in

Cosmos Prijsverwachting 2022-2025-2030

In deze gids zullen we onze mening en die van de markt over de toekomst van Cosmos uiten terwijl we ATOM-prijsvoorspellingen voor 2022 en daarna bespreken.

Houd er rekening mee dat u deze en elke andere voorspelling met een korrel zout moet nemen, omdat het voorspellen van iets een ondankbare taak is, laat staan het voorspellen van de toekomst van een nieuw zeer volatiel financieel actief zoals Cosmos.

Laten we er nu op ingaan.

Voordat we ingaan op de prijsvoorspelling van Iota en vragen beantwoorden over of Cosmos een goede investering is of niet, waarom Cosmos zal slagen of falen, of waarom de prijs van Cosmos zal stijgen of dalen, laten we snel eens kijken naar wat Cosmos is en zijn geschiedenis tot nu toe.

Wat is Cosmos

Cosmos verkoopt zichzelf als een gedecentraliseerd netwerk van onafhankelijke parallelle blockchains aangedreven door Byzantijnse fouttolerante consensusalgoritmen zoals Tendermint.

Byzantijnse fouttolerantie is een kenmerk van het consensusalgoritme van een blockchain dat het mogelijk maakt om consensus te bereiken in een gedecentraliseerde omgeving die mogelijk kwaadaardige consensusverificatieknooppunten kan bevatten.

Deze blockchains zijn in staat om met elkaar te communiceren via het Cosmos Network, het zogenaamde “Internet of Blockchains”. Ook bekend als de Cosmos Hub, het is de eerste blockchain die binnen het Cosmos Network wordt gelanceerd en de belangrijkste taak zal zijn om andere blockchains (ook bekend als zones) in het ecosysteem met elkaar te verbinden.

Tokens kunnen veilig en snel van de ene zone naar de andere worden overgebracht met behulp van Cosmos Hub.

Cosmos Network zal worden gebouwd op drie belangrijke onderdelen:

  Tendermint Core

 1. – Verbindt de netwerk– en protocolconsensuslaag onder een software-implementatie die bekend staat als Tendermint Core. Het bevat het Tendermint BFT-consensusalgoritme en het IBC-protocol (interblockchain-communicatie) voor hub/ zone-communicatie.
 2. Application Blockchain Interface (ABCI) – BFT-replicatie van dapps in meerdere programmeertalen.

  ABCI is taalonafhankelijk en stelt ontwikkelaars in staat om het applicatiegedeelte van hun blockchain in elke taal te bouwen. Het is de verbindingsinterface tussen Tendermint Core en Cosmos SDK.

 3. Cosmos SDK – ontwikkelingsbron ook bekend als “Base Coin”. Het belangrijkste doel van de SDK is om de complexiteit bij het bouwen van ABCI voor gemeenschappelijke blockchain-mogelijkheden te verminderen en ontwikkelaars in staat te stellen zich te concentreren op aanpasbare applicaties binnen een gestandaardiseerd framework. Ontwikkelaars kunnen dit basisframe met ingebouwde tokens, governance, staking – alle basisfuncties die een blockchain vereist – nemen en vervolgens de gewenste functionaliteit toevoegen via plug-ins. Eigenlijk de applicatielaag van Cosmos Network.

Tendermint Core is verantwoordelijk voor consensus over de Cosmos Hub. De blockchains die verbonden zijn met de Hub behouden hun consensussoevereiniteit, zonder over te hoeven stappen naar Tendermint.

Ontwikkelaars kunnen hun eigen blockchains en applicaties maken met behulp van de Cosmos SDK en deze uitvoeren op Tendermint Core, waarbij ze zich alleen zorgen maken over de applicatielaag. ABCI maakt gebruik van een socketprotocol om de consensusengine in staat te stellen de status van de toepassing te beheren die in een ander consensusproces wordt uitgevoerd, waardoor Cosmos een breed scala aan cryptocurrencies en scripttalen kan ondersteunen, zoals die in Bitcoin, Ethereum, ZeroCash, CryptoNote en anderen.

