in

Bitcoin, Ether, Uniswap: hier zijn de munten die blijven stijgen

De groeiende vraag naar cryptocurrencies is het bewijs dat de cryptocurrency-business veel aandacht krijgt. Deze virtuele munten bieden rendementen die vrij aanzienlijk zijn om de investering de moeite waard te maken. Het is logisch dat er zoveel verschillende cryptocurrencies zijn.

Het grote dilemma is echter altijd het kiezen van degenen waarin te investeren. Het vinden van de beste cryptocurrencies die de moeite waard zijn om te investeren in activa van 2023 kan moeilijk zijn, omdat er al meer dan 22.000 munten beschikbaar zijn.

Het nieuws dat de cryptocurrency-markt verraste, vond vandaag echter plaats. Een paar cryptocurrencies hebben een ongelooflijke waardestijging ervaren. Deze cryptocurrencies hebben vandaag een toename gezien, met Bitcoin, het grootste en meest bekende digitale activum, dat meer dan 5% wordt verhandeld voor $ 19.088.

Naast Bitcoin hebben ook enkele andere tokens een stijging gezien.

In dit stuk zullen we kijken naar deze cryptocurrencies en hoe stijgende prijzen hun toekomst in de cryptocurrency-markt zullen beïnvloeden. Deze vijf cryptocurrencies omvatten:

1. IMPT

2. Bitcoin

3. Tamadoge

4. Ethereum

5. Uniswap

In een poging om mensen te helpen hun ecologische voetafdruk te verkleinen en te helpen met het klimaatprobleem, is IMPT een nieuw cryptoplatform dat al overeenkomsten heeft gesloten met meer dan 10.000 internationaal gerenommeerde bedrijven.

Met behulp van IMPT kunnen gebruikers koolstofkredieten verdienen terwijl ze aankopen doen. Deze kredieten kunnen vervolgens worden gebruikt om een breed scala aan gecontroleerde en goedgekeurde milieuprojecten en liefdadigheidsinstellingen te financieren.

Het team achter het op Ethereum gebaseerde initiatief is volledig doxxed en heeft jarenlange ervaring in het bedrijfsleven en de telecommunicatie. Sinds de start van de voorverkoop zijn er 600 miljoen tokens beschikbaar gesteld voor een prijs van $ 0,018 tot en met 25 november.

Hoewel IMPT zich nog in de zeer vroege stadia van de voorverkoop bevindt, is het een uniek cryptocurrency-project dat een oplossing biedt voor een reëel probleem, waardoor het een fantastische langetermijninvestering zou kunnen zijn. Binnen enkele weken na de lancering van de eerste voorverkoop heeft het project meer dan $ 4 miljoen van de voorgestelde $ 10 miljoen vergaard. Als u op zoek bent naar cryptocurrencies die de komende maanden zullen exploderen, zou IMPT bovenaan uw lijst moeten staan.

Bitcoin

Indice dei contenuti:

(Bitcoin)

De levensduur van Bitcoin (BTC) is de langste van alle cryptocurrency. We kunnen zien waarom het de leider is, gezien de kosten en marktkapitalisatie, die beide veel groter zijn dan elke andere crypto-investeringsoptie. Sinds de oprichting heeft de gedecentraliseerde digitale valuta de toppositie ingenomen in termen van marktkapitalisatie.

Het is een verstandige aankoop voor elke crypto-belegger. Evenzo accepteren tal van bedrijven Bitcoin al als betaling. Visa gebruikt bijvoorbeeld bitcoin voor transacties. Bovendien zal Stripe, na een pauze van vier jaar in cryptocurrency, gebruikers in staat stellen bitcoin-betalingen te accepteren. Zelfs grotere banken zijn begonnen met het opnemen van bitcoin-transacties in hun diensten. Bovendien zou Tesla opnieuw groener kunnen worden als het vreemd is, ondanks de beperkte acceptatie van bitcoin alleen. De koersstijging die onverwacht optrad, verhoogde ook de interesse van verschillende beleggers.

