in

Binance Savings: wat het is en hoe het werkt

Binance is een cross-functioneel platform. Saving is een vrij eenvoudige crypto-spaarfunctie om winst te maken. Hoe werkt Binance Savings? Daarnaast, hoe geld te verdienen met sparen.

Wat is Binance Savings?

Binance Savings is een crypto-opslagfunctie die wordt aangeboden.

Binance stelt gebruikers in staat om crypto-spaargeld in hun spaarportefeuille te storten. Binance zal de cryptocurrency blokkeren en rente betalen aan spaarders.

Hoe werkt Binance Savings?

Er zijn twee soorten sparen: flexibel sparen en sparen en geblokkeerde activa.

Flexibel sparen is een functie waarmee beleggers cryptocurrency kunnen storten, dagelijkse rente kunnen ontvangen en op elk moment kunnen storten of opnemen. Flexibel sparen heeft vaak een lagere rente.

In de tussentijd stelt de functie Geblokkeerd sparen beleggers in staat om spaargeld in cryptocurrency te storten en ontvangt de afzender een vaste rente na het einde van de spaarperiode.

Na deze tijd kunnen beleggers hun spaargeld opnemen. Als de belegger het vaste spaargeld tijdens de geblokkeerde stortingsperiode op een flexibele spaarrekening stort, wordt de eerder opgebouwde rente niet betaald. Hoe dan ook, als de belegger de vaste spaarperiode voltooit, is het ontvangen rendement meestal hoger.

Hoe de Save te gebruiken?

Fase 1: Meld u aan bij uw Binance-account. Als je geen Binance account hebt, registreer je dan via onderstaande link:

Step 2: selecteer Finance en selecteer vervolgens Binance Earn

Passage 3: Scroll naar beneden, selecteer Ga naar Opslaan

Flexibel besparen op Binance

Selecteer in het gedeelte Flexibel sparen [Alles uitvouwen…] om alle flexibele spaarproducten te bekijken die beschikbaar zijn op Binance.

Selecteer de valuta die u wilt opslaan en klik vervolgens op Abonneren.

Voer informatie in over de hoeveelheid cryptocurrency die u wilt opslaan, klikt u op het selectievakje om te accepteren in het vak Ik lees en accepteer de binance Savings SLA en klik op Bevestigen.

Na het voltooien van de vorige stap, draagt Binance automatisch de cryptocurrency die u hebt geregistreerd over van de Spot wallet naar de spaarportefeuille.

Om het bedrag dat u bespaart te bekijken, klikt u op Portemonnee, selecteert u Verdienen en kijkt u op het tabblad Besparingen.

Save blocked

Flexieve besparingen, scrol omlaag naar Geblokkeerde besparingen, klik om de volledige lijst met vaste besparingen te bekijken en selecteer [Alles uitvouwen…]

Selecteer de valuta waarin u vaste besparingen wilt verzenden, klik op Abonneren

Informatie invoeren over de bespaarde tijd, de hoeveelheid e-geld die u wilt besparen, klikt u op Voorwaarden accepteren en klikt u op Bevestigen.

Na het voltooien van de vorige stap wordt het vaste bedrag van uw spaargeld in uw spaarportemonnee gestort. Om de status van uw vaste spaargeld te controleren, selecteert u Portemonnee, klikt u vervolgens op Verdienen en selecteert u het tabblad Opslaan. Selecteer daarom het tabblad Geblokkeerd.

Conclusion

Het bovenstaande artikel leerde besparen op Binance-besparingen. Als ze kunnen de juiste spaarrente zelf kiezen. Dit is een manier voor beleggers om nog steeds geld te verdienen wanneer er geen mogelijkheid is om cryptocurrencies te verhandelen. Saving is een risicovrije manier om geld te verdienen, dus het wordt door veel beleggers gekozen, vooral beleggers die niet van dagelijkse transacties houden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

invest crypto 13

Full-Service Makelaars en Kortingsmakelaars: de verschillen

invest crypto 25

Effectenmakelaars: wat het is en hoeveel er zijn