in

BNB-prijsvoorspellingen 2030

BNB Price Prediction 2030: De toekomstige prijs van NB zal afhangen van de vooruitgang en acceptatie van zijn blockchain-platform, de Binance-keten.

Bovendien, als BNB slechts 5% per jaar verdient, zou BNB in 2030 $ 420 kunnen bereiken. Hoe dan ook, als BNB vanaf nu 30% per jaar verdient, is de BNB-prijsverwachting voor 2030 $ 2317.

BNB Prijsvoorspelling 2030: enkele feiten

 • BNB is het native token van Binance Exchange. BNB staat voor Build and Build.
 • Initieel werd BNB gelanceerd op de Ethereum-blockchain als een ERC-20-token, maar schakelde geleidelijk over naar Binance’s blockchain, Binance Chain.
 • BNB werd gelanceerd in het jaar 2017 met een initiële levering van 200 miljoen BNB-tokens.
 • Van de 200 miljoen BNB-tokens werd 10% aangeboden aan angel investors, 40% aan het oprichtende team en de resterende 50% aan de verschillende deelnemers via het ICO-proces.
 • Binance volgt een van de unieke methoden om een aantal BNB-tokens uit te schakelen. Het allemaal kwartaal gebruikt Binance een vijfde van zijn winst om Binance-munten terug te kopen en permanent te vernietigen.

BNB Prijsvoorspelling 2030: Toekomst Van DeFi

Binance probeert zich te positioneren als een van de belangrijkste spelers van Defi. Maar voordat we de toekomst van Defi bespreken, moeten we begrijpen wat Defi is.

WAT IS DEFI?

Defi of Decentralized Finance kan worden gedefinieerd als een nieuwe vorm van bank- en financiële diensten op basis van peer-to-peer betalingsdiensten met behulp van blockchain-technologie.

Het kan ook worden omschreven als financiële diensten die worden aangeboden met behulp van cryptocurrency-achtige grootboeken.

Hoe verschilt Defi van traditionele bank- en financiële diensten?

Een van de belangrijkste problemen waarmee een gebruiker wordt geconfronteerd met behulp van de huidige vorm van financiële dienstverlening zijn de kosten die banken en andere financiële bedrijven in rekening brengen voor het gebruik van hun diensten. Defi wil dit elimineren door gratis financiële diensten aan te bieden.

U kunt uw financiële activa opslaan in digitale portefeuilles en ze ook in een fractie van een seconde overdragen aan iedereen die Defi-services gebruikt.

Traditionele bank- en financiële dienstverlening hebben veel menselijke bemoeienis. Defi wil het elimineren en vervangen door Defi-technologie op basis van blockchian en vergelijkbare financiële diensten aanbieden.

In het traditionele banksysteem zijn financiële diensten gecentraliseerd en vanwege deze gecentraliseerde aard is er altijd een angst om zijn vermogen te verliezen als er sprake is van een vorm van financiële fraude. In gedecentraliseerde financiering is er geen gecentraliseerd eigendom. Het totale proces wordt uitgevoerd door peer-to-peer financiële netwerken, DeFi-beveiligingsprotocollen, connectiviteit, software en hardwareverbeteringen.

De toekomst van Defi

De manier waarop Defi zichzelf in de toekomst van Defi projecteerde, ziet er veelbelovend uit. Maar, infrastructuurincidenten, hacks en oplichting hebben de vooruitgang van Defi doen ontsporen.

De kwestie van vertrouwen is een groot probleem geweest voor de vooruitgang van Defi. Hoe dan ook, zodra er stabiliteit is in de levering van Defi-diensten, kunnen we Defi de huidige financiële diensten of banken of huidige financiële diensten zien vervangen die instellingen aanbieden die Defi-diensten aan boord brengen en deze combineren met bestaande diensten om financiële diensten aan te bieden.

Binance, dat zichzelf wil profileren als een van de belangrijkste spelers in de Defi-industrie, zou een van de belangrijkste Defi-serviceplatforms kunnen worden als Defi net zo populair wordt als de huidige financiële diensten.

BNB Price Prediction 2030: waarin verschilt BNB van de anderen?

De cryptocurrency-markt draait niet langer alleen om de token, maar om blockchian en de ontwikkeling van zijn blockchain die waarde biedt aan het hele project. BNB probeert zichzelf in tegenstelling tot anderen te projecteren als een van de toonaangevende financiële dienstverleners in de blockchain-wereld. Hier als BNB is anders dan de anderen:

 • BNB-tokens kunnen worden gebruikt voor betalingen die creditcardbetalingen op meerdere BNB-ondersteuningssites of -sites omvatten. Sites zoals crypto.com, Monetha, etc. Ze accepteren BNB-tokens als betaalmiddel.
 • BNB tokens kunnen ook gebruikt worden voor de aankoop van virtuele geschenken. Uplive is zo’n platform dat virtuele geschenken voor BNB-tokens verkoopt aan zijn gebruikersbestand.
 • BNB tokens kunnen ook gebruikt worden om reisreserveringen te maken. Sites zoals TravelbyBit, Trip.io, etc. Accepteer BNB tokens om een reservering te maken op hun website.
 • Binance munten kunnen ook gebruikt worden om investeringen te doen. B-tokens gebruikend, kunt u investeren in sommige ICO’s die worden vermeld via het lanceerplatform van Binance.
 • Sommige van de online diensten die platforms aanbieden zoals BitTorrent, Canva, Storm, etc. Accepteer het BNB-token als betaalmethode.
 • BNB tokens kunnen ook gebruikt worden voor financiële diensten. Binance munt wordt ondersteund door de Monaco VISA debit card.

BNB Price Prediction 2030: wat wordt de waarde van BNB in 2030?

BNB Price Forecast 2030 is $2780. Dit is het gemiddelde van BNB Price Prediction 2030 van meerdere platformen. Onderwerp de BNB Prijsvoorspelling 2030 op basis van wiskundige berekeningen:

Als BNB met 5% per jaar zou stijgen, is de prognose voor 2030 420 dollar
Als BNB met 20% per jaar zou stijgen, is de prognose voor 2030 US$ 1221
Als BNB met 30% per jaar zou stijgen, is de prognose voor 2030 2317 dollar

BNB Price Forecast 2030: Conclusie

De toekomst van BNB zal afhangen van de adoptie van de Binance-keten. Momenteel is de adoptiegraad laag, maar zal naar verwachting in de toekomst toenemen.

Daarom zou BNB in 2030 naar hogere limieten kunnen stijgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

invest crypto 68

Shiba Inu Prijsverwachting 2022-2030

invest crypto 45

Hoe hoog kan BNB klimmen?