in

Brave Browser: een beginnershandleiding

De Brave Browser is een browser die erg lijkt op andere browsers zoals Chrome, Firefox of Safari. Het verschil is dat Brave Browser trackingblockers en adblockers heeft geïntegreerd, waardoor het een privacygerichte browser is. Het bedrijf dat de Brave Browser maakt, produceert ook een cryptocurrency genaamd BAT of “Basic Attention Token”.

Het belangrijkste kenmerk van Brave Browser is het ingebouwde advertentieplatform waarmee gebruikers kunnen kiezen voor advertenties en cryptocurrency kunnen verdienen in ruil voor het geven van hun aandacht aan advertenties.

BAT is brandstof voor Brave Browser

Brave
Software Inc. creëert een ecosysteem van gebruikers, applicaties en services die worden aangedreven door hun kenmerkende webbrowser, de Brave Browser en hun BAT-cryptocurrency. Met Brave Browser kunnen gebruikers advertenties activeren en BAT ontvangen als compensatie voor hun tijd, aandacht en gegevens.

Dit staat in schril contrast met de manier waarop de huidige advertentie- en datamarkten werken. Gebruikers worden meestal uitgesloten van het compensatiemodel, dat volgens Brave Software Inc een model is voor een kapot internet.

De Brave Browser toont zijn toewijding aan uw tijd en privacy wanneer het de kans krijgt. Hier is een screenshot van de informatie die Door Brave wordt verstrekt telkens wanneer u een nieuw tabblad of venster opent:

Zoals je kunt zien, blokkeerde de browser automatisch veel trackers en advertenties, zorgde ervoor dat ik beveiligde verbindingen had en besloot me te laten weten hoeveel tijd het me daardoor bespaarde.

Het is moeilijk om geen dankbaarheid te hebben voor zo’n browser.

Wie heeft Brave Browser gemaakt?

De Brave Browser is gemaakt door Brave Software Inc in 2015. De CEO van Brave Software Inc is Brandon Eich, oprichter van JavaScript.

Naast Brandon zijn de lead engineers van grote projecten zoals Mozilla Firefox, een andere beroemde en populaire privacy-georiënteerde browser. De Brave Browser is sinds 2015 in ontwikkeling en bevat regelmatig verbeteringen naarmate het team meer en meer functies in de browser implementeert.

Hoe wordt BAT gebruikt?

De Basic Attention Token wordt op steeds meer plaatsen gebruikt naarmate Brave Software Inc het ecosysteem laat groeien. Hoewel u BAT gratis kunt verdienen, eenvoudig door de browser te gebruiken, moet u zich registreren als u BAT wilt verdienen op een van de ondersteunde sociale mediaplatforms. BAT-eigenaren kunnen doneren aan uw Twitter-, reddit-, youtube-, github-accounts of rechtstreeks aan elke website die u bezit. Afgezien daarvan kan BAT worden verhandeld op de meeste cryptocurrency-uitwisselingen ter wereld.

Hoe kan ik BAT verdienen om advertenties te bekijken?

Begin nu met het verdienen van BAT door hier te klikken en Brave Browser te downloaden. Nadat u Brave Browser hebt gedownload, klikt u op hun installatieproces om een portemonnee in de browser in te stellen om uw BAT vast te houden.

Als u vervolgens de hoeveelheid BAT die u ontvangt wilt maximaliseren, klikt u op de instellingen en stelt u het aantal advertenties in dat u in maximaal een uur ontvangt. De browser betaalt de verschuldigde BAT maandelijks. Om uw BAT uit de browser op te nemen, moet u een Uphold-account instellen.

Waarom moet ik ondersteuning bieden?

Uphold is een custody wallet provider die u moet gebruiken als u uw BAT direct wilt ophalen. Handhaven vereist de basis KYC-stap, zoals het opgeven van uw naam, e-mailadres en telefoonnummer. Het is altijd een goed idee om 2FA in te stellen wanneer het door de service wordt aangeboden, zodat uw account niet wordt gehackt en uw geld niet verloren gaat.

Uphold heeft een ingebouwde uitwisseling. Dus na het verdienen van uw BAT hoeft u deze niet vast te houden, u kunt deze inwisselen voor een breed scala aan andere cryptocurrencies.

Dappere portemonnee

Brave biedt een groot aantal voordelen voor iedereen die zwaar heeft geïnvesteerd in het crypto-ecosysteem (of potentiële investeerders).

Een van de meest recente toevoegingen aan het Brave-platform is een geïntegreerde native wallet. Browser wallets zijn ongelooflijk populair in cryptocurrencies omdat u ze kunt gebruiken om te communiceren met andere protocollen zoals gedecentraliseerde uitwisselingen (voor swaps) of NFT-markten (voor het kopen van NFT’s).

