in

Binance Lite: wat het is en hoe het werkt

Wat is Binance Lite? Binance Lite is een verkleinde versie van de Binance-app. Deze versie maakt het gemakkelijk voor nieuwe gebruikers om Binance te leren om cryptocurrencies te kopen en verkopen, marktprijzen bij te houden, wallet-saldi te beheren of Binance Earn-producten te gebruiken.

Het volgende artikel helpt lezers de interface van de Lite-versie beter te begrijpen en hoe ze enkele van de functies ervan kunnen gebruiken.

Wat is Binance Lite?

Binance Lite is een minimalistische versie van de Binance-app die gebruikers helpt enkele van de basisfuncties van het Binance-platform te gebruiken. De Lite-versie heeft een gebruiksvriendelijke interface en is gemakkelijk te gebruiken voor beginners. In het bijzonder biedt de Lite-versie ook betere prestaties dan de Pro-versie voor mobiele apparaten met lage besturingssysteemversies.

Currently is Binance Lite de standaardinterface wanneer gebruikers de Binance-app voor het eerst gebruiken. Gebruikers kunnen op elk moment eenvoudig schakelen tussen Lite- en Pro-modi.

vergelijk Binance Lite vs Pro

De interface van de twee versies Lite en Pro, zijn compleet verschillend. De Lite-versie is eenvoudiger en intuïtiever, geschikt voor degenen die nieuw zijn in de handel in cryptocurrency en die snel en gemakkelijk cryptocurrencies willen kopen of verkopen.

Mensen die de Lite-versie liever gebruiken, zijn meestal langetermijnkopers en -houders van cryptocurrency. De Lite-versie kan worden opgevat als de verkorte versie voor gebruikers die niet veel van de complexe handels- en beleggingsfuncties van Binance gebruiken. Integendeel, de Pro-versie geeft gebruikers volledige toegang tot de functies van Binance, van handelen, beleggen tot het bekijken van grafieken. Coloro die vaak cryptocurrencies verhandelen of de eerste functies van andere investeerders in het Binance-ecosysteem willen gebruiken.

Binance Lite Binance Pro
Interface Er zijn slechts drie hoofdtabbladen: Market, Commerce en Wallet Er zijn meerdere tabbladen, met volledige Binance-functionaliteit op het tabblad Start
Sharing functie Alleen de aankoop en verkoop van cryptocurrencies van fiat (P2P-handel) en basisconversie tussen cryptocurrencies. Binance Pro heeft alle handelsfuncties van Binance: Spot, Future, Margin.
Table Alleen een basislijndiagram en eenvoudige prijsinformatie Een kandelaargrafiek heeft technische indicatoren, tekenfuncties en gedetailleerde prijsinformatie.
Sheet Toon de samenvatting van de activawaarde op Fiat en Spot wallet Details van activa in elk portefeuilletype weergeven
Binance Earn Only BNB Vault en flexibele besparingen Volledig assortiment: flexibel sparen, vast sparen, vast zetten, activa, launchpools, liquiditeitsswaps, dubbele investering en BNB Vault

De interface en functies van de Lite-versie van de Binance-app

Binance Lite is de standaardmodus wanneer gebruikers de Binance-app voor het eerst downloaden en openen op hun telefoon. Op de interface van de Lite-versie zijn er drie hoofdkenmerken: Market, Trade en Wallet.

Markets: Op de pagina Markten zien gebruikers de prijzen van populaire cryptocurrencies met blauwe of rode lijnen die de prijstrend van het activum over een bepaalde periode weergeven. Valuta’s worden gesorteerd op populariteit, marktkapitalisatie, prijs of 24-uurs wisselkoers.

Trade: Wanneer u op de knop [Trade] klikt, kunt u Kopen, Verkopen of Converteren gebruiken. Om een cryptocurrency te kopen, selecteert u [Kopen], selecteert u de cryptocurrency die u wilt kopen, selecteert u de fiat-valuta die u wilt gebruiken, voert u het bedrag in dat u wilt kopen en selecteert u de betaalmethode en drukt u op [Bevestigen]. Op dezelfde manier, om cryptocurrencies te verkopen in de Binance-portemonnee, selecteert u [Verkopen] en om te converteren tussen verschillende cryptocurrencies, selecteert u [Converteren].

Sheet: Op de pagina Wallet kunnen gebruikers assets bekijken in de Binane Spot wallet. Gebruikers kunnen storten, opnemen of overschakelen naar de Binance Earn-functie op de Wallet-pagina door op [Verdienen] te klikken.

Hoe over te schakelen naar Binance Pro versie?

Om te upgraden naar de Pro-versie van Binance, klikt u op het symbool in de linkerbovenhoek van de pagina Markten om toegang te krijgen tot het Dashboard en selecteert u vervolgens de knop Inschakelen naast het woord Biance Lite op de dashboardpagina.

Het bovenstaande artikel heeft lezers net geholpen beter te begrijpen wat Binance Lite is? Alsluimve, het gebruik van Binance Lite is heel handig voor degenen die nieuw zijn of niet hoeven te handelen of te investeren in de complexe functies van Binance. Met name gebruikers kunnen eenvoudig schakelen tussen versies in één applicatie, zodat ze snel kunnen experimenteren met zowel Binance Lite als Pro om de meest geschikte versie te kiezen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

investimenti 15

NFT met eToro: hier leest u hoe u kunt kopen

invest crypto 37

MT4-accountbeveiliging: hier leest u hoe u het veiliger kunt maken