in

Chiliz Voorspelling 2023 – 2025 – 2030

Chiliz (Ticker- CHZ) is een utility token opgericht in Malta in 2012. Het wordt gebruikt in sport en entertainment met als belangrijkste doel het samenbrengen van fans en hun clubs. Als het officiële token van Socios.com (een app voor invloed en beloning van fans), biedt Chiliz fans meer te doen dan toeschouwers te zijn en stelt het hen in staat actiever betrokken te zijn bij het beïnvloeden van bepaalde clubbeslissingen zoals stemmen.

Clubs zijn nog steeds betrokken bij het aankaarten van problemen die moeten worden aangepakt, maar token-eigenaren leiden het besluitvormingsproces. Chiliz is zowel een ERC-20 als BEP-2 token; Het is afgewerkt en ook vervangbaar.

Chiliz Voorspelling

Op het moment van schrijven wordt Chiliz momenteel verhandeld tegen 52 cent per token.

  • DigitalCoinPrice denkt dat het eindejaarsdoel voor CHZ 85 cent zal zijn. Ze zetten ook de langetermijnprijzen van het project op $ 1,62 en $ 2,50 in respectievelijk 2025 en 2028.
  • WalletInvestor laat meer bullish voorspellingen zien voor CHZ. Hun 1-jaars koersdoel is 97 cent en een koersdoel van $3,16 voor Chiliz.
  • Gov.Capital vermeldt zijn eenjarige en vijfjarige prognoses op respectievelijk $ 1,29 en $ 5,35.

ABC

Gebruiksvoorbeeld

Chiliz is een utility-token dat wordt gebruikt op een slim contractplatform, Socios.com. Elk token wordt geslagen op de Chiliz-blockchain en de stemming gaat ook via dezelfde blockchain.

Het token staat voornamelijk een aantal activa toe die

  • Meer intieme interacties tussen clubeigenaren en fans en meer interacties met fans
  • Gecodeerd stemlogboek: fans kunnen deelnemen aan door fans aangestuurde beslissingen op basis van het aantal fantokens dat ze bezitten. Hoe meer tokens een fan heeft, hoe meer ze stemmen en hoe meer ze omhoog gaan totdat ze de VIP-status bereiken.

Tokens kunnen ook worden verhandeld
en verhandeld tegen verschillende prijzen, dus naast het kopen van fan tokens; je kunt Chiliz ook inwisselen voor winst.

Tokenomica

Chiliz prijs vandaag is $ 0,52. heeft een circulerende voorraad van 5,5 miljard CHZ en een totale levering van ongeveer 8,9 miljard CHZ. Chiliz heeft een marktkapitalisatie van 2,9 miljard dollar. De hoogste prijs van de munt was op 13 maart 2021, op $ 0,89, terwijl de munt een dieptepunt van $ 0,007415 bereikte. De munt staat op nummer 51 op CoinMarketCap.

team

Het Chiliz-team is een van de 100 mensen uit meer dan 25 landen over de hele wereld. De belangrijkste onder hen zijn

Alexandre Dreyfus – ALGEMEEN DIRECTEUR

Emma Diskin – COO

Max Rabinovitch – CHIEF STRATEGY OFFICER

De online accounts van de munt hebben veel positieve reacties ontvangen als reactie op hun groeiende acceptatie en aanwezigheid. April was een fantastische maand voor het bedrijf, en hoewel het niet veel reflecteerde op de prijs van de munten, is het goed nieuws voor langetermijneigenaren en degenen die zich bij de bandwagon willen aansluiten. Hun geloofwaardigheid wordt geconsolideerd dankzij partnerschappen met belangrijke voetbalclubs zoals Barcelona, Juventus en AC Milan. En de vooruitzichten om in de toekomst naar andere sporten te gaan, zijn veel logischer. Ze groeien voortdurend en hun nieuwe medewerkers lijken goed te resoneren met investeerders en langetermijneigenaren.

