in

Celo prijsverwachting 2022 – 2025 – 2030

In deze gids zullen we onze visie en die van de markt op de toekomst van CELO delen terwijl we celo-prijsvoorspellingen voor 2022 en daarna bespreken.

Houd er rekening mee dat u deze en elke andere voorspelling met een korrel zout moet nemen, omdat het voorspellen van iets een ondankbare taak is, laat staan het voorspellen van de toekomst van een nieuw zeer volatiel financieel actief zoals Celo.

Laten we er nu op ingaan. Voordat we ingaan op celo-prijsvoorspellingen en vragen beantwoorden over de vraag of CELO een goede investering is of niet, waarom CELO zal slagen of falen, of waarom de Celo-prijs zal stijgen of dalen, laten we snel eens kijken naar wat CELO is en zijn geschiedenis tot nu toe.

Wat is CELO?

Celo is een platform dat dient als een wereldwijde betalingsinfrastructuur voor cryptocurrencies die zich richt op mobiele gebruikers.

Het cryptografische protocol definieert zichzelf als een mobile-first gedecentraliseerd financieel platform (DeFi) voor snelle, stabiele en veilige betalingsoverdracht. Via mobiele telefoons kan iedereen uitgeven en verdienen zonder grenzen aan vereisten. Het protocol werd door een van de eerste oprichters omschreven als de “WhatsApp van geld”.

De Celo-blockchain maakt het ook mogelijk om gedecentraliseerde applicaties (dapps) te maken via zijn open-source proof-of-stake (PoS) blockchain, compatibel met EVM.

Ontwikkelteams kunnen eenvoudig en snel slimme contracten maken en implementeren op de Celo-blockchain.

Zoals veel PoS-protocollen wordt het CELO-netwerktoken gebruikt voor netwerkkosten en governance-gerelateerde taken.

CELO is de native bron van het blockchain-ecosysteem van Cele, waarvan het belangrijkste doel is om het gemak van gedecentraliseerde financiering, of DeFi, te introduceren bij smartphonegebruikers met een te lage bankrekening over de hele wereld. CELO is een utility-token dat een proof-of-stake consensusmechanisme gebruikt en is ontworpen om transacties en governanceprocessen op het platform te vergemakkelijken.

CELO Prijsvoorspelling Voor de komende 90 dagen

De hele cryptocurrency wereld staat aan de vooravond van een echte bearmarkt. Bitcoin is met 50% gedaald van zijn hoogste punt ooit te midden van bredere marktdalingen onder invloed van woedende inflatie en renteverhogingen van de Amerikaanse Fed.

Beleggers verkopen risicovolle activa en gaan naar stabielere markten. Crypto wordt nog steeds gezien als een zeer riskant spel en daarom uitverkocht.

Onze algo ziet in 2022 nog wat groen, vooral in de tweede helft van het jaar. Dit is terug te zien in onze prognose voor 2022.

Op dit moment moet Bitcoin een lokale bodem vinden voordat we in de tegenovergestelde richting kunnen bewegen en de trend kunnen keren.

Zodra Bitcoin zich in de nieuwe prijsklasse nestelt, zullen altcoins hetzelfde gaan doen – we hebben dit scenario tientallen keren gezien in de verre en recentere geschiedenis.

Ons prijsvoorspellingsmodel is bearish voor de komende 90 dagen met een hint van een bullmarkt die zich uitstrekt over kwartalen van Q1 tot Q2. We verwachten dat walvissen en andere grotere spelers op de markt rond die tijd klaar zullen zijn met het vullen van hun zakken, wat een typische en plotselinge crypto-piek zal veroorzaken.

De fundamenten die we evalueren zijn teams, tokenomics, use case, community, marketinginspanningen, liquiditeit en beschikbaarheid van uitwisseling, hype en speculatief potentieel, en enkele andere gepatenteerde factoren die in ons crypto-lab zijn ontwikkeld.

Hieronder vindt u een overzicht in tabelvorm van hoe CELO zich op korte termijn (voor de komende 90 dagen) zal ontwikkelen, volgens ons voorspellingsmodel:

Celo Prijsverwachting 2022

Ons voorspellingsmodel voorspelt een tijdelijke verschuiving naar een bearmarkt begin 2022 voordat we naar een nieuwe voorsprong gaan in Q3 en Q4 van 2022.

CELO-prognose 2025 – 2030 – 2040

Ons voorspellingsmodel voorspelt dat CELO in 2025 nieuwe hoogtepunten zal bereiken:

3,46 dollar

De CELO-prijs in 2030 en 2040 zal naar verwachting een paar ordes van grootte hoger zijn dan onze prognose voor 2025.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
pexels alesia kozik 6777572

Hoe gebruik ik het Lightning Network nu?

invest crypto 42

Solanium prijsvoorspelling 2022 – 2025 – 2030