in

Cardano prijsverwachting 2023, 2025, 2030 en 2040

Cardano is een Layer-1 blockchain opgericht in 2015 door Ethereum mede-oprichter Charles Hoskinson en werd gelanceerd als een “Ethereum killer”. Cardano maakt gebruik van het Proof of Stake Consensus model. ADA is het native token van de Cardano-blockchain en kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt: slimme contracten, DeFi, NFT, governance of zelfs voor Staking om prijzen te winnen.

De vraag naar ADA komt van het Cardano-ecosysteem dat ADA nodig heeft om transacties op de Cardano Blockchain mogelijk te maken. In theorie heeft Cardano het potentieel om de komende 10 dagen een aanzienlijke impact op bedrijven te hebben.

ADA-prestaties in 2022

 • Laatste 5 dagen: -18,7%
 • Laatste 3M: -36,2%
 • YTD: -74,8%

Cardano Prijsvoorspelling: Is Cardano een goede investering?

 • Cardano is een gedecentraliseerde blockchain die het Proof-of-Stake consensusmodel gebruikt voor de werking van zijn blockchain-netwerk.
 • Net als de ETH- en Solana-blockchains biedt Cardano een platform voor het ontwikkelen van een breed scala aan dApps, games, DeFi-projecten en zelfs het creëren van nieuwe cryptocurrencies.
 • In tegenstelling tot Bitcoin, dat de Proof-of-work-methode en virtuele miners gebruikt, heeft Cardano een unieke manier bedacht om de transactie te valideren. Cardano maakt gebruik van proof-of-stake consensus waarbij netwerkdeelnemers validators zijn in plaats van miners.
 • Ouroboros is het eerste proof-of-state protocol gemaakt door Cardano-ontwikkelaars in de oprichtingsfase.
 • Cardano gebruikt dit protocol om de transactie te valideren. De Cardano blockchain is verdeeld in twee delen, Cardano Settlement Layer (CSL) en Cardano Computing Layer (CCL).
 • CSL is waar de Ouroboros-consensus in het spel komt en de transactie wordt gevalideerd, terwijl CCL is waar berekeningen worden uitgevoerd voor apps die op de blockchain worden uitgevoerd.

Cardano kan $ 100 bereiken: hoe Cardano verschilt van anderen

 • Na de Ethereum-fusie is er weinig te onderscheiden tussen Ethereum en Cardano.
 • Cardano is goedkoper en sneller dan Ethereum, maar niet zo tegen Ethereum level 2 blockchains zoals Matic
 • Er zijn echter hulpprogramma’s op Ethereum die mogelijk niet beschikbaar zijn op Cardano

Enkele van de projecten die op het Cardano-netwerk worden uitgevoerd, zijn:

 • ERGO DEX: Met Ergo Dex kunnen gebruikers door elkaar handelen op beurzen die zich op het ERGO- of Cardano-netwerk bevinden. Het biedt een pool van liquiditeit die helpt bij de uitwisseling van cryptocurrencies.
 • MELD: Volgens het Meld-platform is het ontworpen om het eerste gedecentraliseerde protocol te zijn dat fiat-leenmogelijkheden in het crypto-ecosysteem opneemt.
 • SundaeSwap: Sundae Swap is de Uniswap van het Cardano netwerk en functioneert als een AMM (Automated Market Maker).

In de afgelopen 4 jaar heeft de prijs van Cardano 2 goede jaren en 2 slechte jaren gehad. De goede jaren kwamen nadat de Federal Reserve biljoenen dollars in de Amerikaanse economie pompte. Over het algemeen is Cardano een inconsistente performer en kan het het beste gedurende lange perioden worden vastgehouden om een gezond rendement te behalen.

 • Inkomstenjaren: 2020, 2021
 • Verliesjaren: 2018, 2019, 2022

Gaat Cardano omhoog?

De hoogste prijs aller tijden van ADA Cardano was $ 3,1, maar sinds het bereiken van de ATH is ADA met bijna 90% gedaald. Daarom rijst een vraag: “Zal Cardano opstaan?”.

