in

Capital.com Klantenservice: stapsgewijze handleiding?

Capital.com ondersteuning werkt vrij effectief via 24/7 live chat, e-mail en het verzenden van ondersteuningsverzoeken via het systeem. Capital.com is een gevestigd handelsplatform, maar handelaren gebruiken het op grote schaal. Wanneer u vertrouwd raakt met een makelaar, kunt u problemen ondervinden bij het gebruik van het platform.

Dit artikel leidt u door de meest complexe manieren om contact op te nemen met Capital.com klantenservice.

Er zijn 3 manieren om contact op te nemen met Capital.com klantenservice

Method 1: 24/7 contact opnemen met Capital.com via chat

Om te chatten met Capital.com ondersteuning, bezoek de link HIER

Klik vervolgens op het chatpictogram in de rechterbenedenhoek van het scherm [24/7 ondersteuning]

Lees een contactformulier. Objectors omvatten Livechat (op de website Capital.com), Viber, Whatsapp, Telegram, Facebook.

Method 2: Dien een ondersteuningsaanvraag in bij Capital.com

Als chatcommunicatie niet handig is of het probleem niet heeft opgelost, kunt u Capital.com een ondersteuningsverzoek sturen naar het klantenserviceteam via de functie [Verzoek verzenden].

Klik op de bovenstaande link op [Een aanvraag indienen]

Selecteer het probleem dat u ondervindt:

Invoer uw e-mailadres in, het onderwerp waarvoor u ondersteuning nodig hebt, een gedetailleerde beschrijving van het probleem dat u tegenkomt en uw accountgegevens. Aangepast, als u een afbeelding of video hebt van het probleem dat u ondervindt, voegt u deze toe aan het bestand en klikt u op [Verzenden].

Daarom nemen Capital.com klanten contact met u op. Het wordt niet aanbevolen om meerdere ondersteuningsaanvragen voor één probleem in te dienen, omdat zij op hun beurt ondersteuningsaanvragen zullen verwerken. Als u veel aanvragen indient, kan de verwerking langzamer verlopen.

Method 3: E-mailondersteuning

Als de bovenstaande methoden het probleem nog steeds niet oplossen of als u problemen ondervindt bij het contact, kunt u Capital.com e-mailen naar e-mailadres: [email protected].

In de e-mail moet u het onderwerp van de e-mail opgeven: het probleem waarvoor u ondersteuning nodig hebt.

Email content: beschrijf in detail de informatie en het probleem van uw account. Als er afbeeldingen, video’s zijn die het probleem opnemen waarmee je moeite hebt, kun je ze in de bijlage opsturen.

Na de beoordelingsperiode zal Capital.com uw ondersteuningsmail beantwoorden.

Meestal beantwoordt Capital.com uw e-mail binnen 1-2 werkdagen. Wacht daarom geduldig.

Conclusion

Momenteel kun je alleen ondersteuning krijgen via het Capital.com team. Onderzoek om uw probleem op een eenvoudige en begrijpelijke manier te beschrijven. Gebruik indien mogelijk de Engelse taal bij het communiceren om het ondersteuningsproces gemakkelijker te maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

invest 00020

Markturen op Capital.com

invest crypto 31

Taal wijzigen op eToro