiëren van de identiteit van je Binance-account is meestal vrij eenvoudig. Als u alle vereiste documenten bij de hand hebt, duurt het ongeveer 15 minuten om het accountverificatieproces te voltooien.

Binance heeft geen exacte tijd om documenten voor gebruikers te bekijken.

Hoe dan ook, als het document foutloos is, wordt het verificatieproces binnen enkele dagen door Binance bevestigd. Opmaak binnen enkele minuten een geverifieerd account. En sommige accounts moeten tot 10 dagen wachten op bevestiging dat de identiteitsverificatie van het Binance-account is voltooid.

Om de binanceverificatie sneller te voltooien, moet het geüploade document aan de vereisten voldoen, alle vier de hoeken van bovenaf vastleggen, helder genoeg, duidelijk genoeg en het juiste documenttype zijn.

Waarom moet je je Binance-identiteit verifiëren?

Multiatively, Binance-gebruikers waren niet verplicht om hun identiteit te verifiëren. Vanaf 2021 wordt de gebruikersidentiteitsverificatie van Binance echter verplicht na het openen van een account.

Als je geen Binance-account hebt, open het dan door de onderstaande link te volgen:

Er zijn verschillende redenen waarom gebruikers de binance-accountverificatie moeten voltooien. Waarin vaak de basis voor het verbeteren van de beveiliging wordt genoemd. Accountverificatie voorkomt dat hackers gebruikersaccounts stelen of proberen gebruikersgeld op te nemen. Bovendien kan het hebben van dubbele accounts die de verificatie voltooien het voor gebruikers gemakkelijker maken om verloren geld terug te krijgen.

Daarnaast is Binance een gecentraliseerde cryptocurrency-uitwisseling, dus het moet voldoen aan internationale financiële regelgeving. En een van deze voorschriften helpt financiële misdrijven, witwassen te voorkomen. Daarom is het voltooien van identiteitsverificatie ook uw naleving van internationale wetten.

In aanvulling op de bovenstaande redenen stelt de identiteitsverificatie van Binance gebruikers in staat om toegang te krijgen tot en gebruik te maken van aanzienlijke transactielimieten. Na het voltooien van Binance Level 3 (Verified Plus) accountverificatie kunnen gebruikers $ 200.000 per dag storten en opnemen, het onbeperkte volume van crypto-stortingen en P2P-transacties. Kan je 8 miljoen dollar per dag opnemen. Als de gebruiker niet elke dag in grote volumes cryptocurrencies verhandelt, is adresverificatie niet vereist.

Sommige tijdbesparende tips over Binance identiteitsverificatie

Om de identiteitsverificatie zo snel mogelijk te voltooien, moeten gebruikers documenten voorbereiden voor verificatie. De documenten die voor verificatie worden gebruikt, zijn afhankelijk van het niveau van accountverificatie dat de gebruiker wil uitvoeren.

 • Verifiëren van persoonlijke informatie: Om persoonlijke informatie te verifiëren, moet u een van de volgende documenten opstellen: identiteitskaart, burger-ID-kaart, rijbewijs of paspoort. De foto van het document moet duidelijk zijn en de informatie moet overeenkomen met de informatie die in de vorige verificatiefase is ingevoerd.
 • Face verification: Gebruikers die portretten van heldere gezichten moeten gebruiken, hoeven geen schoonheidssoftware te wijzigen of te gebruiken. Let gaat ervan uit dat het gebruikte apparaat een camera heeft voor het scannen van het gezicht. In dat geval moeten gebruikers het doen op een plaats met voldoende licht, niet te veel bewegen wanneer de scanner gezichten herkent, het gezicht onder verschillende hoeken scannen volgens de instructies boven het scherm.
 • Richtingsverificatie: Gebruikers kunnen verschillende adresverificatiedocumenten gebruiken, waaronder bankafschriften, creditcardafschriften, energierekeningen (elektriciteit, water, gas, internet, enz.), Belastingrapporten … De documenten die worden gebruikt om het adres te verifiëren, moeten de volledige naam en het volledige adres hebben die overeenkomen met de informatie die in de eerste verificatiefasen is ingevuld en de kennis van de eenheid die de bevestiging verstrekt, zien. De foto van het adresverificatiedocument moet het PDF-formaat gebruiken, transparant, totaal vierhoekig, zonder wijzigingen. Bovendien moeten deze documenten binnen de laatste 90 dagen worden afgegeven.
 • Na het zorgvuldig voorbereiden van identiteitsverificatiedocumenten voeren gebruikers in 15 minuten een snel verificatieproces uit. Tijdens identiteitsverificatie moet u ervoor zorgen dat het internet goed werkt. Als het niet binnen 15 minuten is voltooid, moet de gebruiker het opnieuw proberen. Elke persoon heeft tien pogingen om het verificatieproces te voltooien. Als ze nog steeds niet succesvol zijn, moeten ze het na 24 uur opnieuw doen.
 • We raden u aan sms-beveiliging op 2 niveaus in te schakelen voordat u identiteitsverificatie uitvoert. Na het voltooien van de identiteitsverificatie kan de gebruiker 2FA inschakelen met Google Authenticator.

Hoe verifieer je je Binance-account?

Om een Binance-account te verifiëren, moeten gebruikers inloggen. Dit gaat u naar het tabblad accountbeheer en selecteert u [Identificatie].

In de volgende stappen voert de gebruiker om de beurt bewerkingen uit op basis van het proces dat op het scherm verschijnt.

Verificatie van de identiteit van hetBiance-account is mislukt

Er zijn verschillende redenen waarom de identiteitsverificatie van Binance mislukt, waaronder:

 • Gebruikers voeren verificatiestappen uit om documenten te lang, meer dan 15 minuten, naar Binance te uploaden.
 • Ongeldige upload document formaat.
 • Een van de geüploade documenten wordt niet geaccepteerd omdat het niet het juiste document is of de foto niet duidelijk is, het heeft volledige hoeken …
 • internet is zo zwak dat het document niet kan worden geladen.

Als de identiteitsverificatie mislukt, kan de gebruiker het opnieuw proberen en deze op verschillende manieren oplossen:

 • Neem gebruikersfoto’s en verificatiedocumenten. Zorg ervoor dat de foto duidelijk, goed belicht en onbelemmerd is. Gebruikers moeten foto’s op een achtergrond van één kleur plaatsen om duidelijk te zien. De documenten moeten uiterlijk op de vervaldatum zijn, met name het document met het bewijs van adres dat binnen 90 dagen moet worden afgegeven.
 • Gebruikers moeten documentopnamen converteren naar PDF of geaccepteerde bestanden om ervoor te zorgen dat er geen opmaakfouten zijn.
 • We raden u aan Binance-verificatie uit te voeren wanneer het internet stabiel is om ervoor te zorgen dat er geen fouten zijn bij het uploaden van documenten om ervoor te zorgen dat het proces binnen de toegewezen tijd wordt voltooid.
 • Als u het opnieuw probeert en de fout blijft ontvangen, moeten gebruikers het op een ander apparaat proberen en een ander internetnetwerk gebruiken.
 • Als je alle bovenstaande opties hebt geprobeerd, maar de identiteitsverificatie van Binance mislukt, probeer dan contact op te nemen met Binance Support voor hulp. Video’s ophalen en uw verificatieproces vastleggen als bewijs om het Binance-ondersteuningsproces gemakkelijker te maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

invest crypto 35

USDT op Binance: Hoe te kopen

invest crypto 28

“Niet genoeg geld” op MT4: hier is hoe u de fout kunt oplossen