Het antwoord op deze vraag is misschien niet eenvoudig gezien de huidige marktomstandigheden. Echter, gezien de prestaties in het verleden. van ADA zal zeer gerechtvaardigd zijn. tosa, Cardano zal in de toekomst omhoog gaan.

De cryptocurrency-markt gaat niet alleen over de waarde van het token, maar met de uitbreiding van blockchain-technologie zal een van de belangrijke factoren die een belangrijke rol zullen spelen bij het bepalen van de waarde van de cryptocurrency de use cases zijn van de blockchain waarop het token werd gehost.

ADA heeft zijn eigen blockchain, Cardano. De Cardano-blockchain wordt beschouwd als vergelijkbaar met de Ethereum- en Solana-blockchains. In vergelijking met Ethereum is de use case van Cardano echter beperkt en is er niet veel ontwikkeling geweest van het Cardano blockchain-netwerk.

Nu Cardano zal stijgen, zullen veel factoren, zoals het verbeteren van de algehele marktomstandigheden, de acceptatie van de Cardano-blockchain en positief nieuws over Cardano, een belangrijke rol spelen.

Zal Cardano $ 100 bereiken? Een simulatie

Om $ 100 te bereiken, moet ADA 295 keer stijgen. Bij $ 100 zou de marktkapitalisatie van Cardano $ 3,5 biljoen bedragen
.

 • Ethereum ging van $ 8 naar $ 1600 in minder dan 6 jaar
 • Binance is in 5 jaar tijd 200 keer gestegen
 • BTC ging van $100 naar $20000 in minder dan 10 jaar

Als Cardano elk jaar met 30% zou stijgen, zou het 22 jaar duren om $ 100 te bereiken.

Realistisch gezien wordt het na de fusie steeds moeilijker om gewaagde voorspellingen te doen over Cardano. In de laatste 3 maanden waarin de Ethereum-fusie werd voltooid, daalde Cardano met 20% terwijl Ethereum met slechts 4% daalde. Dit ondanks de voltooiing van de Vasil Fork. Op dit moment zijn we niet optimistisch dat Cardano in staat zal zijn om $ 100 te bereiken.

Zal Cardano $ 500 bereiken?

Als Cardano met 20% per jaar stijgt, zou het 40 jaar duren om dat niveau te bereiken. Wij zijn echter van mening dat dit waarschijnlijk niet zal gebeuren.

 • Cardano heeft moeite om zich te onderscheiden van Ethereum en presteert ondermaats eth (zoals we eerder zagen)
 • Blockchain en cryptocurrencies zijn nog geen volledig bewezen concepten en het zou dwaas zijn om een marktkapitalisatie van $ 7 biljoen te voorspellen met de gegevens die we hebben.
 • Gezien de kredietcrisis van 2008 en de enorme liquiditeit na COVID, leren centrale banken en overheden harde lessen en het is onwaarschijnlijk dat liquiditeit zo vrij zal functioneren als tussen 2017 en 2021.

Kan Cardano $ 500 en $ 100 bereiken?

Het is onwaarschijnlijk dat de ADA-prijs dit jaar $ 100 zal bereiken. Als de marktomstandigheden echter verbeteren en alle factoren in het voordeel van ADA keren, kunnen we de prijs van Cardano zien stijgen. Om $ 100 te bereiken, moet de toename enorm zijn. De ADA-prijs kan dus $ 100 bereiken, maar om zo’n prestatie te leveren, moet deze met ongeveer 10-50% per jaar stijgen.

Zoals we eerder hebben laten zien, is het zeer onwaarschijnlijk en is het te vroeg om te voorspellen dat Cardano $ 500 bereikt.

Wat zijn cardano’s voorspellingen voor de komende 8 jaar?

Het potentieel voor Cardano is enorm gezien het brede scala aan toepassingen en de groeiende vraag naar deze toepassingen.

