in

Cryptocurrency kopen op eTrade: stapsgewijze handleiding

eTrade is een van de oudste en meest populaire beleggingsplatforms op de markt.

Het bedrijf is opgericht in 1982 en helpt gebruikers al 40 jaar te investeren in een verscheidenheid aan producten. Hoewel de populariteit in de loop van de tijd niet is afgenomen, wordt vaak gevraagd of het platform cryptocurrencies biedt voor gebruikers om in te investeren.

Het simpele antwoord is nee, dat doen ze niet, althans niet direct.

Hoewel u geen Bitcoin, Ethereum of uw favoriete altcoin op eTrade kunt kopen, zijn er nog steeds manieren om blootstelling aan de crypto-industrie te krijgen. We zullen uw opties op eTrade bekijken voordat we u een aantal alternatieve platforms geven om te gebruiken als u cryptocurrencies rechtstreeks wilt kopen, in plaats van via de opties die beschikbaar zijn via eTrade.

Wat biedt eTrade voor Crypto?

De belangrijkste manier om blootstelling te krijgen aan cryptocurrencies op eTrade is via op cryptocurrency gerichte aandelen, zoals mijnbouwbedrijven, en via ETF’s, die beschikbaar zijn voor zowel Bitcoin als Ethereum.

Wat is een ETF?

Een ETF, of exchange traded fund, is een type effect dat een index, sector, grondstof of ander activum volgt. Ze kunnen op dezelfde manier als een regulier effect op de beurs worden gekocht of verkocht.

ETF’s zijn beschikbaar voor alle soorten activa en zijn hulpmiddelen die de gemiddelde persoon kunnen helpen beleggen in een complexe positie die ze normaal niet zouden doen. Crypto-ETF’s zijn eind 2021 met veel enthousiasme gelanceerd. Ze stellen beleggers in staat om blootstelling aan de cryptosector te krijgen zonder rechtstreeks activa te hoeven kopen.

Wanneer u in een ETF belegt, koopt u niet het activum zelf, maar koopt u een belang in een conglomeraat dat posities in het activum of de groep activa zelf bezit.

Dus in het geval van een crypto-ETF koopt u eigenlijk geen eenheden van BTC of ETH, maar koopt u in plaats daarvan aandelen van een bedrijf dat de prestaties van de cryptocurrency van belang weerspiegelt.

Als u een actief zoals BITO op eTrade hebt gekocht, koopt u bitcoin niet echt. Uw accountsaldo weerspiegelt echter elke opwaartse of neerwaartse beweging van het token, omdat BITO een ETF is die de prestaties van Bitcoin rechtstreeks volgt.

Voor- en nadelen van ETF’s of aandelen

Er zijn twee belangrijke voordelen aan beleggen in een ETF of effect in plaats van rechtstreeks te beleggen in een digitaal activum. Het belangrijkste voordeel is dat het gemakkelijker is om een positie voor contant geld te verlaten, omdat de ETF of het effect uitsluitend voor fiat wordt gekocht en verkocht. Dit betekent dat wanneer winst aantrekkelijk is, een belegger gemakkelijk kan uitbetalen en gemakkelijk een belastingvrije spaarrekening (TFSA) kan gebruiken om dit te doen zonder belasting te hoeven betalen. Het andere voordeel is dat u geen kennis nodig hebt over het verzenden van cryptocurrency-transacties of het gebruik van een crypto-portemonnee. Dit helpt ETF’s een lage technologische toetredingsdrempel te maken voor nieuwe beleggers.

Er zijn ook twee belangrijke nadelen aan beleggen in een ETF of aandeel. Het grootste nadeel is dat u de onderliggende waarde niet rechtstreeks koopt, maar in plaats daarvan een belang in het bedrijf dat het bezit. Als Bitcoin of Ethereum in waarde explodeert, zal de ETF of het aandelenaandeel waarschijnlijk stijgen, maar de winstmarge zal waarschijnlijk lager zijn dan wanneer het actief rechtstreeks wordt gekocht. Het andere nadeel is dat u het nut van het crypto-activum niet krijgt, wat betekent dat u het niet als valuta kunt gebruiken. Als u $ 20.000 in een Bitcoin ETF heeft, kunt u niet iets kopen dat $ 20k in BTC kost zonder eerst uw positie te verkopen en vervolgens Bitcoin te kopen om de aankoop te doen. Beide zullen commissies oplopen en de totale winst verminderen.

