in

Coinbase versus eToro: hoe ze werken en de verschillen

Er zijn honderden crypto-makelaars momenteel actief in de wereld. Maar niet alle makelaars bieden beleggers gemoedsrust. In eerdere artikelen hebben we de meest betrouwbare en veilige makelaars aangegeven. Twee hiervan zijn de deelname van Coinbase en eToro. In dit artikel helpen we je de grootste verschillen te zien tussen Coinbase en eToro

Types van vergoedingen

In termen van kosten is eToro aanzienlijk goedkoper dan Coinbase. Dit is waarom eToro een 100% commissievrije broker is.

On Coinbase betaalt u 1,49% wanneer u cryptocurrencies koopt en opnieuw wanneer u verkoopt. Daarnaast brengt Coinbase 3,99% in rekening om cryptocurrencies te kopen met uw bankpas, terwijl eToro slechts 0,5% in rekening brengt. In het algemeen is het verschil hier enorm.

Om dit in meer detail te benadrukken, laten we een voorbeeld bekijken van hoeveel u zou betalen voor een Bitocin-aankoop van £ 1.000 op zowel Coinbase als eToro.

Start met Coinbase. Zo u besluit om 1.000 GBP Bitcoin te kopen met uw bankpas
U betaalt 3,99% – d.w.z. 39,99 GBP
Duit maanden later besluit u uw Bitcoin te verkopen wanneer deze 2.000 GBP waard is
U moet een handelsvergoeding betalen van 1,49%, of 29,80 GBP
Daarom besluit je het geld op te nemen op je pinpas. Na het opzij zetten van de vergoeding van 29,80 GBP, blijft u achter met 1.970,20 GBP
Hoe dan ook, je moet 2% opnamekosten betalen bij het overmaken van geld naar je bankpas, dus het is nog eens £ 39,40
Volgens het bovenstaande voorbeeld heb je in totaal 109,19 GBP betaald door Bitcoin op Coinbase te kopen en verkopen.

Nu herhalen we hetzelfde kunstmatige voorbeeld, maar deze keer op eToro.

Depositi 1.000 GBP op eToro – betaal een FX-vergoeding van 0,5%. Het is 5 GBP
Koop £ 1.000 aan Bitcoin zonder kosten en betaal vervolgens £ 0 transactiekosten
Verkoop uw Bitcoin wanneer deze £ 2.000 waard is – geen kosten meer
Houd de opbrengst op uw kaart en betaal opnieuw een FX-vergoeding van 0,5%. IT’S 10 GBP
Al met al kost hetzelfde proces op eToro u slechts 15 GBP aan kosten, terwijl het op Coinbase 109,19 GBP is.

Daarom heeft u in totaal 94,19 GBP bespaard.

Request methode

Op Coinbase kun je opwaarderen met een pinpas of bankrekening. Deze betaalmethoden worden ook ondersteund op eToro. Hoe dan ook, met eToro kunt u ook storten met creditcards, evenals e-wallets PayPal, Skrill en Neteller.

Advertitive investment

Coinbase is een 100% self-made cryptocurrency broker. Dit betekent dat u 100% verantwoordelijk bent voor het kiezen van welke cryptocurrency u wilt kopen en verkopen en wanneer de gelegenheid zich voordoet.

Hoe dan ook, als je een vorm van passief inkomen wilt. eToro biedt u 2 innovatieve Copy Trading en Copy Portfolio opties.

De Copy Trade-functie kunt u kiezen uit duizenden winstgevende eToro-gebruikers, die u vervolgens naar wens kunt kopiëren.

U besluit bijvoorbeeld om 500 GBP te investeren in een cryptocurrency-handelaar die een gestage winst heeft gemaakt sinds hij lid is geworden van het platform

Zo als de handelaar in kwestie 10% van zijn portemonnee aan Bitcoin toewijst, doet u hetzelfde
Dit betekent dat 50 GBP Bitcoin aan uw portemonnee wordt toegevoegd

eToro’s Copy Portfolio-functie maakt ook passief beleggen mogelijk, maar het werkt een beetje anders. Dit is de reden waarom deze wallets worden beheerd door eToro-medewerkers. Dit betekent dat de aanbieder bepaalt welke activa aan de portefeuille moeten worden toegevoegd, wanneer hij wanneer moet kopen om te herbalanceren en wanneer om te verkopen. Er zijn twee soorten Portfolio Copy op eToro die zich uitsluitend richten op cryptocurrencies, terwijl de andere soorten Portfolio Copy zich richten op aandelen en ETF’s.

Op Coinbase zijn er geen Copy Trades of Copy Portfolio functies, wat betekent dat het platform niet geschikt is als je wilt profiteren van een vorm van passief inkomen.

Om te concluderen lijdt het geen twijfel dat Coinbase en eToro beide de beste crypto-makelaars in de branche zijn. Dit wordt geverifieerd door meer dan 35 miljoen accounthouders voor de geverifieerde Coinbase die het bereikt. E eToro heeft bijna 30 miljoen gebruikers.

De belangrijkste attracties hier zijn de super gebruiksvriendelijke ervaring, evenals een veilige en beveiligde manier om toegang te krijgen tot zoveel populaire cryptocurrencies.

Hoe dan ook, als u op zoek bent naar de beste manier om cryptocurrencies te kopen, raden we aan dat eToro veruit de beste keuze is.

Dit komt omdat de FCA-gereguleerde makelaar u in staat stelt om cryptocurrencies te kopen zonder commissies. Daarnaast biedt eToro extra betaalmethoden, zoals creditcards en e-wallets, evenals volledig geautomatiseerde cryptocurrency-handelsservices.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
invest 00028

Grafiek wijzigen op MT4: hier is hoe het te doen

investimenti 83

eToro Crypto Wallet: wat het is en hoe het werkt