in

Coinbase: alternatieven om te overwegen

Als u op zoek bent naar een goede manier om cryptocurrencies te kopen, heeft u misschien gehoord van Coinbase. Het is een van de meest populaire opties die er zijn, en het is gemakkelijk te zien waarom.

Coinbase biedt een perfecte toegangshelling voor nieuwe crypto-gebruikers met een relatief eenvoudig registratieproces en een uiterst eenvoudige gebruikersinterface.

Er zijn echter enkele nadelen aan Coinbase, zoals beperkte handelsparen en kosten die grenzen aan de hogere kant van de dingen. Bovendien is Coinbase volledig gereguleerd, dus het is niet beschikbaar in sommige rechtsgebieden. Gelukkig zijn er veel alternatieven.

In dit artikel bespreken we enkele van de beste Coinbase-alternatieven voor het kopen van cryptocurrency. We behandelen een reeks verschillende opties, zodat u de juiste voor u kunt vinden.

Dus, als Coinbase niet jouw kopje thee is, lees dan verder!

Wat maakt een goed crypto handelsplatform?

Het vervangen van Coinbase door een ander handelsplatform is vaak lastig wanneer u niet precies weet wat u zoekt op een crypto-uitwisseling. Hoewel er veel opkomende en bestaande platforms zijn, kunnen ze niet allemaal aan uw behoeften voldoen. Dus, voordat u er genoegen mee neemt, zijn hier enkele dingen die u in gedachten moet houden.

Beveiliging: De snelle groei van Crypto heeft het een doelwit gemaakt voor veel hackers.

Dus, voordat u zich op een handelsplatform vestigt, moet u ervoor zorgen dat het de juiste beveiligingsmaatregelen heeft. Dit kunnen dingen zijn zoals het platform met zijn cold wallet, een fondsenwervingsplan, tweefactorauthenticatie voor gebruikers, onder anderen.

Handelskosten: U zult merken dat verschillende platforms verschillende kosten hebben bij het handelen. Zoek een platform dat u waar geeft voor het geld dat u betaalt om te handelen.

Betaalmethoden: Sommige platforms accepteren alleen bankbetalingen; andere accepteren alleen contante betalingen in persoon.

Met welk platform u ook tevreden bent, zorg ervoor dat het wordt geleverd met betaalmethoden waartoe u toegang hebt.

Ondersteunde tokens en valuta’s: Niet alle crypto-uitwisselingen wisselen de valuta’s uit die u wilt kopen. Doe uw due diligence op een platform om te identificeren welke fiat accepteert om te verhandelen en welke cryptomunten u kunt kopen zodra u uw geld stort.

Kraken

  • Betrouwbare uitwisseling
  • Ondersteunt veel verschillende financieringsmogelijkheden
  • Accepteert gebruikers van over de hele wereld
  • Hoog handelsvolume

Waarom Kraken?

Het verhandelen van cryptocurrencies wordt zelden zo probleemloos als op Kraken. Dit platform is een van de meest gevestigde en goedkope crypto-uitwisselingen die beschikbaar zijn. Er is veel te leren over Kraken, zoals het kopen, verkopen, uitlenen of inzetten van je munten voor indrukwekkende beloningen.

Kraken heeft ook een margehandelsfunctie, waarmee u geld kunt lenen van een makelaar en het kunt gebruiken om een transactie uit te voeren, met 5x hefboomwerking. Dit is hoger dan de 3x hefboomwerking die Coinbase biedt op margehandel.

Kraken Veiligheid

Beveiligingsfuncties zijn essentieel voor elke crypto-uitwisseling en Kraken begreep dit. Met beveiligingssleutels, tweefactorauthenticatie en een handleiding die u laat zien hoe u Pretty Good Privacy (PGP) -codering instelt, biedt Kraken u geen beveiligingsproblemen.

