in

Binance Launchpad: wat het is en hoe het werkt

In één woord, dit is binance’s exclusieve token uitgifte platform. We gaan ervan uit dat er een project is via Binance Launchpad om kapitaal aan te trekken. Integendeel, als u een investeerder bent, kunt u ook een project kiezen dat door Launchpad wordt aanbevolen om tokens te kopen en in dat project te investeren.

Wat is Binance Launchpad?

Binance Launchpad wordt vaak een “launchpad” genoemd voor blockchain-projecten, waardoor deze projecten kapitaal kunnen aantrekken en projecten toegang krijgen tot het crypto-ecosysteem.

De projecten zullen, eenmaal geïntroduceerd, meer dan 10 miljoen Binance-gebruikers bereiken. In de tussentijd krijgen Binance-gebruikers ook de mogelijkheid om in projecten te investeren door IEO-tokens aan te schaffen.

Wat is het proces om een project op Binance Launchpad te krijgen?

Een project op Launchpad moet een standaard Binance-moderatieproces doorlopen. Als het project aan de strenge eisen voldoet, wordt het geaccepteerd.

Bance Launchpad Beoordelingsfactoren

  • Het project heeft zich vrij volledig ontwikkeld en is volwassen geworden.
  • Het project moet responsief en schaalbaar zijn.
  • Het project moet een ervaren en toegewijd werkteam hebben.
  • Dit project moet het potentieel hebben voor groei en ontwikkeling ten gunste van het crypto-ecosysteem als geheel.

Als je een project hebt dat voldoet aan de bovenstaande processen en de censuur van Binance overwint, zal het beschikbaar zijn op Launchpad.

Daarom krijgt uw project de mogelijkheid om de aandacht van gebruikers op Binance te vestigen en zullen ze investeren door het token van dat project te kopen.

Hoe te investeren in tokens op Binance Launchpad?

Als u geen blockchain-project bezit, maar u wel geïnteresseerd bent en wilt investeren in vergelijkbare projecten. U kunt deelnemen aan de aankoop van IEO-tokens die op Binance Launchpad zijn geïntroduceerd. Gebruikers moeten echter ook voldoen aan bepaalde Binance-vereisten en voorwaarden met betrekking tot tokenservicebijdragen.

Bance Launchpad Token Aankoop stappen

Stap 1: Open een Binance Account

Passage 2: Verifieer je Binance account

Stap 3: Bezoek de Binance Launchpad homepage of binance startpagina, klik op het venstermenu en zoek naar [Launchpad]

Klik op het Launchpad-scherm op het project dat u wilt introduceren om gedetailleerde informatie te bekijken. Als het project dat u bekijkt niet geschikt is, kunt u op “Alles weergeven” klikken om meer projecten te zien.

Passage 4: wacht tot de openingstijden voor verkoop. Klik om de pagina opnieuw te laden, de knop KOPEN verschijnt, klik en voer het aantal tokens in dat u wilt kopen.

Opmerking:

  • U moet BNB in je Spot wallet hebben om te gebruiken tijdens de abonnementsperiode.
  • Je kunt slechts een bepaald bedrag bijdragen in elke tokenverkoopronde. Dit bedrag zal van project tot project verschillen om ervoor te zorgen dat veel mensen betrokken zijn bij de verkoop.
  • De tokenverkoopprijs wordt geblokkeerd op de dag van de tokenverkoop of -verkoop. Deze tijd wordt aan de gebruiker gemeld.

Stap 5: Ga terug om bestellingen te controleren. Als de opdracht die u zojuist hebt uitgevoerd, verschijnt, slaagt deze. Omdat het mogelijk is dat als u niet op tijd op KOPEN drukt, het token niet langer voor u beschikbaar is.

Conclusion

We hebben zojuist over Binance Launchpad geleerd, zowel voor degenen die projecten hebben die zich bij de “launcher” willen aansluiten als voor degenen die willen investeren. Dit is een behoorlijk spannende functie en kan veel winstkansen voor iedereen opleveren. Hoe dan ook, u moet de projectinformatie zorgvuldig kennen voordat u investeert om te bepalen of het potentieel van dat project uitstekend en effectief is.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
invest crypto 5

Controleer de spread van elk activum op Capital.com

invest crypto 17

Binance NFT maken: stapsgewijze handleiding