in

Crypto wallet tracker: wat ze weten en welke de beste zijn

De cryptocurrency-markt is de afgelopen jaren geëxplodeerd met duizenden nieuwe munten en tokens.

Veel crypto-investeerders geven er de voorkeur aan hun bedrijven te diversifiëren en te experimenteren met opkomende valuta’s in plaats van alleen Bitcoin of Ethereum.

Natuurlijk is het bij duizenden verschillende munten belangrijk om een efficiënte methode te hebben om al uw activa in één keer te bekijken.

Dit is waar cryptocurrency wallet trackers van pas komen. Dankzij state-of-the-art software stellen wallet trackers beleggers in cryptocurrency in staat om een compleet beeld te krijgen van al hun cryptocurrencies, compleet met real-time prijsaanpassingen. Lees verder voor de beste crypto wallet tracker reviews.

Waarom een Crypto Porfolio Tracker?

Terwijl de cryptocurrency-markt alleen begon met bitcoin, zijn er in het afgelopen decennium duizenden nieuwe munten en tokens opgedoken. Deze nieuwe munten creëren veel kansen in termen van geld verdienen door activa op het juiste moment te kopen en verkopen, maar de cryptocurrency-markt als geheel is nog steeds een beetje gefragmenteerd in termen van waar al deze handelsactiviteit plaatsvindt. (Bekijk voor meer informatie onze HaasBot-recensie of Trade Santa-recensie.)

Vanwege de noodzaak om accounts op verschillende beurzen te hebben en misschien zelfs in het gedecentraliseerde uitwisselingsecosysteem te duiken, kan het moeilijk worden om de winsten en verliezen op de cryptocurrency-markt bij te houden.

Dit is waar crypto wallet trackers binnenkomen. Met deze beste portfoliomonitoring-apps kunnen handelaren in cryptocurrency al hun crypto-holdings in één app op hun smartphone volgen. Veel van deze apps integreren ook met uitwisselings-API’s, wat betekent dat het proces van het bewaken van de waarde van alle verschillende crypto-activa die door een bepaalde gebruiker worden gehouden, volledig kan worden geautomatiseerd. Na het bekijken van alle verschillende crypto wallet trackers op de markt, hebben we de industrie beperkt tot enkele van de beste opties voor het volgen van uw crypto-activa.

Beste Crypto Wallet Tracker: Blockfolio

Net zoals bitcoin de gouden standaard is van de cryptocurrency-industrie, is Blockfolio veruit de meest succesvolle en populaire crypto wallet-app. Hoewel er in de loop der jaren een aantal nieuwe toetreders op de crypto asset tracker-markt zijn geweest, is de realiteit dat Blockfolio nog steeds de beste crypto wallet-tracker is vanwege de slanke interface en levensduur. Sinds 2014 is Blockfolio uitgegroeid tot het ondersteunen van meer dan 8.000 crypto-activa en 300 verschillende uitwisselingen wereldwijd.

Een van de
beste kenmerken van Blockfolio is dat het een hoge mate van maatwerk op de startpagina mogelijk maakt. Dit betekent dat gebruikers precies kunnen zien wat ze willen zien zodra ze de app openen. Gebruikers hoeven niet door duizenden verschillende munten te scrollen om de informatie te krijgen die ze nodig hebben. Blockfolio Signal stelt gebruikers ook in staat om toegang te krijgen tot baanbrekende ontwikkelingen met betrekking tot elk crypto-activum zodra het zich voordoet. Met deze functie kunnen gebruikers hun crypto-toewijzingen zo snel mogelijk aanpassen in tijden van onzekerheid. De nieuwsfeed van de app is ook zeer aanpasbaar, wat betekent dat gebruikers de verhalen kunnen volgen die het meest relevant zijn voor hun portemonnee. Er is een goede reden waarom Blockfolio vaak wordt aangeprezen als de beste crypto-tracking-app.

Blockfolio beoordelingen

 • Ondersteunt meer dan 10.000 cryptocurrencies en 500 uitwisselingen
 • Blockfolio-signaal voor constante muntupdates
 • Handel gratis in cryptocurrencies rechtstreeks vanuit de app
 • Volledige aanpassing om in uw crypto-portefeuilles te passen

ONDERSTEUNDE CRYPTOCURRENCIES: 10.000 +
ONDERSTEUNDE PLATFORMS: Android, iOS

Een alternatieve crypto wallet tracker: CoinStats

CoinStats is het meest gebruikte Blockfolio alternatief. Het bevat veel van dezelfde functies als in Blockfolio, zoals een breed scala aan ondersteunde crypto-activa en nieuwspersonalisatie, maar er zijn ook enkele belangrijke verschillen. CoinStats heeft bijvoorbeeld een grotere mate van focus op het Ethereum-ecosysteem. In feite kunnen gebruikers holdings in hun MetaMask-portefeuilles volgen vanuit de coinstats mobiele app.