Tamadoge

Tamadoge (TAMA) is gemaakt als onderdeel van het metaverse spel Tamadoge play-to-earn. In Tamadoge kunnen spelers NFT-huisdieren slaan en voor ze zorgen terwijl ze opgroeien in het bijzonder volwassen dieren. Als een gedecentraliseerd play-to-earn (P2E) platform met TAMA als hoofdvaluta. Spelers kunnen bouwen, fokken en concurreren met hun NFT doge avatars in dit ecosysteem om dogepoints te verdienen. Tamaverse’s inheemse cryptocurrency, TAMA, wordt gebruikt om prijzen te vereffenen, NFT’s te kopen en transacties te verwerken. De kern van dit cryptocurrency-concept zijn Tamadoge-huisdieren. Elk huisdier kan worden gefokt door de eigenaren en worden gebruikt om te concurreren op de Tamaverse om TAMA-tokens te verdienen. Elk huisdier wordt gemaakt als een NFT met behulp van de slimme contractfunctie.

De fascinerende tokenomics van Tamadoge munt is wat het ecosysteem ondersteunt. Tamadoge is genoteerd aan OKX, een belangrijke cryptocurrency-uitwisseling die door meer dan 20 miljoen beleggers wordt gebruikt. Ongeacht geografische beperkingen zal TAMA beschikbaar zijn voor alle gebruikers op zowel de gecentraliseerde als gedecentraliseerde uitwisselingen van OKX. Vanwege de potentiële toename van het handelsvolume die tokenlijsten kunnen brengen, lijdt het geen twijfel dat Tamdoge (TAMA) zich bij de lijst met top cryptocurrencies zal voegen. (Koop Tamdoge Token hier, Koop Tamadoge NFT hier)

Ethereum

Tegen het einde van 2022 zou Ethereum volgens sommige voorspellingen tussen de $ 8.000 en $ 10.000 waard kunnen zijn. De prijs van ETH is echter ook gedaald als gevolg van de recente neergang van de markt, wat enkele vragen oproept. Aan de andere kant kan het token worden opgeslagen door de meest recente wijzigingen in het Ethereum-netwerk, met name het overschakelen naar de Web3-ready proof-of-stake-methode.

Zoals elke succesvolle technologie heeft Ethereum (ETH) een routekaart met tal van infrastructuurverbeteringen om de haalbaarheid ervan te waarborgen. De recente update van Ethereum, bekend als The Merge, markeerde een keerpunt in de cryptocurrency-markt en positioneerde Ethereum (ETH) voor meer veiligheid, winstgevendheid en schaalbaarheid. De afgelopen paar uur hebben we een enorme prijspiek voor Ethereum gezien, waardoor het bewijs is van hoe betrouwbaar het project is.

Uniswap

Uniswap (UNI) is een bekend cryptocurrency platform. Het is een gedecentraliseerde uitwisseling (DEX) die peer-to-peer (P2P) cryptocurrency-handel mogelijk maakt zonder de noodzaak van een gecentraliseerde autoriteit of externe tussenpersonen. Uniswap (UNI) heeft sinds de introductie meer dan drie jaar geleden een aanzienlijke groei gezien in zowel zijn gebruikersbestand als marktaandeel in de DEX-industrie.

Uniswap (UNI) heeft zich onderscheiden als een van de best presterende cryptocurrency-activa. De interesse van beleggers in de munt is mogelijk geïnspireerd door gunstig nieuws rond de Series B-inzamelingsactie van Uniswap Labs. Het bedrijf zal de opbrengst van zijn meest recente fondsenwervingsinspanning gebruiken om nieuwe goederen en diensten te lanceren die uiterst nuttig zullen zijn voor de ontwikkeling van zijn eigen valuta. Bovendien lijken de huidige NFT-marktpositioneringsinspanningen van Uniswap (UNI) gestaag te vorderen.

conclusie

Hoewel elke cryptocurrency op deze lijst een waardestijging heeft ervaren en groeipotentieel heeft, wordt verwacht dat IMPT op dit moment het meest winstgevend is om in te investeren. Dit komt omdat, ondanks zijn status als nieuwe ecologische valuta, de voorverkoop net een zeer positieve wending heeft genomen. Dus, koop nu IMPT-tokens om de wereld te redden en rijkdom op te bouwen voor de toekomst!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

pexels karolina grabowska 5980567

Bitcoin klaar voor de 5e Super Cycle in 2022

invest crypto 55

Hedera prijsvoorspelling 2022 – 2025 – 2030