in

Bitcoin klaar voor de 5e Super Cycle in 2022

Bitcoin is klaar voor zijn 5e cyclus. Ontdek in dit artikel waarom het goed nieuws is voor deze crypto’s die in 2022 rally’s.

Bitcoin, de
onwaarschijnlijke koning van cryptocurrencies, bereikte zijn all-time high van $ 65.000 in november 2021, waardoor de vooruitzichten van de industrie verder werden versterkt.

U kunt zich de impact voorstellen die wordt gecreëerd in de crypto-gemeenschap, met veel bronnen van goedkope alternatieven voor winst. De munt heeft echter 50% van zijn waarde verloren en heeft het nog steeds moeilijk.

2022 was geen goed jaar voor veel altcoins, met enkele regelrechte eliminaties. Dit heeft geleid tot een daling van de marktinteresse, omdat velen geloven dat nu beleggen nutteloos zou zijn. Als de 5e supercyclus echter passeert, zal er een heropleving of zelfs een explosie van waarde zijn.

Nieuwe ontwikkelingen in nutsbedrijven zoals NFT hebben geleid tot hernieuwde interesse in cryptocurrencies. Eenmaal geadverteerd als gedecentraliseerde betalingsoplossingen, doen deze munten meer dan alleen transacties laten gebeuren. Als gevolg hiervan zien velen ze nu als activa die de moeite waard zijn om voor de toekomst te houden.

De Bitcoin Super Cycle en wat het betekent voor andere munten

Bitcoin had een negatieve run in 2022 en worstelde om veel van zijn oude waarde in 2021 te behouden.

Ondanks de bearish trend staat het nog steeds boven alle altcoins, met als naaste rivalen Ethereum en Binance Coin.

Een supercyclus verwijst naar een lange termijn bullmarkt die meerdere jaren duurt. Tijdens deze periode stijgt de prijs van de grondstof en handhaaft een gestage groei. Hoewel u BTC misschien niet als een grondstof beschouwt, heeft de cryptocurrency vier cycli doorgemaakt, waarbij de laatste heeft geleid tot zijn all-time high.

De eerste supercyclus voor Bitcoin begon in 2009 tot 2011, terwijl de tweede van 2012 tot 2015 ging. Kort daarna ging de derde cyclus door tot 2019, toen het bezweek aan de vierde cyclus die net was afgelopen. De grootste prijssprong van Bitcoin kwam in de vierde bull run, met een verbazingwekkende $ 65.000.

Tijdens deze cycli ging geld door twee fasen, speculatief en accumulatie. De speculatieve zag de munt als een risicovolle belegging, terwijl de laatste beleggers zag kopen om te houden.

Na het voltooien van zijn vierde supercyclus, is de kans groter dat BTC aan zijn vijfde begint. Hoewel de voorspellingen nog steeds verwarrend zijn omdat de cryptocurrency-markt zeer volatiel is, zou Bitcoin kunnen terugkeren naar de koopzone. Dit zal leiden tot een stormloop op de overname, omdat velen verwachten het komende jaar winst te maken.

Wat het betekent voor andere Altcoins

Bitcoin is al duur en je hebt aanzienlijk kapitaal nodig om het te investeren. De supercyclus zal hernieuwde interesse in altcoins brengen, omdat mensen op zoek zijn naar goedkope alternatieven voor BTC. Daarnaast is het beter om minder geld uit te geven in deze zeer speculatieve cryptomarkt.

Zelfs onder altcoins heeft niet iedereen het potentieel om een bull run te maken na de 5e supercyclus van Bitcoin. Als gevolg hiervan moet u uw opties zorgvuldig overwegen voordat u erin investeert.

Gelukkig houden sommigen nog veel belofte in. Twee cryptocurrencies schieten me meteen te binnen: TAMA en IMPT. Deze projecten zijn aangeprezen als het volgende grote ding in de cryptocurrency-industrie. Dit is niet verwonderlijk omdat de gemeenschap op weg is naar ecologische duurzaamheid en symbolisch nut. Laten we eens kijken of we deze tokens waarderen in het midden van de Bitcoin 5th Super Cycle in 2022.

