in

Binance-wachtwoord: hier is hoe u het kunt wijzigen

Bij het gebruik van Binance zijn gebruikers mogelijk hun wachtwoord vergeten of hebben ze ontdekt dat het wachtwoord is gelekt. Het is tijd om uw Binance-wachtwoord te wijzigen. Het volgende artikel toont twee manieren om uw wachtwoord in slechts één minuut te wijzigen.

Waarom het wachtwoord van uw Binance-account wijzigen?

  • De gebruiker vergat het oude Binance-wachtwoord dat hij eerder gebruikte, zodat hij geen toegang had tot het account.
  • Door te detecteren dat oude wachtwoorden worden blootgesteld, kunnen oplichters toegang krijgen tot het account.
  • Oude wachtwoorden zijn te moeilijk te onthouden of te gemakkelijk te raden.
  • Het oude wachtwoord wordt al lang gebruikt en moet worden gewijzigd om te voorkomen dat het wachtwoord wordt gedupliceerd of onthuld.

Notes bij het wijzigen van binance wachtwoord

Gebruikers kunnen eenvoudig het wachtwoord wijzigen in de accountmanager of het wachtwoord direct buiten de Binance inlogpagina opnieuw instellen. Gebruikers moeten echter toegang hebben tot de beveiliging van twee factoren in hun Binance-account: e-mail, sms of Google Authenticator.

Als de gebruiker geen tweefactorauthenticatie kan bieden, kan het wijzigen van het wachtwoord een grotere uitdaging zijn. Gebruikers moeten vervolgens contact opnemen met Binance Support en een bewijs van identiteitsverificatie overleggen om het eigendom van het account te bewijzen.

Na het wijzigen van het wachtwoord voor uw Binance-account worden alle opnames uit het fonds gedurende 24 uur geblokkeerd om de veiligheid van uw account te garanderen.

Hoe wijzig je je Binance-wachtwoord met een account dat het recht om in te loggen is kwijtgeraakt?

In het geval dat de gebruiker zijn wachtwoord vergeet en geen toegang heeft tot zijn Binance-account, moet u het volgende doen om uw wachtwoord te wijzigen:

Selecteer op de aanmeldingspagina van Binance [Wachtwoord vergeten] en klik vervolgens op [Doorgaan].

Selecteer en voer het e-mailadres of telefoonnummer van je Binance-account in en kies [Volgende].

Schakel de schuifregelaar om overeen te komen met de twee stukjes van de puzzel en selecteer de juiste methode om de beveiligingsverificatiecode via e-mail of telefoonnummer te ontvangen.

Klik op [Code ophalen], voer de verificatiecode in het lege vak in en klik op [Volgende].

Voer het nieuwe wachtwoord in en bevestig het nieuwe wachtwoord in het onderstaande vak en selecteer [Reset bevestigen] om te voltooien.

Wijzig uw Binance-wachtwoord terwijl u toegang hebt tot uw account.

Als de gebruiker nog toegang heeft tot het Binance-account, kan hij het wachtwoord wijzigen in de accountmanager. Volg deze stappen:

Log in op je Binance-account of meld je aan voor een nieuw Binance-account door de onderstaande link te volgen:

Simile aan wanneer u wijzigingen aanbrengt in het e-mailadres of telefoonnummer van een Binance-account. Selecteer het tabblad Accountbeheer en selecteer [Beveiliging].

Selecteer in het gedeelte Apparaattaken/Inlogwachtwoord [Wijzigen].

Voer het oude wachtwoord in het vak [Oud wachtwoord] in, voer een nieuw wachtwoord in het vak [Nieuw wachtwoord] in, voer het nieuwe wachtwoord opnieuw in het vak [Nieuw wachtwoord bevestigen] in en klik op [Bevestigen].

Na het uitvoeren van de beveiligingsverificatiestappen wijzigt de gebruiker het wachtwoord correct. Is account wordt automatisch uitgelogd. Meld in op uw Binance-account met uw nieuwe wachtwoord om de voltooiing te bevestigen.

Conclusion

Het wijzigen van uw Binance-wachtwoord is erg belangrijk omdat het een van de belangrijkste beveiligingsfactoren voor uw account is. Het gebruik van een wachtwoord dat te gemakkelijk te raden is of een wachtwoord dat bekend is of te lang om ongewijzigd te blijven, kan het accountwachtwoord van de gebruiker gemakkelijk blootleggen. Gebruikers moeten een wachtwoord gebruiken met alle letters, cijfers en tekens, hoofdletters om de veiligheid van het account te garanderen. Bovendien kan de gebruiker na het wijzigen van het wachtwoord gedurende 24 uur geen geld opnemen. Daarom moet u het juiste moment kiezen om het wachtwoord voor uw Binance-account te wijzigen.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
invest 00017

Amerikaanse aandelenwetten: wat u moet weten voordat u handelt

invest crypto 6

Tradingview vs Finviz: welk platform te kiezen