in

Binance Trading Bots: alle geheimen van geautomatiseerde handel

Automated trading (trading bot) is iets dat veel handelaren regelmatig gebruiken op de forex markt. En nadat de cryptocurrency-markt was ontwikkeld, werden beurzen met behulp van trading coin bots snel gekozen door handelaren. Binance is een van de vele cryptocurrency-uitwisselingen die het gebruik van handelsbots mogelijk maken.

Het volgende artikel leert hoe u de handelsbot op Binance en enkele notities kunt gebruiken.

Wat is Binance Trading Bot?

Volgens een vooraf gedefinieerde strategie is een handelsbot een softwaretoepassing of -programma dat is ontworpen om automatisch namens een handelaar op een beurs te kopen / verkopen. Het gebruik van een handelsbot maakt de handel sneller, gedisciplineerder en bespaart meer tijd voor gebruikers.

Trading Bot op Binance maakt gebruik van een handelsbot die is gemaakt via een programmeertaal en op een Binance-account is geïnstalleerd via API-sleutels (Application Program Interface).

Deze functie vereist dat gebruikers vaardigheden hebben in het gebruik van Python-codegeneratoren of het gebruik van bots die zijn gemaakt door 3rd-partijen.

Daarnaast heeft Binance ook een Spot Gid-functie die gemakkelijk geautomatiseerde handel ondersteunt. Spot Gid is een tool die een geautomatiseerde handelsstrategie ondersteunt met een vooraf ingestelde tijd en een vooraf gedefinieerde prijsklasse. De Spot Grid-functie helpt gebruikers te profiteren van prijsbewegingen wanneer de markt volatiel of zijwaarts is.

Hoe werkt de binance trading bot?

De handelsbot maakt verbinding met de cryptocurrency-uitwisseling en opent automatisch handelsorders op basis van de presets. Gebruikers van de handelsbot op de Binance-beurs moeten hun account autoriseren via een API-sleutel. Schanging robots werken in drie fasen: signaalgeneratie, risicoverdeling en handelsuitvoering.

Signaalgeneratie: Na het aansluiten van de handelsbot op Binance, doet de signaalgenerator voorspellingen en identificeert de beste handelsmogelijkheden op basis van marktgegevens, technische analyse en parameters die vereist zijn in de handelsbot.

Translate.

Locatie van risico: Deze functie van de handelsbot wijst risico toe volgens vooraf ingestelde regels. Als de toewijzing van handelskapitaal bepalen deze regels het percentage van de activiteit dat de handelsbot kan verhandelen.

Trade uitvoering: Nadat de signaalgenerator een handelsmogelijkheid heeft gevonden en de risicoallocatieratio heeft bepaald, voert de bot een koop- of verkooporder uit. De bot doet bewerkingen door een verzoek te verzenden via de API-sleutel die is gekoppeld aan de Binance-account en de transactie wordt uitgevoerd.

Hoe gebruik je Spot Grid op Binance

Om automatisch te handelen via Spot Grid, moet u inloggen op uw Binance-account. Als u geen account hebt geopend, registreer dan een account door de onderstaande link te volgen:

Klik op de werkbalk op het tabblad Handel en selecteer Strategiehandel.

Klik op Volgende om gedetailleerde welkomstinstructies te zien wanneer u de Bot Grid-functie voor de eerste keer opent en Start Trading selecteert.

Kies daarom het type handelsactivum dat u botgordel wilt gebruiken: Spot Gird of Future Gird.

Selecteer automatische of handmatige modus. Met de automatische modus hoeven gebruikers alleen het investeringsvolume te vullen en Maken te selecteren. Trades worden uitgevoerd volgens de vooraf ingestelde parameters van de winstvoet en de hoogste en laagste prijsschommelingen.

In de handmatige modus zijn er twee modi Rekenen en Geometrisch.

  • In rekenmodus heeft elk raster een gelijke spread.
  • In geometrische modus heeft elk raster een tarief dat gelijk is aan het prijsverschil.

Voer uw transactiegegevens in en klik op Maken om te voltooien.

  • Laager prijs: de ondergrensprijs in het raster. De handel wordt niet uitgevoerd wanneer de marktprijs onder het lagere prijsniveau ligt.
  • Hoge prijs: de bovengrensprijs in het raster. De handel wordt niet uitgevoerd wanneer de marktprijs boven het hogere prijsniveau ligt.
  • Grid: verdeel de bovengrens en ondergrens prijsbereiken in verschillende rasters.
  • Geinvesteerde valuta: de gebruiker kiest ervoor om te investeren in een cryptocurrency of een paar cryptocurrencies.

Wanneer u de actieve riembot wilt stoppen, klikt u op Voltooien om te stoppen. Uptiring transacties worden automatisch geannuleerd en Binance ontvangt winsten of verliezen voor u tegen de marktprijs.

Budd is de Grid-functie een vrij eenvoudige vorm van bothandel. U moet begrijpen hoe het werkt om een bestelling te plaatsen zonder de 3rd party code generators te kennen.

Hoe gebruik je handelsbots op Binance?

Het gebruik van de handelsbot is uitdagender dan het gebruik van de Bot Grid-functie. Gebruikers kunnen zelf bots maken via de Python-codegenerator of gratis bots vinden op internet. Hoe de handelsbot te gebruiken is als volgt:

Stap 1. Genere API key

Meld u aan bij uw Binance-account. Als je geen Binance-account hebt, registreer je dan via onderstaande link:

Selecteer op het tabblad Accountbeheer de optie API-beheer.

Omdat u de transactiebot noemt die u wilt maken en op API maken klikt.

Voer de verificatiecode in en bevestig het verzoek om een Binance-bot per e-mail te maken. Na het klikken op de koppeling wordt de gebruiker omgeleid naar de api-beheerpagina.

Check UW API-wachtwoorden en geheime wachtwoorden op een veilige plaats.

Verleen geen opnamevergunning aan de handelsbot om de veiligheid van de handel te waarborgen.

Stap 2. Handelsbot koppelen aan Binance-account

Log in op het account met de handelsbot en kopieer en plak de API-sleutel en geheime sleutel in hun respectievelijke lege plekken. Klik op Verbinden om te voltooien.

Stap 3. Maak uw regel

Na het succesvol verbinden van de handelsbot, moet de gebruiker de parameters voor de handelsbot instellen op de beheerpagina van de bot en deze opslaan.

Stap 4. Activeer de handelsbot om te werken

Om de handelsbot te activeren, klikt u op Start op de beheerpagina van de bot. Een pop-upvenster vat de handelsregels samen die u hebt ingesteld. Klik vervolgens op Live Launch.

Conclusion

Manual trading is altijd de keuze geweest van veel amateurhandelaren. Automp, geautomatiseerd handelen heeft echter ook enkele voordelen, zoals:

Trading Bot wordt niet beïnvloed door emoties.

Meer dan 80% van de handelaren verdient geen geld en verliest nog meer wanneer de stemming niet stabiel is. Als een geschikte handelsstrategie wordt gekozen, helpt een handelsbot gebruikers om efficiënter en gedisciplineerder te handelen. Vanaf meer efficiëntie brengen.

Commercial bots zijn sneller en nauwkeuriger.

De handelsbot kan op elk moment aankopen/verkopen doen. Dit helpt handelaren proactiever te zijn in het beheren van hun persoonlijke tijd en handelstijd.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
invest crypto 4

5 Amerikaanse miljardairs onthullen hun aandelenbeleggingsgeheimen

invest crypto 35

Soorten grafieken om prijsbewegingen te bepalen