TAMA – Meme ontmoet nut

Deze aantrekkelijke meme-munt heeft meer dan $ 15 miljoen opgehaald in de voorverkoop en experts geloven dat het in de toekomst 10x zal bereiken. Degenen die kochten tegen de voorverkoopwaarde van $ 0,01 hebben al 400% rendement binnengehaald. Natuurlijk zullen vele anderen willen profiteren van deze verstoring van het ecosysteem.

Tamadoge combineert een play-to-earn (P2E) metaversumspel met NFT en een meme coin. Deze combinatie geeft het een sterke positie en duwt het in de richting van ecologische duurzaamheid. Zoals gezien, is het niet alleen een token gericht op betalingen, maar een compleet ecosysteem.

Het P2E-spel gebruikt NFT als huisdieren, met als officiële valuta TAMA. Breng ze samen en we hebben de bruisende Tamaverse waarmee gebruikers kunnen gaan concurreren.

Het spel is geïnspireerd op Tamagotchi digitale dieren, die Bandai, een Japanse speelgoedfabrikant, creëerde in de late jaren 1990. Gebruikers kopen of slaan ze in de kindertijd en trainen ze totdat ze klaar zijn voor de strijd. Bovendien geven in-game winsten Dogepoints, die gebruikers kunnen inwisselen voor TAMA-tokens.

Het is een behoorlijk opwindende opstelling die zou kunnen vliegen met de 5e supercyclus van Bitcoin. De lage kosten en het groeipotentieel in de komende maanden vormen een unieke kans. Momenteel is het token beschikbaar op verschillende beurzen, waaronder LBank, Uniswap, OKX en BitMart.

IMPT – Een milieuvriendelijk project

IMPT is anders dan andere cryptocurrencies op de markt. Hoewel nog in voorverkoop, wat een perfecte kans biedt om te profiteren, is de munt bedoeld om een reëel probleem op te lossen. Het behoort tot de beste groene cryptocurrencies en biedt het potentieel om de wereldwijde klimaatcrisis te verlichten.

IMPT werkt samen met duizenden bedrijven en organisaties over de hele wereld om hen te helpen hun ecologische voetafdruk te verkleinen. Een dergelijke strategie zal rimpelingen in de crypto-gemeenschap genereren, wat resulteert in een verhoogde interesse.

De “fusie” van Ethereum resulteerde in een vermindering van het energieverbruik met 99,5%, een indrukwekkende prestatie als je het ons vraagt. Je vraagt je misschien af waarom we ETH hebben genoemd en hoe het zich verhoudt tot IMPT.

Dit milieuvriendelijke project komt van de Ethereum-blockchain en zal profiteren van het veranderen van het netwerk in een proof-of-stake consensusmechanisme. De voorverkoop duurt tot 25 november of totdat de 600 miljoen tokens op zijn voor $ 0,018 op zijn.

Er komt een tweede fase met 660 miljoen tokens te koop en een derde met 540 miljoen tokens. IMPT is een sterke concurrent in de 5e supercyclus van Bitcoin omdat het goedkoop, nuttig en goed is voor het milieu.

De 5e Bitcoin Super Cycle – Conclusies

Terwijl Bitcoin zich voorbereidt op zijn vijfde supercyclus, zou er in 2022 hernieuwde interesse in cryptocurrencies kunnen zijn. Degenen die niet genoeg hebben om te investeren in de dure maar speculatieve Bitcoin-markt, kunnen kiezen voor goedkope altcoins. Onder hen vallen TAMA en IMPT op.

Beide munten hebben een gebruikswaarde waardoor ze veel betalingsgerichte opties zullen overleven. Dus als u op zoek bent naar haalbare alternatieven voor 2022, kunnen deze goedkope opties de perfecte oplossing zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

pexels vlada karpovich 4050315

IMPT: wat het is en hoe het zich zal ontwikkelen

pexels worldspectrum 1097946

Bitcoin, Ether, Uniswap: hier zijn de munten die blijven stijgen