in

Binance papierhandel: wat het is en hoe het werkt

Handelaren willen vaak verschillende handelsstrategieën proberen om de beste te vinden voordat ze een storting doen. Binance heeft een papieren handelsfunctie die het voor handelaren gemakkelijk maakt om de gewenste handelsregels uit te proberen. De kaarthandelsfunctie stelt gebruikers in staat om een virtuele hoeveelheid cryptocurrency te gebruiken om handelsstrategieën uit te proberen in echte marktomstandigheden.

Het volgende artikel leert over de papierhandelsfunctie op Binance en wat u erover moet weten voordat u het binance-demo-account gebruikt.

Wat is Binance papierhandel?

Card trading is een functie waarmee gebruikers elke strategie kunnen proberen te verhandelen, cryptocurrency-aankopen en -verkopen met virtueel kapitaal in echte marktomstandigheden. Het is een vrij essentiële functie voor een beginner om te leren handelen of een ervaren handelaar die nieuwe strategieën wil proberen zonder uw geld in gevaar te brengen.

Om het simpel te zeggen, papierhandel is een manier voor gebruikers om een Binance-demo-account te gebruiken.

Het belangrijkste voordeel van papierhandel is dat het gebruikers helpt om handelsstrategieën te testen zonder echt geld te hoeven gebruiken en zonder geld te verliezen als de handelsstrategie niet werkt zoals verwacht. Gebruikers die papierhandel gebruiken, kunnen zonder risico weten hoe de strategie werkt voordat ze echt geld gebruiken. Het gebruik van Paper Trading simuleert echter alleen echte marktomstandigheden, maar gebruikers hebben niet dezelfde handelspsychologie als bij het gebruik van echt geld.

Als gevolg hiervan kan misbruik van de Paper Trading-functie gebruikers soms een vals gevoel geven van transactiekosten en handelspraktijken.

Voordelen van het gebruik van papierhandel

Paper Trading met een gratis virtueel saldo stelt gebruikers in staat om handelsstrategieën te testen voordat ze deze uitvoeren op live transacties met echt geld. Daarnaast helpt Paper Trading gebruikers ook om bestaande handelsregels te verbeteren en veranderingen in de strategie te testen die de winst uit de gebruikte regelgeving daadwerkelijk kunnen verhogen.

Het belangrijkste verschil tussen het testen van een handelsstrategie via Paper Trading en het handelen voor echt is de emotionele kant van risico bij het gebruik van echt geld.

Hoe dan ook, als de gebruiker geautomatiseerde handel gebruikt die niet wordt beïnvloed door emoties, kan het gebruik van Paper Trading betere resultaten opleveren dan het met echt geld te doen.

Sommige papieren handelsopties op Binance

Binance biedt verschillende Paper Trading opties aan haar gebruikers.

  • Op de Binance Futures-markt biedt een Paper Trading-functie op Binance Futures Testnet een officiële interface.
  • Gebruikers kunnen ook hun bots of handelsprogramma’s schrijven om via de API toegang te krijgen tot het spottestnet.

On Binance kunnen gebruikers Paper Trading in realtime gebruiken, op basis van de exacte koersen van de Binance-beurs. Aanduid dat u alle munten die beschikbaar zijn op de Binance-beurs kunt demonstreren zonder het risico te lopen echt geld te verliezen. Paper Trading is verbonden met het echte Binance handelsplatform zodat studenten de strategieën kunnen testen.

Het Binance Chain testnet platform is handig en gemakkelijk te gebruiken. Gebruikers hebben toegang tot diepgaande tutorials over het financieren van een DEX testnet-account en het maken en ontgrendelen van een DEX-portemonnee. Een gebruiker kan echter alleen een wallet openen en Binance Chain testnet coins ontvangen als de gebruiker al een Binance account heeft met minimaal 1 Binance Coin (BNB).

Volg de instructies om Paper Trading op Binance Futures te gebruiken:

  • Stap 1: Registreer je voor een Binance Future Testnet account.
  • Stap 2: Na succesvolle registratie kunnen gebruikers Testnet gebruiken om transacties onmiddellijk te oefenen. De prijsgrafiek van Testnet simuleert echter alleen het aantal Testnet-deelnemers, niet de real-time Bitcoin-prijs.

Conclusion

Binance biedt een complete Paper Trading interface voor de binance Futures markt. Bevorder beginnende handelaren om vertrouwd te raken met de handelsinterface van Binance en te oefenen met het implementeren van persoonlijke crypto-handelsstrategieën. Paper Trading is een functie die gebruikers moeten overwegen voor beginners (of zelfs ervaren cryptocurrency-handelaren) om hun crypto-handelsvaardigheden te oefenen en aan te scherpen zonder risicovol geld te storten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

invest crypto 31

Metaverse Coin : het beste om in te investeren in 2022

invest 00026

Binance-telefoonnummer wijzigen: hier is hoe