Over het Tendermint-algoritme

Tendermint, het algoritme achter Cosmos, is de eerste aanpassing van de Proof-of-Stake consensus afgeleid van het Practical Byzantine Fault Tolerant (PBFT) algoritme geïntroduceerd door Castro en Liskov in 1999, na een onderzoeksperiode van 30 jaar. BFT-gebaseerde PoS-protocollen kennen een validator pseudo-willekeurig het recht toe om nieuwe blokken voor te stellen tijdens een stemproces met meerdere rondes.

De inzet en afronding van de blokken hangt echter af van een supermeerderheid – in dit geval tweederde van het quorum – van alle validators die het voorgestelde blok ondertekenen. Dit kan meerdere rondes of polka’s duren voordat blokken worden voltooid. BFT-systemen kunnen slechts tot 1/3 van de storingen tolereren, waarbij fouten willekeurig of schadelijk gedrag kunnen omvatten.

Enkele van de kenmerken van dit algoritme:

 • Aantoonbare levendigheid in gedeeltelijk synchroon netwerk.
 • Veiligheidsdrempel: 1/3 van de validators.
 • Compatibel met publieke/private ketens.
 • Onmiddellijke afronding: 1-3 seconden, afhankelijk van het aantal validators.
 • Prioriteit geven aan consistentie.
 • Beveiliging van toestemming.

Cosmos’ proof of stake algoritme is gedelegeerd, wat betekent dat het zo is georganiseerd dat stakers in twee groepen zijn verdeeld: validators en delegators. De delegators hebben de taak om te beslissen welke validators kunnen deelnemen aan de consensus; Validators zijn er om deel uit te maken van de consensus, transacties te valideren en nieuwe blokken aan de keten toe te voegen.

De beloningen die deze stakers verdienen, worden over het algemeen verdiend in het ATOM-token, maar in de toekomst kunnen ze ook worden verdiend in verpakte vormen van alternatieve cryptocurrencies zoals Bitcoin en Ethereum. Als een van de knooppunten van dit systeem kwaadwillig begint te werken, wordt deze uit het netwerk “geknipt” en worden de tokens weggenomen.

Cosmos Prijsvoorspelling

De hele cryptocurrency wereld staat aan de vooravond van een echte bearmarkt. Bitcoin is met 50% gedaald van zijn hoogste punt ooit te midden van bredere marktdalingen onder invloed van woedende inflatie en renteverhogingen van de Amerikaanse Fed.

Beleggers verkopen risicovolle activa en gaan naar stabielere markten. Crypto wordt nog steeds gezien als een zeer riskant spel en daarom uitverkocht.

Onze algo ziet in 2022 nog wat groen, vooral in de tweede helft van het jaar. Dit is terug te zien in onze prognose voor 2022.

Op dit moment moet Bitcoin een lokale bodem vinden voordat we in de tegenovergestelde richting kunnen bewegen en de trend kunnen keren.

Zodra Bitcoin zich in de nieuwe prijsklasse nestelt, zullen altcoins hetzelfde gaan doen – we hebben dit scenario tientallen keren gezien in de verre en recentere geschiedenis.

Ons prijsvoorspellingsmodel is bearish voor de komende 90 dagen met een hint van een bullmarkt die zich uitstrekt over kwartalen van Q1 tot Q2. We verwachten dat walvissen en andere grotere spelers op de markt rond die tijd klaar zullen zijn met het vullen van hun zakken, wat een typische en plotselinge crypto-piek zal veroorzaken.

De fundamenten die we evalueren zijn teams, tokenomics, use case, community, marketinginspanningen, liquiditeit en beschikbaarheid van uitwisseling, hype en speculatief potentieel, en enkele andere gepatenteerde factoren die in ons crypto-lab zijn ontwikkeld.

