in

Cryptocurrencies verkopen op Binance: hoe het snel te doen

De handelsmunt op Binance Spot heeft twee orders Kopen (Kopen) en Verkopen (Verkopen). Na een tijdje heeft de gebruiker de munt met succes gekocht op Binance en wil de munt verkopen om te profiteren van de transactie. U moet de order sluiten bij gemiddelde brokers na het openen van een BUY-order om winst te maken.

Hoe dan ook, op Binance moeten gebruikers een verkooporder uitvoeren om winst te maken en een andere cryptocurrency (of stablecoin) te krijgen. Hoe verkoop je cryptocurrencies op Binance om de snelste en meest effectieve te zijn? Het volgende artikel bevat vier manieren om munten op Binance te verkopen voor gebruikers om in elke specifieke situatie te gebruiken.

Wat is een verkooporder op de Binance-beurs?

Een verkooporder op Binance Spot wordt gebruikt om een eerdere aankoop te sluiten.

Een gebruiker die eerder een bepaald aantal munten heeft gekocht en ziet dat de trend op het punt staat te keren, moet de transactie voltooien om winst te nemen. Dit is wanneer de gebruiker de verkooporder moet gebruiken.

On Binance Spot is munthandel meestal een paar en kunnen gebruikers hun munten verkopen om een andere munt of een bepaalde stablecoin te krijgen. De keuze van welke munt of stabiele munt te verzamelen kan afhangen van de gebruiker die de prijsontwikkeling van dat muntpaar analyseert.

Om dit te doen, moeten gebruikers het bijbehorende muntpaar vinden, technische analyse gebruiken om het juiste moment te vinden om de munt te verkopen en de VERKOOPorder kiezen om uit te voeren.

Een gebruiker heeft bijvoorbeeld BTC op de Binance Spot wallet en wil deze BTC verkopen om USDT te verdienen en de gebruiker VERKOOPT BTC/USDT paar op de Trade functie op Binance.

Hoe cryptocurrencies te verkopen met marktorder op Binance Spot?

Om munten op Binance te verkopen via spothandel, moeten gebruikers inloggen op hun Binance-account.

Selecteer op het tabblad Handel de optie Klassiek of Geavanceerd om toegang te krijgen tot de spothandelfunctie van Binance. Classic en Advanced modi zijn slechts twee verschillende skins op deze functie en verschillen in functionaliteit. Het volgende artikel beschrijft de klassieke interface.

De sell market order wordt gebruikt om een kooporder (eerder gekochte munten verkopen) onmiddellijk te sluiten tegen een prijs die op de markt wordt weergegeven. De prijs die overeenkomt met de order is de dichtstbijzijnde lopende orderprijs in de orderboeklijst.

Selecteer het juiste handelspaar in de zoekbalk in het ordervenster.

Klik op het tabblad Markt, voer het volume munten in dat u wilt verkopen in het venster VERKOPEN, klik op VERKOPEN om te bevestigen. De gebruiker kan het volume munten selecteren dat hij BTC of USDT wil wisselen. Gebruikers kunnen het bedrag in het lege vak invoeren of de horizontale balk eronder slepen om het gewenste gewichtspercentage te kiezen.

De verkooporder wordt onmiddellijk uitgevoerd. Geselecteerde munten worden verkocht tegen de meest recente aankoopprijs. Vertalingskosten worden gemaakt tegen Maker-tarieven.

Hoe cryptocurrencies te verkopen met limietorder op Binance exchange?

Afbeelding van de order om een lopende order te plaatsen om een munt te verkopen wanneer de prijs een betere prijs bereikt dan de huidige prijs.

 • Klik op het tabblad Limiet in het handelsvenster.
 • Invoer de prijs in die u de munt wilt verkopen in het vak Prijs. Deze prijs is hoger dan de huidige marktprijs, maar moet redelijk zijn voor de transactie. Als een limietverkooporder wordt geplaatst tegen een prijs die lager is dan de huidige prijs, wordt de transactie onmiddellijk uitgevoerd.
 • Voer het volume in dat u de munt wilt verkopen in het vak Bedrag. Gebruikers kunnen ook de onderste horizontale balk slepen om de juiste volumeverhouding te kiezen om munten te verkopen.
 • Druk OP VERKOPEN om de limietorder te bevestigen.

