in

Bitcoin en het dagelijks leven: praktische tips om ze te integreren

Bitcoin is een relatief nieuwe vorm van valuta, wat betekent dat de manieren waarop het in ons dagelijks leven kan worden gebruikt, beperkt lijken in vergelijking met reguliere fiat-valuta’s. Dit artikel belicht enkele technieken die u kunt gebruiken om bitcoin in uw dagelijkse routine op te nemen, waaronder methoden om passief bitcoin te verdienen, opties voor het uitgeven van bitcoin en een lijst met aanbevolen onderwerpen en bronnen om voortdurend over bitcoin te leren.

Verdien beloningen

Een van de gemakkelijkste manieren om bitcoin in uw dagelijks leven op te nemen, is door u te registreren voor bitcoin-beloningsprogramma’s. Met deze programma’s kunt u passief bitcoins verdienen terwijl u regelmatig dagelijkse aankopen doet.

Lolli is een extensie die kan worden toegevoegd aan verschillende internetbrowsers. Wanneer u zich aanmeldt voor Lolli, krijgt u een Lolli-portemonnee. Terwijl u online winkelt bij een van hun partnerwinkels, worden uw bitcoin-beloningen automatisch toegevoegd aan uw portemonnee.

Met Lolli kunt u doorgaan met het doen van uw aankopen in reguliere fiat-valuta’s, terwijl u nog steeds beloningen ontvangt in de vorm van bitcoin. Als u online winkelt en op zoek bent naar manieren om bitcoin in uw dagelijks leven op te nemen, zijn browserextensies zoals Lolli een geweldige manier om extra bitcoins te verdienen zonder er zelfs maar over na te hoeven denken. Lolli is momenteel beschikbaar voor Amerikaanse klanten, maar het bedrijf is van plan om in de nabije toekomst internationaal uit te breiden.

Fold is een mobiele / webapplicatie die u bitcoin cash-back biedt wanneer u aankopen doet met uw bankpas of creditcard in een van hun partnerwinkels. Als u bitcoins rechtstreeks wilt uitgeven, kunt u met Fold ook bitcoins van uw portemonnee overboeken naar een digitale cadeaubon, of u kunt betalen via bitcoin Lightning Network om extra beloningen te verdienen. Naast cashback-beloningen in de vorm van bitcoin, heeft de Fold-app dagelijks spellen die je kunt spelen om bitcoins te winnen.

Opmerking: Op het moment van schrijven zijn veel van de browserextensies en webapplicaties waarmee u passief bitcoins kunt verdienen, gericht op Amerikaanse markten en retailers.

Bitcoin
uitgeven

Als u bitcoin wilt gaan uitgeven in plaats van reguliere fiat-valuta’s, heeft u een paar opties. Veel grote bedrijven beginnen bitcoin te accepteren, maar houd er rekening mee dat betalingen via betalingsverwerkers moeten worden verzonden. Betalingsverwerkers brengen een kleine vergoeding in rekening, meestal als een percentage van elke transactie, om bitcoin om te zetten in de voorkeursvaluta van de retailer. U kunt bitcoin ook gebruiken om cadeaubonnen te kopen via platforms zoals Coincards, Bitrefill en Fold (zoals hierboven vermeld), die kunnen worden gebruikt voor online of in de winkel. Bitcoin is soms ook een voorkeursmethode voor goede doelen om donaties te ontvangen, dus als u geïnteresseerd bent in het gebruik van uw bitcoin om geld te doneren, overweeg dan om te kijken welke goede doelen bitcoin rechtstreeks accepteren.

Lees meer

Of je nu lid bent geworden van bitcoin omdat
je geïnteresseerd bent in de betrokken concepten of omdat je geld wilt verdienen, je bent misschien op zoek naar manieren om op de hoogte te blijven van de nieuwste bitcoin-ontwikkelingen, markttrends en nieuws. Er zijn een paar manieren om dit te doen, waaronder het abonneren op nieuwsbrieven en het luisteren naar podcasts.

Om te beginnen raden we aan om te luisteren naar de wekelijkse Rabbit Hole Recap-aflevering van de Tales from the Crypt-podcast, die elke week een samenvatting geeft van gebeurtenissen in de bitcoin-wereld. Als u op zoek bent naar frequentere updates, kunt u zich abonneren op de dagelijkse nieuwsbrief van Marty’s Bent, die auteurs inzicht biedt in actuele gebeurtenissen in bitcoin en andere gerelateerde gebieden zoals privacy, mensenrechten en de economie.

Conclusies

Hoewel bitcoin een relatief nieuwe vorm van valuta is, is er een toename geweest in de ontwikkeling van apps, extensies en nieuwsbronnen waarmee u bitcoin gemakkelijk in uw dagelijks leven kunt opnemen.

Afhankelijk van waarom u bitcoin invoert, kunt u ervoor kiezen om bitcoin te gebruiken voor dagelijkse transacties, u aan te melden voor bitcoin-beloningsprogramma’s of uw bitcoin rechtstreeks aan een goed doel te doneren. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om uw begrip van bitcoin als digitale valuta voortdurend te verbeteren door op de hoogte te blijven van recente markttrends en nieuws.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
pexels rodnae productions 8369767

Etherscan: wat het is en hoe het werkt

pexels leeloo thefirst 8919543

Bitcoin-commissies: stapsgewijze handleiding