Ondersteunde tokens en valuta’s

Kraken ondersteunt ongeveer 100 cryptocurrencies, wat erg indrukwekkend is. De meest populaire hiervan zijn Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC), Chainlink (LINK) en Cardano (ADA). Kraken ondersteunt ook zeven fiat-valuta’s, waaronder USD, CAD, EUR, JPY, AUD, CHF en GBP.

Tarieven van Kraken

Bij Kraken hangt uw commissie af van hoeveel u binnen een periode van 30 dagen verhandelt. Transacties van $ 0 tot $ 50.000 kosten een vergoeding van 0,16% voor fabrikanten of een vergoeding van 0,26%. Aan de andere kant kosten transacties die van invloed zijn op 10.000.000 0% van de commissie van de fabrikant of 0,10% commissie van kopers. Dit betekent dat hoe meer u transacties uitvoert, hoe minder u betaalt.

Betalingsmogelijkheden op Kraken

Om contant geld te storten op Kraken, kunt u alleen bankoverschrijvingen gebruiken. Als u contant geld heeft of uw creditcard wilt gebruiken, moet u persoonlijk stortingen doen.

eToro

  • Geweldig voor beginners in cryptocurrency
  • Solide crypto / algemeen handelsplatform
  • Betrouwbaar bedrijf met een solide vertrouwen in de gemeenschap
  • Ondersteunt creditcards volledig voor stortingen en opnames

Waarom eToro?

Voor beginners in cryptocurrency-handel is eToro beter dan Coinbase. Dit platform, dat ook fungeert als een multi-asset beursvennootschap, helpt u niet alleen te beleggen in cryptocurrencies, maar ook te duiken in aandelen, Contract For Difference (CDF) en Exchange Traded Funds (ETF’s). Wat nog beter is aan eToro, is dat u transacties kunt uitvoeren met zo min mogelijk handelskennis.

Met behulp van een kopieerhandelsfunctie kunt u transacties van ervaren beleggers op het platform kopiëren en uitvoeren. Om dit te bereiken, moet u niet minder dan $ 500 per operatie investeren, maar hoogstwaarschijnlijk zal het de moeite waard zijn.

Beveiliging van eToro

eToro heeft bijgewerkte beveiligingsfuncties, waaronder bescherming tegen Distributed Denial of Service-aanvallen. Anders dan dat, slaat het platform zijn activa op in zowel warme als koude portefeuilles, zodat u er zeker van kunt zijn dat hackers het niet gemakkelijk zullen hebben om uw geld te krijgen.

Ondersteunde tokens en valuta’s

Op eToro krijgt u 27 cryptocurrencies. Het is een klein aantal in vergelijking met de meer dan 130 valuta’s van Coinbase, maar het heeft een breed scala aan ondersteunde fiat-valuta’s, waaronder USD, AUD, EUR, THB, GBP, VND, RMB, MYR, NOK, IDR, SEK, PLN, PHP, CZK en DKK.

eToro Commissies

Als het gaat om kosten, heeft eToro een vrij complexe kostenstructuur. Ten eerste betaalt u conversiekosten om een ander fiat in USD te veranderen. U betaalt dus van 0,75% tot 5,0%, afhankelijk van de valuta waarin u handelt. Deze variabele spreadkosten worden echter alleen in rekening gebracht op het moment van aankoop en niet op het moment van verkoop. eToro brengt u ook $ 10 inactiviteitskosten in rekening als uw account 12 maanden niet actief is.

Betalingsopties op eToro

De betalingsopties op eToro zijn talrijk. U kunt werken met bankoverschrijvingen, creditcards en betaalpassen en zelfs elektronische betalingssystemen zoals Skrill en PayPal. Elke betalingsoptie heeft echter zijn beperkingen, dus zorg ervoor dat u ze grondig doorneemt voordat u er genoegen mee neemt.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
pexels tracy le blanc 607812

35 Crypto Twitter-accounts om te volgen

pexels alphatradezone 5833756

DeFi-platforms geschikt voor beginners in cryptocurrency