in

Binance terugtrekking: hoe het te doen en timing

Binance is vandaag de dag een van de grootste multifunctionele cryptocurrency-handelsplatforms wereldwijd. Nieuwkomers op het platform kunnen echter moeite hebben om geld op te nemen bij Binance en weten niet wat de verwerkingstijd is van de opname van Binance.

Het volgende artikel leert alle meest complete informatie over Binance cash opname van uw bankrekening.

Hoe geld op te nemen van de Binance exchange

Gebruikers kunnen met een paar eenvoudige stappen geld opnemen van de Binance-uitwisseling naar hun bankrekening. Hier zijn de gedetailleerde instructies:

Meld u aan bij uw Binance-account.

Selecteer het tabblad Wallet en selecteer Overzicht. Klik vervolgens op [Opname] en kies [Fiat opnemen]

Selecteer de valuta die u wilt opnemen en klik op Doorgaan.

Momenteel staat Binance alleen opnames toe: USD, AUD, BRL, EUR, GBP, RUB, TRY, UAH, UGX, KZT, NGN.

Voer uw betaalrekeninggegevens in de plantenbakken in en klik op Volgende. Volg de vereiste stappen en voer de verificatiecode in om uw opnameverzoek te bevestigen.

Hoe fiat van de Binance exchange op te nemen naar uw bankrekening

Het gebruik van binance’s opnamefunctie brengt opnamekosten en eenheidslimieten met zich mee, dus niet iedereen gebruikt het universeel.

De meeste gebruikers kiezen ervoor om fiat geld op te nemen van Binance via P2P Trading. Volg deze stappen:

Meld u aan bij uw Binance-account. Op de werkbalk selecteert u Crypto kopen en klikt u vervolgens op P2P Trading.

Selecteer P2P en klik op Verkopen. Selecteer vervolgens de elektronische valuta op de rekening die u in contanten wilt omzetten en kies de eenheid geld die u wilt ontvangen. Momenteel accepteert de P2P-functie alleen bepaalde munten zoals USDT, BTC, BUSD, BNB, ETH, DAI.

Als gebruikers andere valuta’s hebben, kunnen ze overschakelen naar een van de bovenstaande munten om contant geld op te nemen. In de volgende afbeelding heeft de gebruiker USDT en wil hij USD opnemen naar zijn bankrekening.

Kies de juiste verkoper en klik op Verkopen:

  • De kolom Adverteerders bevat kopers met het aantal uitgevoerde transacties (bestellingen) en het slagingspercentage (voltooiing). Berries met een stapel goud naast de naam zijn betrouwbaardere verkopers.
  • De prijskolom is de prijs die ze bereid zijn om de munt te kopen.
  • De kolom Limiet/Beschikbaar toont liquiditeit
  • Kolom Betaling toont de betaalmethode
  • De kolom Handel toont de status van hun handel.

Onderzoek zorgvuldig de informatie over de wisselkoers, de hoeveelheid liquiditeit, de betaalmethode en de voorwaarden van de koper. Indien van toepassing, voert u het aantal munten in dat u wilt verkopen om contant geld op te nemen in het vak Ik wil verkopen en klikt u op Verkopen.

Na ontvangst van het geld op de bankrekening moet de gebruiker de munt vrijgeven om de koper te betalen. Geloof de door de koper verzonden betalingsafbeeldingen niet. Klik alleen om de munt vrij te geven als het geld op de rekening is ontvangen om fraude te voorkomen. P2P is de meest populaire en handige manier om geld van Binance op te nemen naar uw bankrekening.

Binoance Exchange Commissions

Binance brengt kosten in rekening voor opnames via de opnamefunctie. Deze vergoeding staat vast en wordt gebruikt om netwerktransactiekosten te betalen. Elke blockchain heeft verschillende prijzen, afhankelijk van de specifieke valuta die de gebruiker gebruikt. Daarnaast kunnen de tarieven variëren afhankelijk van de netwerkactiviteit. Gebruikers kunnen de exacte kosten controleren door toegang te krijgen tot de opnamefunctie zoals hierboven aangegeven.

Minimum opnamebedrag op Binance

De Binance exchange hanteert een minimum opnamebedrag voor elke cryptocurrency. Gebruikers kunnen geen lager bedrag opnemen in de opnamefunctie. Met het P2P-gedeelte is het minimale opnamebedrag afhankelijk van elke koper.

Sumance withdrawal processing time successful

Binance opname verwerkingstijd. Normaal verwerkt Binance onmiddellijk het opnameverzoek van een gebruiker. Elke blockchain heeft echter tijd nodig om de transactiebevestiging te voltooien. Deze tijd is niet voor elke blockchain hetzelfde. Binance Smart Chain kan bijvoorbeeld transactiebevestigingen binnen enkele minuten voltooien. In de tussentijd kan Bitcoin 10 minuten tot 30 minuten duren. Even Ethereum kan langer duren.

Binance genereert een TxID (Transaction ID) om de opnametransactie uit te geven wanneer een gebruiker zich terugtrekt. De transactie kan echter worden vertraagd, afhankelijk van het aantal vereiste netwerkbevestigingen. Binance geeft gebruikers 30-60 minuten om hun opnamevoortgang te volgen. Om de status van opnames op Binance te controleren, kunnen gebruikers naar de pagina transactiegeschiedenis van Binance gaan (Wallet/Overzicht/Transactiegeschiedenis).

Sommige informatie om te weten over de verwerkingstijd van Binance-opnames

Waarom is mijn opname op Binance geblokkeerd voor verwerking?

Gebruikers kunnen vastlopen tijdens opnames vanwege het grote aantal netwerkbevestigingsverzoeken of netwerkcongestie. Als minder dan 30-60 minuten na het genereren van TxID (Transaction ID), moet de gebruiker langer wachten. In het bijzonder duurt het meestal langer om het Bitcoin-netwerk te bevestigen, dus het kan langer duren voordat gebruikers wachten.

Waarom kunnen gebruikers zich niet terugtrekken uit Binance?

Gebruikers kunnen zich niet terugtrekken uit Binance tijdens de binance systeemupgrade of nieuwe gebruikers wijzigen hun wachtwoord. Als de reden van Binance komt, kunnen gebruikers contact opnemen met Binance Support. Systeemupdates kunnen 30 minuten tot 24 uur duren. De opname is uitgeschakeld totdat de systeemupdate is voltooid. Gebruikers kunnen opslaan in het meldingspostvak. Bovendien, als de nieuwe gebruiker het wachtwoord binnen 24 uur wijzigt, is intrekking niet mogelijk om de veiligheid en bescherming te garanderen.

Hoe de fout op te lossen door op te nemen van Binance naar bankrekening?

Als de gebruiker het geld na 6 uur niet heeft ontvangen, kan de gebruiker langer wachten of contact opnemen met binance-ondersteuning. Hoe dan ook, als het geld na 10-20 minuten niet werd ontvangen, moet de gebruiker blijven. Gebruikers nemen alleen contact op met binance-ondersteuning via de Binance-startpagina en verstrekken geen wachtwoorden of OTP’s aan iedereen die beweert het ondersteunend personeel van Binance te zijn om de veiligheid van hun account te waarborgen. Binance vraagt klanten nooit om OTP-codes. Daarom, als iemand beweert een Binance-ondersteuningsfunctionaris te zijn en de gebruiker om een OTP vraagt, kan dit een oplichterij zijn.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
investimenti 70

Bitcoin op Etoro: stapsgewijze handleiding kopen

investimenti 48

Populaire Investor eToro: stapsgewijze handleiding