ATOM Prijsvoorspelling voor de komende 90 dagen

Hieronder vindt u een overzicht in tabelvorm van hoe ATOM zich op korte termijn (voor de komende 90 dagen) zal ontwikkelen, volgens ons voorspellingsmodel:

Cosmos Prijsvoorspelling 2022

De meeste experts zijn het erover eens dat deze bearmarkt minstens het eerste kwartaal van 2022 zal duren voordat we enige stabilisatie en kleine trendomkeringen zien.

ATOM Prijsvoorspelling 2025

Ons voorspellingsmodel ziet ATOM in 2025 $ 26,52 bereiken.

Cosmos Prijsvoorspelling 2030 – 2040

Hoeveel is Cosmos waard in 2030?

Ons voorspellingsmodel ziet Cosmos in 2030 $ 66,31 bereiken.

Hoeveel is Cosmos waard in 2040?

Ons voorspellingsmodel ziet Cosmos in 2040 $ 132,61 bereiken.

Zal Cosmos Bitcoin vervangen/overtreffen/overtreffen?

Nee, Cosmos zal BTC niet vervangen of overtreffen.

Kan Cosmos $ 100 bereiken?

Ja, Cosmos zou tegen het einde van 2025 $ 100 kunnen bereiken.

Kan Cosmos $ 1000 bereiken?

Ja, het is mogelijk dat Cosmos $ 1000 kan bereiken, maar alleen in de verre toekomst, na 2030.

Is het de moeite waard om Cosmos te kopen?

Wij zijn voorstanders van matig risicovolle beleggingen: beleg het grootste deel van uw cryptocurrency-portefeuille in BTC (50%); 35% in een mandje met large-cap munten en de rest in kleine projecten met enorme stijgingen. Dus in deze context is het de moeite waard om Cosmos te kopen.

Is Cosmos een goede investering?

Cosmos is, net als alle andere cryptocurrencies, een risicovolle investering. Het is waarschijnlijker dat het omhoog dan omlaag gaat vanwege de goede use case, goed ontworpen tokenomics, actieve community en een sterk team erachter.

Hoeveel zal Cosmos waard zijn?

Voor de korte termijn toekomst zou het kunnen oplopen tot $6,90. Op de lange termijn (8-10 jaar) zou het kunnen springen naar $ 66,31 of zelfs hoger.

Waarom zal Cosmos slagen en in prijs stijgen?

Cosmos heeft een goede use case, goed ontworpen tokenomics, actieve community en een solide team erachter. Dit alles is een voorwaarde voor succes en daarom ziet ons voorspellingsmodel Cosmos stijgen naar $ 66,31 in 2030.

Waarom gaat Cosmos failliet en daalt het in prijs?

Cryptografische projecten mislukken om verschillende redenen. Enkele van de meest voorkomende zijn: het team gaat schurken en verlaat het project, regelgevers verklaren het illegaal en persuitwisselingen om het te verwijderen, gebrek aan media-aandacht, meer succesvolle concurrenten, gebrek aan een goed ontworpen marketingstrategie, verlies van gemeenschapsondersteuning, potentiële kwetsbaarheid in het protocol, het niet bereiken van de minimale ontwikkelingsactiviteit die op het protocol is voorzien, onvermogen om nieuwe ontwikkelaars aan te trekken om op hun platform te bouwen.

Hoe hoog zal Cosmos gaan?

Ons voorspellingsmodel ziet de prijs van Cosmos exploderen en in de verre toekomst $ 132,61 bereiken.

Wat is de kortetermijnprognose voor Cosmos?

Cosmos zal de komende 90 dagen $ 6,90 bereiken, wat een verandering van 38,2% is ten opzichte van de huidige prijs die rond $ 11,17 zweeft.

Kan Cosmos je miljonair maken?

Ja, als je een bedrag koopt dat groot genoeg is. Verwacht niet dat je $ 100 investeert en een Cosmos-miljonair wordt. Maar 100x prijsexplosies zijn een veel voorkomend gezicht in crypto, dus een investering van $ 10k in Cosmos kan je miljonair maken.

Cosmos prijsvoorspelling vandaag – Wat zal Cosmos prijs morgen zijn?

