in

Burner Wallet: wat het is en hoe het werkt

Een Burner Wallet is kortweg een wallet die niet permanent is. Burner wallets zijn niet bedoeld als de plaats waar u uw BTC- of ETH-spaargeld opslaat. Integendeel, branderportefeuilles zijn bedoeld als handige manieren om toegang te krijgen tot uw cryptocurrencies en deze uit te geven.

Elke portemonnee kan een branderportemonnee zijn, het hoeft geen specifiek type portemonnee te zijn. Hoewel brander wallet-platforms verschijnen, hoeft u ze niet te gebruiken. Met de prijs van ETH-gasbelastingen kan het echter nuttig zijn om de specifieke ETH-belastingen te gebruiken.

Als u een branderportemonnee wilt, kunt u eenvoudig een nieuwe portemonnee maken op dezelfde manier als u altijd hebt gedaan. Dan stuur je geld naar de brander, gebruik het zoals je wilt en je kunt het gewoon vergeten.

Je hoeft niet eens de herstelzin te schrijven als je dat niet wilt. Het is onwaarschijnlijk dat de portemonnee lang genoeg in gebruik is om u te verplichten deze op te halen, en aangezien deze bedoeld is als een brander, zou u geen reden moeten hebben om hem toch op te halen.

Hoe en waarom brander wallets kunnen worden gebruikt

Meestal worden branderportemonnees gebruikt in situaties waarin u uw echte bezittingen niet wilt blootleggen, wanneer u snel geld wilt uitgeven of wanneer u de gedecentraliseerde applicatie (Dapp) waarmee u communiceert niet vertrouwt.

Het is enigszins aan te raden om een branderportemonnee te gebruiken bij deelname aan het slaan van niet-fungibele tokens (NFT’s). Dit is in het geval dat het platform een oplichterij is en er een soort code binnen het slimme contract is die toegang geeft tot uw fondsen / machtigingen. Met behulp van een brander portemonnee zet je alleen het bedrag dat je hebt toegevoegd (waarschijnlijk het exacte bedrag dat nodig is voor het slaan), en dan riskeer je alleen dat bedrag.

Als u ergens naartoe gaat dat cryptocurrency-betalingen accepteert, zoals El Salvador, of een crypto-evenement waarmee verkopers ETH kunnen accepteren, is het een goed idee om een branderportemonnee te maken. Dus je financiert je brander portemonnee met wat je bereid bent of van plan bent uit te geven. Door een branderportemonnee te gebruiken, helpt u het risico te beperken dat uw holdings worden gecompromitteerd, omdat u slechts een bepaald bedrag hebt aangehouden.

Je hebt meer kans om een portemonneebrander op een mobiel apparaat te gebruiken dan op een laptop, omdat er veel meer situaties zijn waarin je je telefoon kunt gebruiken om iets te betalen dan op een laptop. Door een brander wallet op je telefoon in te stellen, met een eenvoudig bestedingswachtwoord, kun je eenvoudig cryptocurrencies uitgeven op een evenement. U voelt zich zelfverzekerd omdat u uw hoofdportemonnee niet gebruikt, terwijl verkopers een groter deel van de aankoop krijgen dan wanneer u met een traditionele betaalmethode hebt betaald.

Burner wallets zullen waarschijnlijk vaker voorkomen naarmate crypto in de mainstream wordt aangenomen. Op dit moment zijn er niet al te veel situaties waarin je het echt nodig hebt.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
nft 00006

Waar kunnen NFT’s voor worden gebruikt naast kunst?

nft 00005

Top 3 dingen die mensen verkeerd doen over NFT’s