in

Bittensor Tao Prijsvoorspelling 2023-2030

Bittensor is een gedecentraliseerd protocol dat tot doel heeft een marktplaats te creëren voor kunstmatige intelligentie. Bittensor ontwikkelt een ecosysteem waarin ontwikkelaars en onderzoekers kunnen samenwerken en machine learning-modellen, gegevens en computerbronnen kunnen delen via een peer-to-peer-netwerk.

Hier zijn de details

 • Bittensor gebruikt blockchain om een open source opslagplaats voor kunstmatige intelligentie te creëren die toegankelijk is voor iedereen en overal, waarbij gebruik wordt gemaakt van wereldwijd verspreide bronnen van innovatie en rekenkracht.
 • Het protocol maakt gebruik van de belangrijkste kenmerken van een blockchain, namelijk: een gedistribueerd grootboek, open toegang/eigendom, gedecentraliseerd bestuur en een stimuleringskader.
  • De kern van het protocol is een peer-ranking-systeem waarin kunstmatige intelligentie wordt gemeten door andere intelligente systemen
  • Het consensusmechanisme stelt deelnemers in staat om rekenkracht bij te dragen en beloningen te verdienen door te wedden op de eigen cryptocurrency van Bittensor Tao
  • Het protocol vergemakkelijkt ook de distributie van beloningen en het eigendom van het netwerk aan gebruikers in directe verhouding tot de waarde die zij aan het netwerk hebben toegevoegd.
 • Bittensor biedt een aantal ontwikkeltools en API’s om de creatie en implementatie van machine learning-modellen op het platform te vergemakkelijken.
 • Het token, Tao, kan worden gebruikt om toegang te krijgen tot bronnen, beloningen te ontvangen en te pikken. Validators moeten een bepaald aantal TAO-tokens inzetten als garantie voor deelname aan het netwerk en om het te beschermen tegen mogelijke aanvallen. Validators zijn verantwoordelijk voor het valideren en verifiëren van transacties op het Bittensor-netwerk.

  Ze verdienen hiervoor een blokbeloning in TAO-tokens. Als ze hun taken echter niet naar behoren uitvoeren of kwaadwillig handelen, lopen ze het risico hun ingezette TAO-tokens te verliezen
  .

  Over het algemeen lijkt Bittensor Tao een uitstekend AI/ML-platform. Het is op dit moment echter onduidelijk of de Tao-munt een uitstekende investeringscase is. Op dit moment beschouwen we Tao, gezien de meeste toepassingen voor B2B en kleine bedrijven, als een matig investeringsargument
  .

  Bittensor Tao Prijsvoorspelling 2023, 2025 en 2030

  • De prijsvoorspelling van Bittensor Tao 2023 is $170,8
 • De Bittensor Tao-prijsvoorspelling voor 2030 is $386,1
 • De prijsvoorspelling van Bittensor Tao voor 2030 is 1427,2
 • 0 Opmerkingen
  Inline Feedbacks
  Bekijk alle reacties
  pexels anna tarazevich 14751157

  Zal 1INCH $100 bereiken?

  scott graham 5fnmwej4taa unsplash scaled

  Kan Sologenic $1.000 bereiken?