CoinStats biedt ook een verscheidenheid aan premium abonnementen waarmee gebruikers toegang hebben tot extra functies. Met CoinStats Pro kunnen gebruikers 10 exchange-accounts koppelen, 10 verschillende wallets bekijken, tot 1.000 transacties toevoegen, toegang krijgen tot Coin Insights en toegang krijgen tot CoinStats op een breed scala aan platforms. Coin Insights is een programma waarmee gebruikers toegang hebben tot een aantal verschillende statistieken met betrekking tot CoinStats-gebruikers en de cryptocurrencies die ze bezitten. Er is nog een ander betaald niveau voor gebruikers dat bekend staat als CoinStats Premium, dat in feite veel meer biedt dan pro-lidmaatschap. Er is ook een uniek lidmaatschapsaanbod, bekend als de CoinStats Community, dat zich richt op zakelijke gemeenschappen met meer dan 10 leden.

 • Coin Insights biedt aanvullende informatie over specifieke munten en tokens
 • Ideaal voor handelaren die zich richten op het Ethereum-ecosysteem
 • Instapversie van de app gratis beschikbaar
 • Perfect voor het bedrijfsleven

CRYPTOCURRENCIES: 8.000 +
ONDERSTEUNDE PLATFORMS: Windows, MacOS, Linux, Android, iOS

Concurrenten: Altpocket, Delta, CryptoWatch, Crypto Pro

Hoewel Blockfolio en CoinStats de twee grote honden op de crypto-portemonneemarkt zijn, zijn er ook een aantal andere opkomende concurrenten die er zijn. Drie van de belangrijkste concurrenten om voorlopig in de gaten te houden zijn Altpocket, Delta en Cryptowatch.

Het belangrijkste verkoopargument van Altpocket dat het helpt zich te onderscheiden van andere crypto-portemonneetoepassingen, is dat het een sociaal aspect aan het crypto-trackingspel toevoegt. Gebruikers kunnen hun activa volgen via hun smartphone of in een browser op hun laptop, en cryptocurrencies die op ’s werelds populairste beurzen worden bewaard, kunnen automatisch worden gesynchroniseerd met de portemonneetracker. Degenen die de app gebruiken, kunnen ook communiceren met andere gebruikers door rechtstreeks met hen te chatten of hun profielen te bekijken. Gebruikers kunnen ook andere gebruikers volgen en meldingen ontvangen wanneer ze een nieuwe uitwisseling maken. Hoewel Altpocket pas in 2017 werd opgericht, is het snel de crypto wallet tracker bij uitstek geworden voor handelaren die iets meer sociale interactie met hun transacties nodig hebben.

Voor Delta is de naam van het spel om alles zo gemakkelijk mogelijk te maken voor degenen die nieuw zijn in de cryptocurrency-ruimte. Als u uw eerste bitcoin of andere crypto-asset koopt, is dit misschien wel de beste tracker om nu te gebruiken. De Android- en iOS-app werd uitgebracht in 2017 en ze waren in staat om 1 miljoen gebruikers te krijgen binnen hun eerste jaar van gebruik. Gebruikers hebben ook toegang tot hun portemonnee via een desktop-app; Deze versie van de app is echter nog in bèta. Hoewel de gratis versie van deze app perfect is voor beginners, is de Pro-versie geen grote waarde. Daarom willen gebruikers misschien overschakelen naar een andere app zodra ze zich meer op hun gemak voelen bij de cryptocurrency-markt.

Crypto Pro is een andere geweldige optie met een echt soepele gebruikersinterface.

Altpocket Beoordeling

 • Maak een sociaal cryptocurrency-handelsprofiel en communiceer met andere handelaren
 • Volg de tips van de beste handelaren op het platform
 • Importeer uw transacties van grote beurzen
 • Je kunt deze crypto wallet tracker gratis downloaden

ONDERSTEUNDE CRYPTOCURRENCIES: 100+
ONDERSTEUNDE PLATFORMS: Windows, MacOS, Linux, Android, iOS
ONDERSTEUNDE UITWISSELINGEN: Coinbase, Binance, Bittrex, Poloniex, Kraken

Cryptowatch Overzicht

 • Eigendom van Kraken
 • Beschikbaar op alle platforms via webinterface
 • Handel vanaf uw crypto wallet tracker
 • Zelfstandige desktop-app beschikbaar