De lijst met niet-uitgevoerde verkooplimietorders wordt weergegeven in de lijst Openstaande orders. Ondersteunde orders worden weergegeven in de lijst Ordergeschiedenis.

Hoe de Stop-Limit order te gebruiken om cryptocurrencies op Binance te verkopen?

Een stop-limit order wordt gebruikt als een stop-loss of take-profit order. Wanneer de prijs van de munt stijgt of daalt tot een bepaalde prijs, wordt de lopende order geactiveerd. Wanneer de prijs bereikt, wordt de verkooporder uitgevoerd.

 • Klik op het tabblad Stop-Limit.
 • Het vak Stop vult het prijsniveau in om de lopende order te activeren om het verlies te stoppen.
 • In het vak Limiet voert u de openstaande prijs in.
 • Voer in het vak Bedrag het aantal munten in dat u wilt verkopen
 • De vak Totaal geeft het bedrag weer dat u hebt ontvangen wanneer u de munt tegen de bovenstaande prijs en volume verkoopt.
 • Klik op Verkopen om een bestelling te plaatsen.

De stopprijs is meestal lager dan de limietprijs, maar niet te ver weg, omdat de gebruiker, als deze te ver weg wordt geplaatst, de stop-loss-order mogelijk niet uitvoert. Als de stopprijs is ingesteld op een waarde boven de limietprijs, wordt de verkooporder onmiddellijk voltooid tegen de limietprijs zodra de prijs het stopniveau bereikt.

De meest effectieve manier om OCO-orders op Binance te gebruiken

Een OCO-order is een gecombineerde stop loss en neemt een winstorder. Met andere woorden, dit is een combinatie van Limit en Stop-Limit orders. Wanneer de transactie een order uitvoert, wordt de andere order automatisch geannuleerd.

 • Klik op het driehoekje naast het woord Stop-limit, selecteer OCO.
 • Voer in het vak Prijs de uitvoeringslimietprijs van de lopende order in, die hoger is dan de huidige prijs. Wanneer de prijs naar dit niveau stijgt, wordt de order met winst genomen.
 • Het vak Stop vult de prijs in om de Stop-limit order te activeren. Dit is de prijs onder de huidige prijs. Wanneer de prijs dit niveau bereikt, wordt een lopende verkooporder geactiveerd.
 • Het vak Limiet voert de uitvoeringsprijs van de lopende verkooporder in. Dit is de prijs die hoger is dan de prijs die in het vak Stop is ingevoerd. Wanneer de prijs dit niveau bereikt, wordt een verkooporder uitgevoerd. Als de prijs in het vak Limiet lager is dan het vak Stop, wordt de verkooporder onmiddellijk uitgevoerd wanneer de prijs het vulniveau in het vak Stop bereikt.
 • Het vak Bedrag voert het aantal munten in dat u wilt verkopen. Gebruikers kunnen de horizontale balk eronder slepen om de volumeverhouding te kiezen die ze willen verkopen of zich bij het geld voegen bij het verkopen van munten.
 • Klik op Verkopen om uw OCO-bestelling te bevestigen.

Conclusion

Over zijn er vier manieren om munten te verkopen op de Binance exchange. Gebruikers moeten zorgvuldig de functie van elk commando leren om het type commando te kiezen dat bij hun behoeften past. Gebruikers moeten met name redelijke prijzen van lopende orders kiezen, zodat de transactie kan worden uitgevoerd, terwijl de zekerheid van investeringskapitaal wordt gewaarborgd en toch commerciële efficiëntie wordt bereikt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

invest 00007

MetaTrader Template: wat het is en hoe het werkt

invest 00028

Binance Futures Trading: wat het is en hoe het werkt