in

Binance-verificatie mislukt: de fout oplossen

Binance is wereldwijd het hoogst gerangschikte cryptocurrency handelsplatform. Om de veiligheid van het account te garanderen en handelsfuncties te ontgrendelen bij het gebruik van Binance, moeten gebruikers de identiteit van het account verifiëren. Accountverificatie mislukt. Wat te doen? Het volgende artikel begeleidt nieuwe gebruikers bij het oplossen van mislukte Binance-identiteitsverificatiefouten.

Sorganizational identity verification reasons

Er zijn veel verschillende redenen waarom gebruikers hun accountidentiteit moeten verifiëren. Onder hen zijn er drie belangrijke redenen, waaronder:

 • Ontwricht de transactielimieten. Binance vereist identiteitsverificatie, zodat gebruikers niet worden beperkt in de handel. Voorbeeld: Het geverifieerde niveau 1-account komt alleen in aanmerking om $ 300 en 2BTC / dag op te nemen. In de tussentijd mogen geverifieerde level 2-accounts tot $ 50.000 en 8 miljoen BUSDs per dag verhandelen.
 • Geavanceerde beveiliging: accountverificatie helpt gebruikers hun accounts te beschermen. Als het account niet is geverifieerd, kunnen hackers het account gemakkelijk stelen, persoonlijke informatie wijzigen om de controle over het account van de gebruiker over te nemen.
 • Conformiteit met de wereldwijde financiële wetgeving: Global Finance Law heeft bepalingen voor KYC en AML, die vereisen dat gebruikers hun identiteit verifiëren. Curriculaire beurzen runnen hun bedrijf ook volgens de regels en voorschriften van het wereldwijde financiële recht.

  Binance is ook een van de platforms die aan deze regels voldoet en gebruikers aanmoedigt om te voldoen aan de vereisten voor accountverificatie.

Hoe lang duurt het om de identiteit van Binance te verifiëren?

Als de verificatieprocessen van Binance met succes worden opgevolgd, kunnen gebruikers er ongeveer 15 minuten over doen. De vereiste handelingen omvatten: het invullen van persoonlijke informatie, het uploaden van een identiteitsbewijs, adres en gezichtsverificatie.

De gebruiker probeert de browser niet opnieuw te laden tijdens het verificatieproces, anders wordt de uitgevoerde verificatiestap niet geregistreerd.

Als de identiteitsverificatie van Binance mislukt, kunt u dit in 24 uur nog tot 9 keer opnieuw doen. Na tien mislukte verificatiepogingen moet de gebruiker nog eens 24 uur wachten voordat hij dit opnieuw doet.

Na het voltooien van de verificatiestappen moeten gebruikers mogelijk 7-10 dagen wachten voordat Binance het gebruikersaccount heeft geverifieerd en een groen certificaat heeft afgegeven om de succesvolle verificatie te bevestigen.

Binance Verification Failed and Troubleshooting

 • Het gezicht kan niet worden geverifieerd, is een veelvoorkomende fout die optreedt bij het verifiëren van het account. Gebruikers moeten er rekening mee houden dat ze geen bril dragen, geen filters/bewerkingsapps gebruiken en presteren op een plaats met voldoende licht bij het verifiëren van de identiteit. Tijdens de verificatie van het gezicht kan de gebruiker het gezicht enigszins bewegen zodat de scanner het herkent. Bovendien, als u na het voltooien van alle vereisten en nog steeds niet bent geslaagd, upload dan een portret om uw identiteit te bewijzen.
 • Het niet ontvangen van de verificatiecode via sms is ook een veel voorkomende fout in het accountverificatieproces. Wanneer deze fout optreedt, kan de gebruiker het apparaat opnieuw opstarten, de netwerkverbinding controleren of overschakelen naar spraakverificatie via spraakoproep.
 • Mislukte adresverificatie is ook een veel voorkomende fout onder Binance-gebruikers. Om het adres te verifiëren, moet de gebruiker het exacte adres invoeren zoals weergegeven in het bewijs van het adres, landinformatie, postcode volgens zijn adres.
 • Meer weergeven: Hoe verifieer je je Binance account?

Sommige notities tijdens Binance-identiteitsverificatie

 • Gebruikers moeten de verificatiestappen in 15 minuten voltooien. Daarnaast kan Binance een herhaling nodig hebben.
 • De paginabrowser mag niet opnieuw worden geladen terwijl het binance-accountverificatieproces aan de gang is.
 • We raden aan om een foto van het verificatiedocument te gebruiken die duidelijk is, vol informatie, verliesvrije hoeken en in JPEG- en PNG-indeling.
 • De foto’s die worden gebruikt om te controleren of het account niet wordt gewijzigd, met behulp van filters.
 • Gezichtscontrole moet worden uitgevoerd op een plaats met goede verlichting en duidelijke hoeken van het gezicht, zonder bril, met behulp van filters.
 • De in te vullen adresgegevens komen overeen met het adresverificatiedocument.

Conclusion

Identiteitsverificatie, indien stap voor stap uitgevoerd, zal minder gevoelig zijn voor fouten. Als u problemen ondervindt bij het verifiëren van uw accountidentiteit, kunt u contact opnemen met de klantenservice van Binance. Wanneer contact opnemen met de ondersteuning, moeten gebruikers screenshots of video-opnames bijvoegen voor instructies over hoe ze de fout snel en nauwkeurig kunnen oplossen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

investimenti 89

eToro-opname: opnemen en timing

investimenti 70

Bitcoin op Etoro: stapsgewijze handleiding kopen