Cosmos schommelt morgen rond de $11,26.

ABC

Veel beleggers (traditioneel en crypto) zullen u vertellen dat fundamentals uiterst belangrijk zijn en het meeste gewicht moeten hebben bij het evalueren van een project. Wij zijn het tot op zekere hoogte eens met deze stelling.

Crypto is specifiek in de zin dat fundamentals moeilijk te vertrouwen zijn. Hoe komt dat?

Welnu, de meeste crypto-investeerders zijn niet technologisch verfijnd om erachter te komen of het zelfs haalbaar is om te doen wat het project beweert te doen. Dit leidt tot overdreven en ongefundeerde roadmaps door veel crypto-projectteams. Deze routekaarten zien er geweldig uit en mensen komen massaal om in het project te investeren, ook al zouden ze met een beetje technische of economische kennis hebben gezien hoe belachelijk sommige van die ideeën zijn.

Use case

Om deze reden is het altijd goed om de haalbaarheid van de use case te controleren door iemand te raadplegen die technisch scherpzinniger is.

Veel van deze projecten merkten bijvoorbeeld het probleem op van de snelheid van transacties met Bitcoin, dus gingen ze all-in met de snelheid van hun blockchains. Maar die snelheid had de kosten van decentralisatie. In wezen beweerden ze een blockchain-trilemma te hebben opgelost, waar genen al eeuwenlang last van hebben. Maar twintig afspraken losten het in een week of wat op.

Wat doet Cosmos?
Het is geen erg originele use case. Gewoon een ander smart contracts-platform dat ernaar streeft sneller en efficiënter te zijn dan Ethereum. Land maken op ETH zal een steile heuvel zijn om te beklimmen. Cosmos slaagde er echter in om zich te scheiden van de rest van de Ethereum-jagersgroep en zich bij Polkadot aan te sluiten in een poging om de meest serieuze kanshebber te zijn voor slimme contracten en de DeFi-kroon.

Vertragingen zijn blijven wegen op Ethereum, wat een verrassende kans blijft geven aan zijn concurrenten zoals Polkadot, Cosmos, NEO, Cardano en vele anderen.

Het belangrijkste voordeel van Cosmos ten opzichte van Ethereum en andere concurrenten is het superieure ontwerp, vanaf het begin. Hier zijn enkele van de hoogtepunten van het ontwerpen van Cosmos Network:

De visie van Cosmos is om duizenden interoperabele zones en hubs te hebben via het Inter-Blockchain (IBC) communicatieprotocol. Cosmos kan ook verbinding maken met andere systemen via peg-zones, speciaal ontworpen zones die op maat zijn gemaakt om te communiceren met een ander ecosysteem zoals Ethereum en Bitcoin. Cosmos gebruikt Sharding niet bij elke Sovereign Zone en Hub met zijn eigen set validators.
Elke zone en hub in Cosmos is in staat om tot ongeveer 1000 transacties per seconde uit te voeren, waarbij de bandbreedte de bottleneck is in de consensus. Cosmos streeft ernaar om duizenden zones en hubs te hebben die allemaal via IBC met elkaar verbonden zijn. Er is geen limiet aan het aantal zones/hubs dat kan worden gemaakt.

De consensus van Tendermint is beperkt tot ongeveer 200 validators voordat de prestaties beginnen te verslechteren. Hoewel er de Cosmos Hub is, is het een van de vele hubs in het netwerk en is er geen centrale hub of limiet aan het aantal zones / hubs dat kan worden gemaakt.

De Tendermint-toestemming die in Cosmos wordt gebruikt, bereikt het doel binnen 6 seconden. Cosmos bestaat uit vele Zones en Hubs die met elkaar verbonden zijn. Communicatie tussen 2 zones kan onderweg door vele hubs gaan, dus het kan ook bijdragen aan latentietijden, afhankelijk van het pad dat wordt afgelegd, zoals uitgelegd in het tweede deel van de artikelen over Cosmos. Het is niet nodig om lang te wachten met het risico van terugdraaien.