De meeste browsergebaseerde portefeuilles (zoals MetaMask of Phantom) hebben een dreigende zwakte in beveiliging: ze moeten worden gedownload.

Een veel voorkomende zwendel is het uploaden van valse portefeuilles en vervolgens de herstelzin van de gebruikers stelen. De Brave Wallet heeft geen last van deze zwakte omdat deze al in de browser is geïntegreerd. Er is geen extensie vereist en gebruikers hoeven niets te downloaden.

Daarnaast biedt Brave Wallet ondersteuning voor hardware wallets zoals Ledger en Trezor voor extra beveiliging. U kunt zelfs cryptocurrencies rechtstreeks in uw portemonnee kopen met behulp van de Wyre-service in de meeste rechtsgebieden.

Aan de andere kant ondersteunt Brave Wallet momenteel alleen EVM-compatibele cryptocurrencies (Ethereum, Polygon, Avalanche enz.) en biedt het geen crypto-staking.

Dappere browser versus Chrome

Dus hoe verhoudt Brave Browser zich tot de browser waarop het in wezen vertrouwt?

Het volstaat om te zeggen dat Brave op tal van manieren de knipoog naar Chrome krijgt.

Vanaf het begin is Brave Browser een veel betere keuze voor iedereen die zich zorgen maakt over privacy (de enorme hoeveelheid gegevens die Google van mensen verzamelt, is verbluffend).

Maar Brave biedt eigenlijk een aantal voordelen ten opzichte van Chrome die verder gaan dan alleen privacy. Brave is eigenlijk iets sneller (Chrome staat bekend als een resource pig). Je kunt ook BAT-tokens verdienen voor het gebruik van Brave, wat je nooit zou kunnen doen in Chrome. Brave is over het algemeen beter voor iedereen die betrokken is bij cryptocurrency vanwege de ingebouwde portemonnee en de grote verscheidenheid aan extensies.

Het is echter niet allemaal win-win voor Brave. Chrome is de beste keuze voor compatibiliteit met elke afzonderlijke website of extensie. Brave heeft een veel kleiner gebruikersbestand en kan vanwege de geavanceerde ad-blocking-technologie bepaalde websites glitch offen. Het is over het algemeen goed om een tweede browser te hebben om bepaalde websites te testen als u problemen ondervindt.

Over het algemeen werkt Brave geweldig en is het een topkeuze voor iedereen die geïnteresseerd is in cryptocurrency.

Hoe kan ik een dappere uitgever worden?

Om een Brave Publisher te worden, ga je naar publishers.brave.com en maak je gewoon een account aan. Zodra je een account hebt en je e-mailadres hebt geverifieerd, kun je beginnen met het instellen van kanalen waarmee gebruikers kunnen doneren of ‘fooi’ kunnen geven. Kanalen omvatten, maar zijn niet beperkt tot:

  • Uw website
  • tjilpen
  • GitHub
  • contractie
  • Reddit
  • Externe links
  • Vimeo

Met Brave kun je in de gaten houden welke van je kanalen het beste presteren. Naarmate Brave Software Inc het ecosysteem laat groeien, zal het steeds meer mogelijkheden blijven toevoegen om tips te verdienen via verschillende sociale mediakanalen. Zo simpel is het. Het duurt niet lang om een nieuwe inkomstenstroom te openen en een van de eersten te worden die een opwindende nieuwe technologie en cryptocurrency adopteert.

Wat moet ik doen met BAT als ik dat eenmaal heb?

Zodra je BAT hebt, kun je het inwisselen voor je favoriete cryptocurrency, of het nu Bitcoin, Ethereum of bijna alles is. Je kunt het aan je vrienden geven of aan je favoriete maker van inhoud. U kunt het zelfs rechtstreeks op Uphold ruilen voor CAD, USD of EUR en er uw volgende koffie mee kopen. Brave Software Inc schatte dat deelnemers die advertenties bekijken in 2019 ongeveer $ 60 tot $ 70 aan de bovenkant kunnen verdienen. Dit is elke week een klein café, gewoon om de commercial te bekijken. Niet slecht.

Zodra je
Brave Browser gaat gebruiken, begin je het BAT-symbool op YouTube, GitHub en Tweet op te merken. Dit is de manier van Brave Browsers om je te laten weten dat je de maker van de tweet of video een fooi kunt geven. De tweetwerkbalk van Twitter ziet er nu bijvoorbeeld als volgt uit!

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
pexels rodnae productions 8370747

Stablecoin: de complete gids

pexels alesia kozik 6778650

Bitcoin Lightning Network: wat het is en hoe het werkt