in

Binance Vanilla Options: wat het is en hoe het werkt

Vanilla Options is een financieel handelsinstrument dat de gebruiker het recht geeft om binnen een bepaalde tijd een actief tegen een vooraf bepaalde prijs te kopen of verkopen. Binance · Vanilla Options (Buy and Sell European Vanilla Options) is een BTC/USDT asset options trading feature van Binance.

Het volgende artikel legt uit wat Binance Vanilla Options is, enkele opmerkingen en een eerste stap handleiding voor beginners om meer te weten te komen over Binance Vanilla Options.

Wat is Binance Vanilla Options?

Binance Vanilla Options is Binance’s BTC / USDT-prijshandelsfunctie waarmee gebruikers optiecontracten in Europese stijl kunnen verhandelen. Als resultaat profiteren gebruikers door de prijs van BTC/USDT binnen een bepaalde periode omhoog of omlaag te voorspellen.

Om Binance Vanilla Options te verhandelen, moeten gebruikers een account openen en USDT als hun handelsvaluta gebruiken. Om te wijzigen, moeten gebruikers USDT overzetten van Spot-account naar Vanilla Options-account. En dan kunnen gebruikers USDT overzetten van vanille-account naar spotaccount.

Sommige termen om te weten voor Binance Vanilla-gebruikers

 • CALL: Call Option, u krijgt winst wanneer de prijs van BTC stijgt.
 • PUT: Putoptie, neem winst wanneer de prijs van BTC daalt.
 • Premium: het bedrag dat is betaald om het optiecontract te kopen (optiepremie).
 • Strike Price: de aankoopprijs van het optiecontract (uitoefenprijs).
 • Sluitprijs: optie afwikkelingsprijs.
 • Uitvloeidatum: het tijdstip waarop het contract afloopt.
 • Taking prijs: de break-even prijs van de gebruiker.

Hoe werkt Vanilla Options?

In Binance Vanilla Options kunnen gebruikers opties rechtstreeks kopen of verkopen en de winst gegenereerd door het prijsverschil, de verplichting om de optie uit te oefenen, is overgedragen zodat de opties al dan niet kunnen worden uitgeoefend.

Het is niet essentieel.

 • De gebruiker koopt een optie (Buy-to-open) tegen een lage prijs en verkoopt deze vervolgens (Sell-to-close) tegen een hogere prijs.
 • De gebruiker verkoopt een optie (Sell-to-open) tegen een hoge prijs en koopt deze (Buy-to-close) tegen een lage prijs.

Wanneer u deelneemt aan de handel in Binance Vanilla-opties, treden gebruikers op als directe kopers of verkopers bij het kopen of uitgeven van opties. Als resultaat oefent de koper de optie uit op dag T + 1. De verkoper moet de cryptocurrency in de tussentijd bevriezen om ervoor te zorgen dat de koper geen problemen heeft bij het uitvoeren van de transactie.

Op het moment van aankoop moet de koper van de optie de premie van de optie betalen. Daarom is hun maximale verlies de premie op de optie en de winst het verschil tussen de prijs van de onderliggende waarde en de uitoefenprijs. In de tussentijd moet de verkoper de garantie gebruiken als garantie voor de optie, dus het verlies is onbeperkt en de winst komt van de kosten van de aankoop van de optie.

Sample of Binance Vanilla optie:

BTC/USDT is momenteel geprijsd op ̀ 50.000 USD en vanille contracthouders hebben het recht om BTC / USDT in de toekomst te verkopen of te kopen tegen 50.000 USD. Koop dit optiecontract, er zijn twee situaties die zich voordoen:

 • Als de prijs van BTC/USDT stijgt, heb je het recht om BTC/USDT te kopen voor $50.000 wanneer het contract afloopt. Hoe meer BTC/USDT stijgt, hoe meer winst je krijgt.
 • Als de prijs van BTC/USDT daalt, heb je het recht om BTC/USDT te verkopen op $50.000 bij expiratie. Dan is, houd een oproep voor $ 50.000, als je de oproep uitoefent, verlies je geld. In plaats daarvan geeft u de optie op en betaalt de verkoper u het verschil om de optie uit te oefenen. Je verdient winst op het verschil dat de verkoper je betaalt.

Open een Binance Vanilla account

Om een Binance Vanilla account te openen, logt u in op uw Binance account. Als je geen Binance-account hebt, registreer je dan via onderstaande link:

Selecteer op de pagina Vanilla-opties de optie Nu openen. De rekening is succesvol geopend.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

invest crypto 14

MT4-account: hier leest u hoe u het stap voor stap kunt sluiten

investimenti 62

MetaTrader 4 (MT4): Is het betrouwbaar of is het een oplichterij?