Momenteel zijn er ongeveer 50 projecten die zijn gebaseerd op Cosmos SDK met een volledige lijst die hier te zien is en filtert op Cosmos SDK. Niet alle projecten zullen noodzakelijkerwijs verbinding maken met behulp van native Cosmos sdk en IBC en sommige hebben gevorkte delen van de Cosmos SDK en gebruiken tendermint consensus zoals Binance Chain, maar hebben gezegd dat ze in de toekomst verbinding zullen maken.

Team

Het evalueren van het team achter het project is een ander punt dat moet worden aangepakt. Meestal zijn deze mensen de enige bron van hun claims (en aangepaste LinkedIn-profielen). Dus hoewel dit een belangrijk criterium is, moet u er rekening mee houden dat een sluw team van marketeers legitimiteit kan vervalsen.

Een enorme RODE VLAG op een team is tweeten, publiceren, bloggen over de prijs van hun token. Geen enkel legitiem team doet dit omdat ze slimmere dingen te doen hebben, zoals werken aan hun miljoenenproject. Alleen geldverzamelaars beheren hun officiële sociale media en blogs als de meest flagrante manipulators op de markt (bijvoorbeeld: Justin Sun) om de prijs op te drijven voordat ze hun bergen munten downloaden die ze uit het niets hebben gemaakt en aan zichzelf hebben toegewezen.

Dergelijke teams betalen meestal crypto-mediapublicaties op laag niveau om “onbevooroordeelde” artikelen en beoordelingen van hun projecten te publiceren in een poging de illusie van een alom gerespecteerd en aantrekkelijk project te creëren.

Zeer transparant en professioneel. Geen actie op shilling prijzen of opmerkingen, gericht op construction.
Het oorspronkelijke team werd echter ontbonden, maar het project verdween niet en de verdeling was vrij burgerlijk. Alle oud-leden zijn actief gebleven en werken tot op de dag van vandaag aan de ontwikkeling van verschillende delen van het netwerk.
Oprichter Jae Kwon beschuldigde eerste medewerker Zaki Manian van godslastering, met het argument dat deze software “goddelijk” was en vroeg Manian om afstand te doen van zijn “zelfverklaarde toewijding”.
Kwon blijft het werk van Tendermint op het gebied van softwareontwikkeling leiden, net als Manian startup, Iqlusion en enkele andere bedrijven zoals Althea en Chainsafe. Daarnaast heeft de non-profitorganisatie een startup in Berlijn opgericht, Interchain GmbH, nu samengesteld uit voormalige Tendermint-technologen die aan dezelfde doelen werken als in 2019.

Community

Gemeenschap – besteed hier speciale aandacht aan. De grootte van de community is niet relevant omdat deze gemakkelijk kan worden vervalst (kijk maar op Fiverr of Upwork om te zien hoe gemakkelijk het is om 100k twittervolgers of subreddit-abonnees te kopen).

Wat het belangrijkste is, is de inhoud die communityleden plaatsen: klinkt het echt? Is het gewoon prijsgericht? Het maakte het mogelijk om wat kritisch te denken of de enige toegestane berichten zijn hucksters en cult-afgoderij van het team (meestal krijgt de teamleider een rockstar-status onder beschaamde beleggers).

Is het de moeite waard om te investeren in Cosmos – community assessment
Zeer actieve subreddit met bijna 20k abonnees en een vrij actieve Telegram-groep samen met een speciaal forum. Het lijkt echt en authentiek te zijn, geen bots, geen berichten van lage kwaliteit over manen en prijsactie.

Exchanges en wallet support

Nog een goede indicator van hoe serieus het project is dat door andere crypto-agenten wordt genomen. Sommige kleinere, marginale beurzen en portefeuilles kunnen worden betaald voor vermeldingen, maar grotere platforms zoals Kraken, Binance of Coinbase verlenen legitimiteit aan een project dat daar wordt vermeld. Dit is dus een geweldig startpunt als het project echt iets waard is onder zijn collega’s.