Zal eTrade ooit cryptocurrencies aanbieden?

Hoewel eTrade niet heeft aangegeven of het in de toekomst cryptocurrencies zal aanbieden voor directe aankoop, lijkt het mogelijk dat dit wel het geval zal zijn. Dit komt omdat de cryptocurrency-industrie groeit en eTrade liever heeft dat gebruikers niet naar een ander platform gaan om een investering te doen waarvoor eTrade eenvoudig ondersteuning zou kunnen toevoegen.

Ondertussen zijn ETF’s en aandelen de enige opties op eTrade.

Alternatieven voor eTrade die cryptocurrencies aanbieden

Gelukkig zijn er een aantal Questrade-alternatieven die naast traditionele aandelen en obligaties ook cryptoblootstelling bieden. Hier is een blik op enkele van de meest populaire platforms die cryptocurrencies en aandelen aanbieden:

Webull

Webull is een cryptocurrency- en aandelenhandelsplatform dat zich richt op een nieuwe groep millennial-handelaren die op zoek zijn naar een mix van gemak en functionaliteit. Webull, opgericht in 2017 door Fumi Technology, beschikt over een zero-fee model dat concurrerend vergelijkt met brokerageplatforms zoals Robinhood en Wealthsimple. Meer beginnersvriendelijk dan eTrade, hoewel het momenteel niet mogelijk is om cryptocurrencies op te nemen die via WeBull zijn gekocht.

 • Online brokers met ondersteuning voor aandelen, ETF’s, opties en cryptocurrencies
 • Koop cryptocurrency voor slechts $ 1
 • Commissievrije handel
 • Gratis voorraad voor lidmaatschap

ONDERSTEUNDE CRYPTOCURRENCIES BTC, ETH, SOL (21 totaal)
COMMISSIES Commissievrije handel

Coinbase

Coinbase is een van de grootste cryptocurrency-uitwisselingen ter wereld met een handelsvolume dat alleen door Binance wordt verslagen en een geweldige reputatie voor toonaangevende beveiliging. Het wordt beschouwd als een van de beste manieren om Bitcoin te kopen, vooral voor Amerikanen. Coinbase is een van de oudste cryptocurrency-uitwisselingen die er bestaan en is sinds 2012 actief. Compleet anders dan eTrade omdat ze alleen cryptodiensten aanbieden en geen aandelen of ETF’s.

 • Intuïtieve en robuuste beveiliging
 • Geweldige klantenservice
 • Verdien $ 5 aan gratis Bitcoins na het voltooien van het registratieproces en het maken van de eerste transactie
 • Gediversifieerde en voortdurend bijgewerkte muntselectie

BETAALMETHODEN Debit & Credit Bank, PayPal, ACH, Bankoverschrijving
CRYPTOCURRENCIES 40+
LANDEN 100+

Crypto.com

Een van de snelst groeiende crypto-uitwisselingen in de industrie, het bedrijf heeft mainstream aandacht gekregen via mediadeals zoals het kopen van de naamgevingsrechten van het Staples Center in Los Angeles. Met een breed scala aan digitale activa beschikbaar en een goed mobiel platform, is het een geweldig alternatief voor eTrade voor diegenen die crypto-activa rechtstreeks willen kopen.

 • Ontvang $ 10 wanneer u begint met het verhandelen van crypto-activa
 • Alleen beschikbaar in de VS
 • Compleet custody platform
 • Ondersteunt BTC,

 • ETH, LTC, BCH &ETC

ONDERSTEUNDE CRYPTOCURRENCIES 30+ (Bitcoin, ETC, Cardano)
COMMISSIES 1,25%

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
pexels leeloo thefirst 8919543

Bitcoin kopen op Robinhood: stapsgewijze handleiding

pexels bilakis 12444594

DeFi’s directe leningen: wat ze zijn en hoe ze te krijgen