ADA Cardano Prijsvoorspelling 2022, 2025, 2030

Cardano Prijsvoorspelling 2022

Met nog maar een paar weken te gaan voor het jaar en weinig goed nieuws verwacht, is de huidige Ada Price 2022-voorspelling een hoogtepunt van $ 0,49 voor de rest van het jaar.

Cardano Prijsvoorspelling 2023

De economie zal waarschijnlijk marginaal verbeteren in 2023 en nog veel meer in 2024. Cardano’s prijsverwachting voor 2023 is $ 0,67. Cardano Prijs 2024 voorspelling zou $ 0,91 zijn

Cardano Prijsvoorspelling 2025

Cardano zal waarschijnlijk profiteren van een wereldwijd herstel, niet vanwege de toegenomen liquiditeit, maar vanwege de toegenomen acceptatie van de Cardano-blockchain tussen 2025 en 2030. We verwachten dat Cardano in 2025 zal stijgen tot $ 1,25.

Cardano Prijsvoorspelling 2026 is $ 1,62, Cardano Prijsvoorspelling 2027 is $ 2,13, Cardano Prijsvoorspelling 2028 is $
2,89 en Cardano Prijsvoorspelling 2029 is $ 4,02

Cardano Prijsvoorspelling 2030

Op het hoogtepunt van de blockchain-boom verwachten we Cardano Price Prediction 2030 op $ 5,84

Cardano Prijsvoorspelling 2040

Ervan uitgaande dat ADA stijgt met een snelheid van 25% per jaar, is Cardano Price Prediction 2040 $ 20,0

Cardano Prijsvoorspelling: Ethereum vs Cardano

Cardano is technisch superieur aan Ethereum en biedt een hogere prijs-kwaliteitverhouding

 • Schaalbaarheid en snelheid zijn tegenwoordig een grote uitdaging voor blockchain. Cardano beweert tot 2 miljoen transacties per seconde te verwerken voor de Ouroboros Hydra-upgrade. Terwijl de ETH 2.0-update Ethereum waarschijnlijk in staat zal stellen om tot 100.000 transacties per seconde te verwerken.
 • Ethereum rekent hogere transactiekosten dan Cardano. In feite is het de hoogste van alle blockchains in de Crypto-industrie. In dit geval is Cardano een veel betere optie met een goede snelheid.

Ethereum versus Cardano-prestaties in 2022

Misschien is het echter niet correct om Cardano te vergelijken met Ethereum en het in plaats daarvan te vergelijken met Layer-2 blockchain op Ethereum zoals Matic. Op dit front zijn de verschillen minimaal.

Met uitzondering van het tweede kwartaal presteerde Cardano slechter dan Ethereum. ADA had een sterk tweede kwartaal in afwachting van de lancering van de Vasil hard fork in juli. Dat loopt nu vertraging op. Ethereum had een moeilijk tweede kwartaal vanwege de Luna Crash en een geweldig derde kwartaal vanwege de vroege fusie.

 • Van januari tot maart, Cardano: -15,4%, Ethereum: -9,7%
 • Van april tot juni, Cardano: -61,3%, Ethereum: -69,3%
 • Van juli tot september, Cardano: -4,0%, Ethereum: +28,8%
 • Van oktober tot december, Cardano: -19,3%, Ethereum: -10,2%
 • YTD, Cardano: -73,2%, Ethereum: -63,7%

Hoe cardano ada kopen?

Als het gaat om het kopen van Cardano, heb je veel opties die nu beschikbaar zijn. Hier is een snelle, gemakkelijke en veilige Cardano te kopen voor inwoners van de VS

 • Zoek een Crypto Exchange die ADA-handel ondersteunt
 • Maak een account aan bij Exchange
 • Uw identiteit verifiëren
 • Financier uw portefeuille
 • Koop ADA Tokens
 • Doe uw aankoop
0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
invest crypto 25

Stellar Lumens 2023, 2025 en 2030 Prijsvoorspelling

invest crypto 34

Matic Prijsvoorspelling 2023, 2025 en 2030