Waarom zal Cosmos slagen?

Uitstekende ondersteuning onder populaire beurzen (Binance, Bitfinex, Kraken, Kucoin etc) en wallets (Atomic Wallet, Trust Wallet, Watch etc.).

Tokenomics

Soms is het project logisch en lijkt alles goed, behalve de rol van het token. Het is gewoon overbodig en geforceerd op de foto (zodat het team het geld kan nemen en rijk kan worden). Afgezien van de logica achter het token, moet u aandacht besteden aan het huidige en algehele aanbod. Daarnaast zijn inflatie en het productietempo van nieuwe munten uiterst belangrijk. Ook de verdeling tussen het team, vroege investeerders en vaste gebruikers is van immens belang. Bekijk Ripple en XRP om te zien hoe moeilijk het is om organische prijsgroei te hebben wanneer er een groot aantal mensen is die elke week miljoenen nieuwe tokens (ontgrendeld) naar de markt downloaden.

Het is belangrijk dat tokens in het project worden verweven met slimme prikkels in gedachten. Dit zijn prikkels in de wereld van cryptocurrencies: waarom zou de koper sommige munten houden, wat zit er voor hem in? Verschillende projecten gebruiken verschillende methoden om mensen te verleiden hun munt te kopen en vast te houden.

Is ATOM een goede investering?
Het officiële token van het Cosmos-ecosysteem heet ATOM. 168 miljoen tokens werden verkocht in een ICO van 2017, waarbij het project $ 17.300.000 opbracht in 28 minuten (waardoor 100% van het oorspronkelijke verkoopdoel werd voltooid). Het team hield 50 miljoen ATOM voor zichzelf om te worden gebruikt voor financiering en strategische partnerschappen.

ATOM is geen vast beperkt bid token en het bod zal voortdurend toenemen met een jaarlijkse inflatie van ongeveer 10%, afhankelijk van het % belang. De huidige marktkapitalisatie voor ATOM op het moment van schrijven van dit artikel is $ 1 miljard met 203 miljoen in circulerend aanbod. Beloningen kunnen worden verdiend door te staken om te compenseren voor verwatering veroorzaakt door inflatie. Deelnemers kunnen ook worden afgesneden en een deel van hun ATOM verliezen als de validator zich misdraagt.
Het ATOM-token is het native token voor Cosmos Hub. Het wordt vaak verward door mensen die denken dat het het token is dat in het hele ecosysteem van de kosmos wordt gebruikt, terwijl het alleen wordt gebruikt voor een van de vele hubs in Cosmos, elk met zijn eigen token. Momenteel heeft ATOM weinig nut omdat IBC niet wordt vrijgegeven en geen verbindingen heeft met andere zones / hubs. Zodra IBC is vrijgegeven, kunnen zones er de voorkeur aan geven om verbinding te maken met een andere hub en daarom wordt ATOM niet gebruikt.

Cosmos’ ATOM-token is alleen voor de Cosmos Hub, waarvan er veel hubs in het ecosysteem zullen zijn en op dit moment heel weinig nut heeft. (dit kan verbeteren zodra IBC wordt vrijgegeven en als de Cosmos-hub daadwerkelijk de hub wordt waarmee mensen verbinding willen maken en niet zoiets als Binance.

Handelsvolume

Handelsvolume is een andere uitstekende barometer voor de kwaliteit van activa. Dit kan ook worden vervalst door geautomatiseerde handel en was op kleine transacties, maar filter ze gewoon uit en kijk of er daadwerkelijk liquiditeit is op de grotere platforms.

Uitstekend en constant handelsvolume in de afgelopen 3 maanden met af en toe pieken en dalen. Het beweegt in het bereik van $ 0,5 miljard tot $ 3 miljard per dag, wat vergelijkbaar is met zijn naburige en direct concurrerende gerangschikte munten (zoals AVAX of DOT). Het 24-uurs handelsvolume daalde in heel 2021 niet onder de $ 0,5 miljard.