gemeenschap

Chiliz (ticker- $CHZ) hoewel relatief nieuw, verovert de crypto-gemeenschap stormenderhand. Hun missie om fans te verschuiven van passieve supporters naar actiever is algemeen aanvaard en is te zien in het boek. Socios.com is niet het enige platform voor fanbetrokkenheid, omdat traditionele media evolueren om aan de behoeften van sportfans te voldoen. De integratie van het blockchain-token (chiliz) en de vooruitzichten om geld te verdienen terwijl teams worden ondersteund, maken Socios.com uniek. Fantokens zoals die van PSG zijn sinds de oprichting 5-voudig toegenomen. Houders van de fan token bepaalden de basisspelers van een team voor een vriendschappelijke wedstrijd en boekten een verpletterende overwinning. De stemmen van tokenhouders organiseren ook een UFC-vergadering. Nieuwe investeerders klampen zich vast aan de zekerheid dat de groei van Chiliz en socios.com op hun beurt zal resulteren in de groei van hun investeringen, en aangezien ze een belangrijke speler zijn in sport en blockchain, is dit mogelijk. Als de huidige prijs laag is in vergelijking met partnerschappen en verbeteringen, wat zal dan een eerlijke prijs zijn voor Chiliz wanneer sporten zoals cricket en tennis zich bij de mix voegen? Dit is de gedachte van de meeste beleggers en een die ervoor zorgt dat veel mensen lang in het token blijven.

Prijs digitale valuta

In een Q &A-formaat analyseert DigitalCoinPrice wat zij denken dat de prijs van Chiliz op bepaalde tijden zal zijn.

V – Hoeveel kost Chiliz ($CHZ) na een jaar?

A – ongeveer $ 0.97706134

V – Hoeveel kost Chiliz ($CHZ) na twee jaar?

A – ongeveer $ 1.24 USD

V – Hoeveel kost Chiliz ($CHZ) na drie jaar?

A – ongeveer $ 1,51

V – Hoeveel kost Chiliz ($CHZ) na vier jaar?

A – ongeveer $ 1,39

V – Hoeveel kost Chiliz ($CHZ) na vijf jaar?

A – ongeveer $ 1.82 USD

V – Hoeveel zal Chiliz ($CHZ) verdienen na zes jaar?

A – ongeveer $ 1.9

V – Hoeveel zal Chiliz ($CHZ) verdienen na zeven jaar?

A – ongeveer $ 2.5 USD

Chiliz Prijsvoorspelling – samenvatting

Al onze analisten verwachten een opwaartse beweging op Chiliz ondanks de huidige consolidatie. We geloven dat weinig dingen het een realiteit zullen maken, en de belangrijkste daarvan zijn grote aankondigingen van betrokkenheid bij andere sporten en een zeer solide klantenservice.

Waar en hoe CHZ te kopen

Net zo eenvoudig als het maken van een Amazon-bestelling, kan het krijgen van een $CHZ en Fan Tokens gemakkelijk worden bereikt in slechts een paar stappen.

– Je moet een Chiliz-portemonnee hebben gehad (omdat het een ERC-20-token is, kun je er een krijgen op Trustwallet).

– Tik op “Portemonnee” en klik vervolgens op “Opwaarderen”.

– Voer het aantal $CHZ in dat u wilt kopen

– Tik vervolgens op ‘Doorgaan naar afrekenen.

– Klik op de betalingsoptie die u het liefst gebruikt.

– Klik op ‘Nu kopen’.

– Vul uw kaartgegevens in

– Tik op ‘Nu betalen’

Zodra de betaling is voltooid, wordt een ontvangstbewijs gegenereerd en naar uw e-mail verzonden. En Chiliz zou aan je portemonnee worden toegevoegd.

conclusie

De wereld wordt nog steeds wakker voor de mogelijkheden van blockchain-technologie, en hoewel er veel tokens zijn die op de lange termijn niet waardig zijn, is Chiliz op de lange termijn levensvatbaar. Het project is solide, de vooruitzichten zijn eindeloos en wie weet kan Chiliz een bitcoin-esque zet op beleggers trekken. De huidige prijs is laag in vergelijking met de vooruitzichten met dit project, en nu investeren zou een goede keuze kunnen zijn voordat ze hun tentakels uitbreiden naar andere sporten.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
invest crypto 38

Vijf van de beste cryptocurrencies om te kopen in 2023

pexels burak the weekender 186464

IOTX 2023, 2025 en 2030 voorspelling