in

Cryptocurrencies die voldoen aan nieuwe EU-regelgeving

Centrecently heeft de Europese Unie een reeks voorschriften ontwikkeld om gezond verstand op de cryptocurrency-markt te brengen. De regelgeving geeft ook een idee van hoe cryptocurrency-regelgeving wereldwijd zou kunnen gaan. Ze hebben ook een idee van de beste cryptocurrencies om te kopen in de toekomst.

Een van de kritieke aspecten van de regelgeving is dat cryptocurrencies hun ecologische voetafdruk moeten aangeven. Dit is een indicator dat in de toekomst; de EU zal milieuvriendelijke cryptocurrencies meer ondersteunen.

Van beleggers is dit ook een indicator van het type cryptocurrencies dat in de toekomst waarschijnlijk meer gunst zal vinden bij beleggers. Follow zijn de beste cryptocurrencies om in de gaten te houden na de EU-regelgeving.

Kaart

Een van de belangrijkste redenen waarom cardano (ADA) in de eerste plaats een ding is geworden, is om de milieukosten van proof-of-work cryptocurrencies zoals Bitcoin en Ethereum aan te pakken.

Zoals is het perfect in lijn met de nieuwe EU-regelgeving. Eet dit is Cardano veel meer dan alleen een milieuvriendelijke cryptocurrency.

Cardano is ook een van de meest technologisch geavanceerde cryptocurrencies. His Ouroboros Proof-of-Stake algoritme is een van de beste omdat het een perfecte balans bereikt tussen beveiliging, decentralisatie en schaalbaarheid.

Daarnaast heeft Cardano aanzienlijk aan populariteit gewonnen. In plaatsen als Ethiopië en Rwanda wordt de Cardano-blockchain bijvoorbeeld al gebruikt om overheidssystemen te vereenvoudigen.

Omdat dergelijke systemen in ontwikkelingslanden het meest nodig zijn, is Cardano op de goede weg om waarde te adopteren en te laten groeien.

Hier is omdat het opvalt als de beste cryptocurrency om nu naar te kijken, zelfs als de bear cryptocurrency-markt aanhoudt.

Ethereum

Jarenlang is Ethereum (ETH) schadelijk geweest voor het milieu omdat het een Proof-of-Work-algoritme gebruikt. Hoe dan ook, sinds 2020 is het overgestapt op Proof-of-Stake, in wat in de volksmond bekend staat als Ethereum 2.0.

Ethereum heeft op dit front grote vooruitgang geboekt en een testnetfusie van Ethereum en Ethereum 2.0 is voltooid. Het is algemeen te verwachten dat Ethereum over een maand of zo zal functioneren als Ethereum 2.0 en slechts een klein percentage van de energie zal gebruiken die het gebruikte toen het functioneerde als Proof-of-Work.

Naast dat het in overeenstemming is met de nieuwe EU-richtlijnen, zijn er nog veel meer redenen waarom Ethereum er aantrekkelijk uitziet als investering. Een daarvan is beveiliging. In de altcoin-markt is Ethereum gemakkelijk de meest veilige en gedecentraliseerde. Na de gebeurtenissen van de afgelopen maanden, waar sommige cryptocurrencies zijn ingestort, zal de beveiliging van Ethereum waarschijnlijk meer investeerders in de EU en in het buitenland aantrekken.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
invest crypto 25

Biconomy prijsverwachting 2025 en 2030

invest 00035

Algoritmische handel: MT4 versus MT5