in

Bitcoin op Etoro: stapsgewijze handleiding kopen

Bitcoin is momenteel nog steeds de meest gerenommeerde cryptocurrency en zal deze positie in de toekomst ongetwijfeld blijven behouden. Today kunnen handelaren Bitcoin overal kopen en verkopen. Maar het eerste wat u moet doen, is dat handelaren de juiste makelaar voor hen moeten vinden.

Daarom moet je moeiteloos een operatie uitvoeren en is de tijd om te kopen of verkopen in een paar minuten. Zo, hoe koop je Bitcoin op eToro in 10 minuten? En hoeveel moeten we investeren in Bitcoin?

Five stappen om bitcoin te kopen op eToro

Als u Bitcoin op eToro wilt kopen, moet u deze stappen volgen:

Stap 1: open uw account

U moet een handelsaccount aanmaken om Bitcoin te kopen en verkopen.

Ga naar de eToro-website en klik op Abonneren. U moet enkele persoonlijke gegevens verstrekken om de registratie te voltooien.

De gebruiker moet een inlognaam en wachtwoord kiezen. U moet uw telefoonnummer opgeven om uw persoonlijke gegevens te bevestigen. Daarnaast verwijst eToro ook naar de handelservaring en handelsoriëntatie van de gebruiker.

Passage 2: verification

eToro wordt gereguleerd door vele vergunningverlenende instanties, zoals de SEC. Alle gebruikers moeten een kopie van hun door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs uploaden naar de eToro-website.

U kunt een paspoort of rijbewijs gebruiken. Doorgaans verifieert eToro automatisch documenten die door gebruikers zijn geüpload in minder dan twee minuten. Maar als de persoonlijke documenten die u verstrekt problemen hebben of niet worden geaccepteerd, moet u de vereiste documenten opnieuw laden of langer wachten.

Pass 3: geld storten

Als uw account is geverifieerd, kunt u geld storten op uw account. Het minimale bedrag om te storten is $50.

Als stortingen in Amerikaanse dollars zijn er geen conversiekosten. Als u andere valuta’s gebruikt, worden er conversiekosten in rekening gebracht, afhankelijk van uw valuta.

Betaling of creditcardstorting wordt sneller verwerkt. PayPal, Neteller en andere ondersteunde e-wallets worden snel verwerkt. Het geld verdienen van uw eToro-rekening bij uw lokale bank duurt langer.

Passage 4: Zoek bitcoin

Nadat je de storting hebt voltooid, koop je Bitcoin op het eToro-platform. Het is simpel. Je klikt op de zoekbalk en typt “Bitcoin”.

Volgend verschijnt de Bitcoin-transactietabel en moet u op het vak “Handel” klikken dat zojuist op het scherm is verschenen.

Stap 5: Bitcoin kopen

Dit is een belangrijke stap. Voordat u het bedrag invoert dat u in Bitcoin wilt investeren, moet u het zorgvuldig overwegen. Het minimale bedrag dat kan worden gebruikt om Bitcoin te kopen is $ 10. Klik ten slotte op het vak “Open Trade” om uw transactie te voltooien.

De beste betaalmethoden voor het kopen van Bitcoin op eToro

Koop Bitcoin met een creditcard.

De gemakkelijkste en handigste manier om Bitcoin op eToro te kopen, is door een bankpas/ creditcard te gebruiken die is uitgegeven door Visa of MasterCard. Er zullen makelaars zijn die een vergoeding van 3-5% in rekening brengen bij het storten van geld op een rekening met een creditcard / betaalpas. Ma met eToro, zijn er geen kosten verbonden aan het gebruik van deze stortingsmethode.

Gebruik PayPal om je account op te waarderen.

Een PayPal account is ook een uitstekende optie om geld te storten op uw eToro-account. eToro is een van de brokers waarmee je bitcoin met PayPal snel kunt kopen.

In de stortingsfase kiezen gebruikers ervoor om te storten met hun PayPal account. Selecteer vervolgens het bedrag dat u op uw rekening wilt storten en bevestig. Na bevestiging van de transactie wordt het geld onmiddellijk op uw rekening gestort.

Koop Bitcoin met Neteller, Skrill

Een andere manier om Bitcoin online te kopen is door een alternatieve e-wallet zoals Neteller of Skrill te gebruiken. Het eToro-platform ondersteunt ook deze e-wallets.

Waarom moeten we investeren in Bitcoin?

Bitcoin kan beleggers een geweldig rendement opleveren. In 2009 debuteerde Bitcoin op $0,00076/bit. De huidige prijs van Bitcoin op het moment van schrijven ligt op $42.160/bit. De prijs van bitcoin is in slechts 13 jaar tijd meer dan 55 miljoen keer gestegen. Vandaag verwachten veel mensen nog steeds dat Bitcoin een aanzienlijk financieel rendement zal genereren.

Gebruikers kunnen bitcoin-transacties snel, veilig en met lage kosten uitvoeren. Er zijn veel meningen over de vraag of digitale valuta het meest geschikt is als oppotmiddel. Het aantal Bitcoin tokens is beperkt en het aanbod kan niet worden gemanipuleerd. Daarnaast zijn er enkele meningen dat Bitcoin fungeert als een contrast met de financiële markten. Terwijl veel aandelen in 2020 dramatisch zijn gedaald als gevolg van de covid-19-pandemie, is Bitcoin bijvoorbeeld gestegen.

Hoe veel moeten we investeren in Bitcoin?

De hoeveelheid Bitcoin die u moet kopen, hangt af van uw financiën en beleggingsdoelen. Perhaps moet je een langetermijnstrategie gebruiken bij het investeren in Bitcoin. Deze strategie voorkomt dat uw financiën worden beïnvloed door kortetermijnschommelingen in de cryptocurrency-markt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

investimenti 64

Binance-verificatie mislukt: de fout oplossen

invest 00007

Binance terugtrekking: hoe het te doen en timing