Speculatief potentieel

Nu hebben we het over de echt impactvolle marktwerking.

Helaas weegt de
kracht van sociale media, met name Twitter-, Discord- en Telegram-groepen, en in mindere mate subreddits en Facebook-groepen, vaak zwaarder dan de fundamenten van een cryptoproject. Als gevolg hiervan zien we trashy en halfdode zombieprojecten zoals Dogecoin, Electroneum, Verge, Tron (niet dood maar alles is nep eromheen, van het aantal gebruikers en dapps tot het onoriginele en ongeïnspireerde en incompetente leiderschap) en soortgelijke shitcoins stijgen in de marktkapitalisatiegrafieken, soms zelfs in de top 10.

De speculatieve golf kan je optillen in de lucht, maar kan, vaker, je portemonnee vernietigen in een grote zilch.

Sommige mensen zijn goed in zwemmen met deze haaien (Twitter-personages verborgen achter enkele hinkende bijnamen zoals Crypto [INSERT ANIMAL) of Crypto [INSERT VERB]) die hun pompen en shilling en prijsdumps coördineren. Gewone kopers van cryptocurrency missen echter de tijd of vaardigheid om ze bij te houden en worden gebruikt als plankton, voedsel voor grotere zeedieren om van te smullen.

Sociale media kunnen echter een plek zijn waar je goede adviezen tegenkomt over verborgen juweeltjes. Wanneer je iets leest dat je interesse wekt, word dan niet te enthousiast en investeer meteen. Zet het in plaats daarvan op een volglijst en bekijk alle dingen die we hierboven hebben genoemd.

Het belangrijkste om naar te zoeken is authenticiteit: zien de community, crypto-persona’s op sociale media, crypto media-projectartikelen er legitiem uit? Wordt het uitgegeven door gerespecteerde mensen met een sterke reputatie of door naamloze mensen die links en rechts munten schillen? Is de gemeenschap zich bewust van de mogelijke gebreken van het gekozen project en mag zij deze bespreken? Zijn er systematische klachten over plotselinge verboden en censuur door moderators van de gemeenschap?

Een goed project is niet zo moeilijk te herkennen en zodra je er berichten over ziet van andere mensen – controleer hun profielen, controleer de geschiedenis van hun tweets / berichten, kijk of de aanbeveling komt als een echte suggestie of een kunstmatige shilling gemaakt uit eigenbelang?

Is Cosmos legitiem?
Cosmos staat hoog aangeschreven in de cryptocurrency-industrie. Er is veel aandacht voor de updates, alles lijkt echt, authentiek en onbetaald.

Cosmos Prijsvoorspelling – samenvatting

Cosmos concurreert niet alleen tegen ETH, maar ook tegen anderen, vooral Polkadot en Avalanche.

Polkadot is een bloeiende scheepswerf en ziet de beste adoptie onder projectbouwers, maar Cosmos loopt niet ver achter.

Cosmos Network is geen papieren tijger, want er zijn een aantal redelijk bekende projecten op gebouwd, zoals:

Stablecoin: Kava, Terra
Kredietmarkten: Kava, Anchor (Earth)
DEX / AMM: THORChain
Oracles: Band, Chainlink (het is een Oracle-oplossing onafhankelijk van de blockchain)
Synthetische goederen: Kava
DAO: Aragón

Na het analyseren van al het bovenstaande over Cosmos, kunnen we zeggen dat dit een legitiem project is met een unieke kans om daadwerkelijk het project te zijn dat de ontmoedigende taak die voor ons ligt zal overwinnen – Ethereum overtreffen om te worden gekroond als de koning van slimme contractplatforms. Het geniet een goede reputatie in crypto-kringen en kan op korte en lange termijn een waardige investering zijn.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
pexels tima miroshnichenko 7567222

Kin prijsvoorspelling 2022 – 2025 – 2030

pexels thisisengineering 3861958

Wat zijn de beste programmeertalen voor Crypto?