CRYPTOCURRENCIES 950
ONDERSTEUNDE PLATFORMS Linux, MacOS, Windows, Android, iOS

Delta

 • Volg crypto-activa, acties en valuta’s in één app
 • Betere interface dan elke andere crypto wallet tracker
 • Veel functies die beschikbaar zijn in de gratis versie van de app
 • Zeer actief ontwikkelingsteam dat altijd verbeteringen aanbrengt

CRYPTOCURRENCIES: 5000 +
ONDERSTEUNDE PLATFORMS: Windows, MacOS, Linux, Android, iOS

4,25

 • Ongeëvenaarde privacyfuncties
 • Synchroniseren op al uw Apple apparaten
 • De app koppelen aan exchange-accounts en wallets
 • Volg edelmetalen en fiat-valuta’s samen met uw crypto-portemonnee

CRYPTOCURRENCIES 5000+
ONDERSTEUNDE PLATFORMS iPhone, iPad, Mac en Apple Watch

Kubera

 • Houd al uw investeringen op één plek bij, niet alleen cryptocurrencies
 • De gebruikersinterface is eenvoudig en eenvoudig te gebruiken
 • Nieuwe gebruikers hebben toegang tot een gratis proefperiode van 2 weken
 • Werkt samen met 20.000 verschillende banken wereldwijd

BEPERKTE ONDERSTEUNING VOOR CRYPTOCURRENCIES
ONDERSTEUNDE PLATFORMS Windows, MacOS, Linux, iOS

Wat is een Crypto Portfolio Tracker?

Een crypto wallet tracker is in feite uw belangrijkste interface in de crypto asset markt. Met deze applicaties kunt u al uw crypto-holdings op één scherm bekijken en het veel gemakkelijker maken om uw crypto-saldi in realtime te bekijken en de distributie van uw investering in het cryptocurrency-ecosysteem te beheren.

Hoewel het allemaal begon met Bitcoin in 2009, zijn er nu duizenden verschillende crypto-activa die proberen verschillende niches van online financiën te decentraliseren. Hoewel sommige mensen gewoon graag bitcoin kopen en het in een exchange-account of portemonnee laten zitten voordat ze het opnieuw tikken, hebben actievere handelaren dit type app nodig om te allen tijde een duidelijk beeld te krijgen van de status van hun cryptocurrency-investeringen.

Hoe werken Portfolio Trackers?

Er zijn verschillende manieren waarop een wallet tracker kan werken, maar het uitgangspunt is dat u de cryptocurrency-transacties die u maakt op alle verschillende beurzen die u regelmatig gebruikt, moet kunnen volgen. Natuurlijk kunt u eenvoudig een spreadsheet op uw computer openen en handmatig de waarde van elke transactie invoeren wanneer u dit doet, maar het punt van een crypto wallet-tracker is dat u hiermee dit proces kunt automatiseren en zelfs toegang hebt tot een veel betere analyse van uw eerdere transacties.

De beste crypto wallet trackers richten zich op automatisering en aanpassingsfuncties. Wanneer elke transactie die u maakt automatisch kan worden toegevoegd en geanalyseerd door uw crypto wallet tracker, maakt dit uw leven gemakkelijker. Ook wanneer uw crypto-tracker is aangepast aan uw specifieke portemonnee, is het veel gemakkelijker om met één klik op de knop de exacte informatie te vinden die u nodig hebt.

Om het hoogst mogelijke niveau van automatisering te bereiken, integreren veel crypto wallet trackers met beurzen om automatisch uw transacties toe te voegen en een gemakkelijk te begrijpen grafiek van uw huidige crypto-holdings te maken. Natuurlijk worden niet alle crypto-transacties op beurzen gedaan, dus gebruikers van deze apps moeten soms ook handmatig hun crypto-overdrachten invoeren.

Zijn wallet trackers veilig?

Crypto wallet trackers kunnen zo veilig zijn als u wilt.

Hoewel veel van hen kunnen worden geïntegreerd met uw exchange-accounts of onbewaakte crypto-portefeuilles, kunt u de hoeveelheid stroom die uw crypto-portemonneetracker heeft over uw crypto-fondsen beperken. Hoewel er enkele handelaren zijn die er geen probleem mee hebben om hun portefeuilletracker volledige controle over hun exchange-accounts te geven, is dit geen vereiste voor het gebruik van deze apps. In feite is het veel verstandiger om deze crypto-trackingtoepassingen alleen in de alleen-lezen modus te gebruiken.

Met deze instelling kan de crypto wallet tracker al uw crypto-holdings zien, maar kan deze cryptocurrencies niet overal naartoe sturen. Dit helpt u te beschermen tegen het potentiële beveiligingsprobleem in de crypto wallet-app dat leidt tot een verlies van geld. Het hele punt van cryptocurrency is dat je iemand anders niet hoeft te vertrouwen met je geld, dus het heeft over het algemeen niet veel zin om deze applicaties toegang te geven tot je geld.

Werken cryptocurrency-uitwisselingen met wallet-trackers?

Ja, veel exchanges werken met wallet trackers via hun API’s.

Uw crypto wallet tracker kan direct gekoppeld worden aan uw exchange account. In feite kunt u rechtstreeks handelen vanuit veel verschillende portfoliotrackers, waardoor u vanuit één interface een volledig beeld krijgt van de hele markt en prijzen op verschillende beurzen. Dat gezegd hebbende, moet worden opgemerkt dat het plaatsen van een grote hoeveelheid cryptocurrency op een van deze apps niet wordt aanbevolen vanwege beveiligingsproblemen.

Als het bedrijf achter de crypto wallet tracking-app is gehackt, kan het gebruikers van die app misleiden om een kwaadaardige versie van de software te downloaden die bedoeld is om het geld van klanten te stelen. Dat gezegd hebbende, is het handig om uw exchange-accounts te koppelen aan uw crypto wallet-app op een manier die geen handel of opnames via de API-verbinding toestaat. Dit is een instelling die meestal wordt gewijzigd op de uitwisselingswebsite in plaats van op de tracker van de crypto-portemonnee zelf.

Er moet ook worden opgemerkt dat sommige crypto-tracking-apps hun gebruikers ook in staat stellen om hun crypto-portefeuilles aan de app te koppelen. Net als uitwisselingsaccountverbindingen, moet u dit type app waarschijnlijk geen toegang geven tot uw privésleutels, omdat u geen verhaal hebt in een situatie waarin er iets misgaat en u uw geld verliest. Dat gezegd hebbende, als u meer een buy-and-hold-type handelaar bent die geen geld actief hoeft te houden op verschillende beurzen, dan kan de view-only versie van portfolio-integraties een geweldige optie zijn voor het volgen van de groei van uw crypto-holdings op de lange termijn.

Welke functies moet ik zoeken in een wallet tracker?

De functies waarnaar u moet zoeken in een crypto wallet tracker zijn afhankelijk van uw specifieke use case.

Er zijn veel verschillende soorten cryptocurrency-gebruikers, dus het is moeilijk voor een van deze apps om de wensen en verlangens te vervullen van elke persoon die cryptocurrencies verhandelt. Om deze reden is het een goed idee om een verscheidenheid aan verschillende crypto wallet-apps te proberen om degene te vinden die het beste bij uw behoeften past. Dat gezegd hebbende, zijn er nog steeds enkele functies die u moet zien als vereisten voor een hoogwaardige cryptocurrency wallet tracker.

 • Personalisatie – Personalisatie is de belangrijkste functie om naar te zoeken in een crypto wallet tracker. Elke cryptocurrency-gebruiker heeft de neiging om een andere set crypto-activa te hebben die ze bezitten en zal ook verschillende gewichten hebben toegewezen aan bitcoin, ether en elke andere cryptocurrency in termen van het totale aandeel van de portemonneemunt. Wanneer u het startscherm van de app kunt aanpassen om alleen te focussen op de munten en tokens die u bezit en het nieuws en de meldingen voor de munten te bewaren die voor u het belangrijkst zijn, krijgt u de maximale hoeveelheid waarde van de app.
 • Automatisering – Automatisering is een andere belangrijke functie om naar te zoeken in een crypto-portemonnee-applicatie, omdat dit het hele punt is van het gebruik van de app in de eerste plaats. Ja, er zullen enkele situaties zijn waarin u handmatig een cryptotransactie moet invoeren, maar de cryptotracker moet een breed scala aan integraties hebben met specifieke uitwisselingen, portefeuilles en munten om zo geautomatiseerd mogelijk te zijn.
 • Informatie – Hoewel personalisatie en automatisering de twee belangrijkste functies zijn om in gedachten te houden bij het kiezen van een crypto wallet tracker, is toegang tot informatie iets dat niet over het hoofd mag worden gezien. Deze app is uw portaal naar de cryptocurrency-markt, dus u moet ervoor zorgen dat u toegang hebt tot al het laatste nieuws en ontwikkelingen in de cryptocurrency-ruimte zodra ze zich voordoen. In de meeste gevallen geeft het kopen van een Pro- of Premium-versie van een crypto wallet-tracker u toegang tot betere informatie dan u gratis op Twitter of elders zult vinden. De cryptocurrency-markten zijn nog steeds relatief klein, dus elke seconde telt als u een actieve handelaar bent.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

pexels pixabay 128867

Beste cryptovriendelijke bank-apps

pexels roger brown 5698697

Crypto-betalingen: de beste in het algemeen